Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz T0mcs #17899 üzenetére

    Ha követed a topic ot többen is beszámoltak már róla hogy zajosabb automatát kaptak mint a többiek ezért is mondtam van gyártási szórás és nem volt vele mindenki elégedett.

    Jaj, ezt a zajosabb automata hülyeséget is felejtsük el. Ez is egy félreértés eredménye. Mindössze arról volt szó, hogy van aki utálja a hangos rotort, és az panaszkodott, hogy hangos. Az egyforma szerkezetes órákban mindig egyformán hangos a rotor. Nem gyárt senki a "másodvonalas" parnisba direkt hangos rotort, vagy a másik irányból nézve, a parnis.org részére csendesebb rotort. A Miyota 82xx sorozat rotorja alapvetően hangos, mindegy, hogy Parnisban, Citizenben, vagy bármiben van. Ugyanígy a Seagull ST16/17/25 szerkezetei is mind hangosak. Akár parnis.org-tól, akár ebayról rendeled a Parnisodat, ugyanolyan hangos lesz, de lehet bármilyen más márkában, a Seagull ezen szerkezetei mindig hangosan húznak.

    Ha valakit zavar, akkor jön panszkodni, de ez van, A Miyota 82XX és a Seagull ST16/17/25 egyszerűen hangos (a többi ilyen márkájú szerkezet nem).

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák