Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tt_to

    tag

    válasz LámaZ #1891 üzenetére

    "Gondolom jól tudsz angolul, és tudod, hogy a „delivery fee” a bankkártya kiszállításának díja."

    - Nem egészen értem ezt minek írtad le megismételve engem, mivel ezt a korábbi bejegyzésemben (a kép alatt) már leírtam:
    "A fizikai bankkártyának van egy minimális egyszeri szállítási díja, ami 5 euro."

    "Azt most elengedik."

    - Akkor örülj neki, hogy van most ilyen akció és azt elengedik...

    "Ezenkívül, a bankkártyának van havi díja, mert nem ad neked senki bankkártyát a két szép szemedért."

    - De igen, képzeld el, hogy van olyan szolgáltatás ami havidíj mentes bankkártya használatot biztosít! Nekem (és a páromnak is) Revolut-kártyája van (fizikai plasztik kártya+virtuális kártyák) és nem fizetünk semmilyen havidíjat érte úgy, hogy telefonon (vagy éppen fizikai kártyájukkal) fizetünk az üzletekben évek óta!!!
    Azt nem tudom hogy a két szép szemünkért, vagy esetleg más üzleti szempontok miatt van így (gyanítom a második verzió), de azt tudom hogy a világban sok millióan így használják - INGYENESEN ÉS NINCSEN HAVI DÍJ - tehát amit írtál az ebben a formában egy nagy BULLSHIT :D

    Mivel a Curve hasonló konstrukció, mint a Revolut, én ebből indultam ki, de írtam is hogy ennek utána kell nézni pontosan, én csak abban tudok nyilatkozni amit saját magam is megtapasztaltam. A Curve honlapján ott van a FREE verzió, és a fórum is hemzseg az "ingyenes" bejegyzésektől, ezért írtam hogy nézz ennek utána!

    Én ennyit tudtam megtenni számodra. Béke. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák