- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bagira-
tag
válasz tomtom741013 #1249 üzenetére
Ha olyan közelről is megszakad akkor ott az egyik eszköz bontja a kapcsolatot.
Telefonon az energiagazdálkodásnál a kivétek közé beraktad az óra működtető programját?
Az órán is megadtad az összes engedélyt? -
szaszlaci
addikt
válasz tomtom741013 #1244 üzenetére
"az Emag-meg egy román cégtől, a DUAL STORE-tól szerezte be."
Az Emag egy román cég. Homáron meg lehet nézni, mennyi panasz van rájuk.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Ismét eljött a rágódás időszaka. 😳
Szóval eddig Finow x5 órát használok nagyjából 1,5 honapja. A minőségével maradéktalanul elégedett vagyok. Továbbá azt is bebizonyította, hogy amire én vágyom azt korlátozva ugyan de tudja egy okosóra. 🙂
(Közben a telefon is cserélődött egy 2017-es A5-re.)A fantáziám viszont rohadtul piszkálják a(z) di06, s99c, lem7, thor4 órák a nagyobb akku és valamelyest a kamera miatt. És arra gondoltam hogy az x5-öt elpasszolnám valamelyik csoporttársamnak és magamnak beszereznék egy újat ASAP.
Láttam vannak már itt tapasztalatok. Ti mit gondoltok, nagyon elvetendő ötlet lenne? Vagy érdemes belevágni? 😶
-
törölt tag
válasz Martin97 #1253 üzenetére
Szia!
Én is rágódtam, kutakodtam információk után, míg végül a Karácsony előtti időszakra helyeztem a vásárlást.
Az már biztos, hogy az 1GB RAM nekem kevés. Viszont az 1 és 2-vel megjelent órák között óriási az árkülönbség, ráadásul elavult Android verzióval vannak csak. Sőt, már bele kell kalkulálnom a vám és Áfa sarcot is.
Olyan kellene, amiben Android 8, de legfeljebb 7 van, 2 GB RAM 16 GB ROM, SIM kártyahely, acél ház, letölthető számlapok, nincsen letiltva a CallRec appok működése, magyar 3G és 4G hálózati elérés, WiFi bgn és nem drágább 100$-nál. Ha ezek a paraméterek nem teljesülnek, Karácsonyra sem veszek.
Ha majd megjelenik egy ilyen, szóljatok légyszike!
-
tomtom741013
csendes újonc
-
törölt tag
válasz tomtom741013 #1249 üzenetére
egy okosórát épp azért vesz az ember hogy a telefonjával használja
Bocs, de ez nem így van! Én például nem a telefonommal, hanem ahelyett szeretném használni. A tabletem és az okosórám között nincsen szükség még egy okoseszközre.
Persze utcán-kocsiban bt-fülest használok. Ahhoz is kell a stabil bt-kapcsolat.
Azt javaslom neked, próbáld meg másik bt-kapcsolattal is kipróbálni. Ha azzal is dobál, akkor vissza a feladónak.
-
törölt tag
Hümmmm, csak nem tudok nyugodni Karácsonyig!
Nézzétek csak mit találtam!
Igaz, csak Android 5.1, de ezüst szinben már a többi paraméter és az ár is vállalható lenne. Nem tudom mire várok még...
[ Szerkesztve ]
-
Martin97
aktív tag
Szia!
Az air változat van. Bocsássatok meg, előzőleg lehagytam.
Korábban a di06 tűnt befutónak de a kameráról lebeszéltetek így nyert a fém tok és a bőr szíj. Na meg a picit erősebb hardver. Ugye első körben tesztelni szerettem volna, hogy egy ilyen órától mire számíthatok. És igazából azt kell mondjam nagyjából alkalmas arra amire nekem kell, eddig.
A lemfo lem7 engem is főleg a jóval nagyobb akku miatt izgat. Csak ugye az 1gb ram és a régebbi vélemények kicsit elbizonytalanítanak. 😳
#1256 -Bagira-
A di06 és s99c részben a plussz kamera miatt izgat egy picit. Ugyan korábban lebeszéltetek róla de hat a kisördög. Ezeknél a kevesebb ram lehet több hátrányt okozna. 🤔Az újabb rendszer nem annyira szempont nagyjából a régi is tudja az alapokat. És a 7-es droidhoz már nem tudom mennyire lenne elég az 1gb ram!? Ezeknél inkább az akku a nagyobb fegyvertény számomra és a fejlettebb 4g hálózatkezelés.
#1257 futpalika
Vegyük hozzá még az NFC-t hogy jó legyen mobilfizetésre. 😂Viccet félretéve. Én karácsonyig nem várok. És ezt az órát szerintem addig sem dobják ki a piacra vagy csak irreális áron.
Én is az 1gb ram miatt töprengek az újabbak esetén de szerintem telefonálásra, üzenet/E-mail olvasásra küldésre illetve valamit neten/doksik között megnézni azért elég kellene legyen. 🙂
Szóval most nem tudom hogy mihez kezdjek. Bár szerintem feltúrom az összes létező tesztet és mérlegelek egy jót hogy mi is az ami kell ezen felül és azt melyik nyújtja a legjobban.
-
-Bagira-
tag
válasz Martin97 #1261 üzenetére
A kamerát ne sajnáld. A minősége olyan mint a nyomógombos telefonoké.
Az "optika" tengelye ráadásul 90°ban van a kijelzőhöz képest, baromira nehéz eltalálni amit le szeretnél fotózni.
Az újabb rendszert azért írtam mert az összes azonos andorid verziós órának full ugyan olyan a menüje, ugyan azok a lehetőségek nincs különbség csak a "csomagolásban"
Azért meg lecserélni, hogy más legyen a külső design vagyis az óratok és a szíj érdemes?
Az akku tényleg fontos de a 4g egy óránál mire jó nem tudom. A telepítéseket úgyis wifi-n fogod megcsinálni.
Ha meg nem lesz vagy 2-3mp különbség 3g és 4g között. Ilyen kis kijelzőn nem fogsz tudni nagy adatforgalmat generálni. -
Martin97
aktív tag
válasz -Bagira- #1263 üzenetére
Köszi a helyreigazítást.
A kamerával igazából A4-es papírt fényképeznék. Bár gondolom nem lenne olvasható a végeredmény. Ezt a részt már eléggé átrágtuk a múltkor.
Az x5-ös tokjával és szíjával nincsen semmi bajom. Szép és kényelmes. Igazából ez a következő óránál nagyon hiányozni fog. Azonos menüért és funkciókért biztosan nem cserélem le.
A 4g inkább a kommunikáció miatt volna fontos, bár a 3g is bőven elegendőnek tűnik ahogy azt írod. De ha már váltok akkor miért ne legyen jobb ebben is!?
Ennek fényében a lehetséges utódmodellek megfogyatkoztak.
Ahogy néztem mindössze a zeblaze thor 4, I8, lemfo lem7 és lem x futtat újabb rendszert. Így ezek közül kellene választanom.
Nekem a lem x tetszik a legjobban, mindent tud amit kell. Cserélhető bőr/szilikon szíjas, fém tokos, nagyobb 2"-os oled kijelzője és "gigantikus" 900mah-ás akkuja van android 7.1-el.
Viszont azt nem tudom, hogy az MT6739 soc 1gb rammal mennyire lenne elég egy ilyen órához. (A mostaniban egy picit gyengébb soc, viszont 2gb ram van.)
Illetve a felhasználói vélemények miatt is ódzkodom ettől egy picit. Előzőleg azt mondtátok, hogy a lemfo órák picit instabilak, ami a felhasználás miatt nem túlságosan kecsegtető.
Szerintetek melyik lenne számomra az x5 air utódjaként a legjobb választás? Vagy inkább hagyjam meg és használjam boldogan ahogy eddig?
#1262 futpalika: Jónak tűnik a választott. Esetleg nézz rá a lem x-re. Az talán még csalogatóbb, bár drágább.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz tomtom741013 #1266 üzenetére
Ha valaki tudta volna rá a választ,biztos segített volna.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
szaszlaci
addikt
válasz tomtom741013 #1266 üzenetére
Az adott akku térfogathoz legyártható kapacitásnak az aktuális technológia határt szab. Ha beférne nagyobb, gyárilag is azzal szerelték volna. Ezek a műanyag tasakos polimer akkuk között meg eleve nem nagyon van rossz, legalábbis én nem láttam olyat, ami ránézésre elmaradna kapacitásra.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
tomtom741013
csendes újonc
válasz szaszlaci #1268 üzenetére
Azért kérdeztem mert láttam olyan rendeléseket, ahol választómező bejelölésével lehetett választani az adott óra RAM-ját (pl 512, 1 giga, 2 giga stb), tárhelynél ugyanígy (4,8,16 Giga)
volt olyan választómező hogy 400-600-1050 mah. Ezek szerint nem csak a RAM opció,Tehát nem gondolnám, hogy csak 400-ast lehet belerakni, de ha tévedek, javítsatok ki nyugdtan.
A gyárilag belerakott 400-ast hogy lehet utánrendelni, ha bedobja a kulcsot az ami alapból az órához van?
Erről sehol nem láttam szintén semmit. -
Martin97
aktív tag
válasz tomtom741013 #1269 üzenetére
Szia!
Szétszeded az órát.
Az akkun van egy számsor ami a méreteire utal, beírod googleba és megkeresed a legnagyobb kapacitású azonos méretű akksit. Ami biztosan nem lesz sokkal nagyobb. Egyszerűen egy 400-as akku helyére fizikai képtelenség berakni egy 1000 felettit. 😉Utolsó két kérdésem döntés előtt:
A 2"-es alul levágott kijelzőnek (lem x) vagy az 1.39"-es, de teljesen kerek kijelzőnek lehet nagyobb a hasznos felülete?
A 900-as akkuból származó előnyt nem eszi meg a nagyobb 2"-os kijelző egy 580-600-as akkumulátorú 1,39"-os órához képest? Tehát realizálható hoszabb üzemidő a nagyobb kijelző ellenében?
[ Szerkesztve ]
-
Tommy77Hun
csendes tag
Azért találsz ilyen kevés boltot, ahol választani lehet több RAM-ot, tárhelyet és nagyobb akksit, mert az csak kamu. Amikor a LEM7-et kerestem én is belefutottam ebbe, ezt az órát is lehetett választani 32GB tárhellyel és 1050 mAh-s akkumulátorral, az eredetihez képest féláron.
Paypal fizetéssel tettem egy próbát, de helyette csak egy V8 nevű csodát küldtek, meg mellé egy üres dobozt, hogy nagyobbnak tűnjön a csomag. Semmilyen megkeresésre nem válaszoltak, így Paypal-en keresztül intéztem a dolgot. Visszaküldtem nekik és azóta már a pénzt is visszakaptam. -
törölt tag
Kamu oldalakról nem szabad rendelni.
Ez például 720 mAh akksit tartalmaz és 2GB RAM-os. Az ára is rendben van. Jó választásnak tűnik.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem "okosórát"?
Ami lényeg lenne az a kerek forma, és hogy ha lehetséges valamilyen elegánsabb kivitelt képviseljen. Funkciókban főleg a telefonnal való kapcsolódás és a jelzések mutatása lenne fő szempont minden más másodlagos (van egy suunto órám ha sportolni szeretnék, így sem a gps, sem a fitness tracker rész sem a legfontosabb h legyen benne). Főleg munkában használnám, meetingeken ahol talán egy elegánsabb óra szebb jobb mint egy sportos.Köszönöm a segítséget előre is!
-
StarDeLuxe
tag
Nekem ugyanezek voltak az elvárásaim + Amoled kijelző és hogy ezüst színű legyen. Lem5 - öt választottam, elégedett vagyok. Picit drágábban van belőle Pro is, és úgy néz ki már Silver is van belőle, de akkor még csak kék volt. Az 2/16 - os. Ugyanez a kinézet és tudás a Finow X5 és Air csak más szíjjal.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
BandiHUN
veterán
Sziasztok!
A zgpax s99c óráról kérnék véleményt,mennyire éri meg,használ(t) valaki ilyet?Avagy van valami "utódja 25K magasságában?Fontos lenne az OLED,a kijelző milyensége,ez tetszett meg,korábban a KW88-on agyaltam,de árban ugyanannyiért nekem ez jött le mint utód.Viszont itthon eladót,használtan a KW88-ból is 1-2-t találtam,s99c-ből pedig semmit.Nem ragaszkodnék újhoz...de a 99-ből az ebayen is kínai újak vannak csak Kicsit bennem van a félsz.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kbadam4
csendes tag
Kérdésem, pl. egy LEMFO LEM 5 vagy LEM 7-re, tudnám-e
telepíteni a Runtastic ill. / és STRAVA alkalmazásokat?Mennyire pontos a GPS ezekben az órákban?
Cél, hogy ezekkel bringázzak ill. fussak, ne kelljen a nagyobb telót magammal cipelni, ami a zsebben már nem nagyon fér el, külön táskával vagy tartóval pedig picit kényelmetlen. Mobiltelón ugye ragyogóan tudom őket használni, akár párhuzamosan mindkettőt egyszerre, akkor elvileg ezekkel az okosórákkal is ugyanolyan flottul menne?
Köszi előre is!
Ádám
-
törölt tag
Van valakinek ilyen? Mert akkor kérdeznék tőle pár dolgot.
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:Adott egy KW88.Van hozzá valamilyen tweakprogi,vagy beállítások előcsaló app?
Csomó minden nincs a gyáriban,viszont tettem fel olyan appot,ami kért engedélyt értesítések olvasásához,namármost ezt bekapcsoltam,de innen ki tudtam jutni a gyári Android beállításokba...be is kapcsoltam az automatikus képernyőforgatást(remekül jön pl.a Galériánál,mikor másnak mutatnék valamit,vagy pl.Időképnél,stb),és a nagyobb kontrasztú keretezett betűket is.
Ez szép,jó,de ide bármikor jó lenne visszajutni.Például gondom van,hogy több fiókot használok,és egyszerűen nincs mód felvenni többet...
Nincs valami app,ami előhozza az android saját dolgokat?Launchereknél hozzáférhető 1-2 dolog plusz,szóval ugye létezik a háttérkép beállítás,stb,valahol ott az android,de jó lenne jobban hozzáférni...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Ismertek jó minőségű kínai hybrid órát, mondjuk a mijia watch ára alatt? (~80USD)
-
szabog75
csendes tag
Sziasztok:
Tudtok olyan órát ajánlani ami elegánsabb ,nem 1 napot bír és tudod a PC-t irányítani (Bluetooth remote control) vele?
A xiaomi stratos-t néztem ki, de azt nem lehet összekapcsolni a géppel, az sem baj ha olcsóbb..Itunes, vagy bármilyen programot szeretnék a Média vezérléssel irányítani, (play/pause, next, prev, volume)
Előre is köszi..
..Hu51
-
Quasi_modo
nagyúr
Üdv az idejárónak!
Kérdezném azoktól akiknek Zeblaze Thor Pro órájuk van, a csukló mozdulatra ébresztés érzékenységét lehet valahol állítani?valami
-
-Bagira-
tag
válasz Quasi_modo #1284 üzenetére
Szia
Neked is felvillan minden apró mozdulatra?
Pl vezetés közben gyakran világít a kijelző? -
gjoco1
addikt
válasz Quasi_modo #1286 üzenetére
Nekem igaz Diggro DI06 van,de ha jól tudom nincs semelyiken az érzékelő állítási lehetőség.Sajnos.Kb egyformák ezek.Én is kénytelen voltam a munkám miatt már az elején kikapcsolni,pedig jó lenne ha lehetne állítani.Ha be van kapcsolva,szinte egy apró mozdulatra azonnal bekapcsol a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz Quasi_modo #1288 üzenetére
Azt tudom,hogy amikor először kézbe vettem a vekkert kersgéltem Én is,de sajna csk ki-vagy be funkciót találtam.Érzékenység az nincs.És nagyvonalakban ezek a Kínai kütyük szinte egy kaptafára készültek.Itt-ott van egy kis eltérés.......
-
gjoco1
addikt
válasz Quasi_modo #1290 üzenetére
Szintén zenész. Amire kell doszt elég.Értesítések jönnek-mutatja az időt.Pacsi.Nekem nem kell több.
Azt nem tudom,hogy a drágább kütyük tudják-e,pedig van a családban Samu.Majd rákérdezek a vejkóra.
[ Szerkesztve ]
-
-Bagira-
tag
válasz Quasi_modo #1290 üzenetére
A Huawei Band 0-asom pont az ellentéte volt. A csuklómra nézek mozdulatot elég intenzív koreográfiával kellet végrehajtanom különben nem éledt fel a kijelző.
Mivel a szenzor akkor is működik ha a gesztusvezérlést kikapcsolod (ezt onnan tudom, hogy fitneszprogit felrakva az is tud érzékelni)
Szóval keress a play-en olyan app-ot amin ez állítható rakd fel de a az óra saját menüjében lévő opciót tartsd kikapcsolva. Ha találsz egy jót akkor írd meg. -
Apooca
tag
Sziasztok, Zeblaze Thor Pro - IOS ( 5SE ) ről van valakinek gyakorlati tapasztalata ?
Köszi, ApoocaIphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
-Bagira-
tag
válasz Quasi_modo #1295 üzenetére
screen, wake up, gesture, unlock, stb...
-
Apooca
tag
válasz Quasi_modo #1297 üzenetére
Jól látom, hogy ha SIM-es okos órát szeretnék, akkor le kell mondanom arról, hogy legalább egy napot kibírjon az akksi ? Vagy azért ha GPS Wi-Fi kikapcsolva, akkor van esélyem ?
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
turulmadar
újonc
Sziasztok. Vettem egy DZ09 smart watch orát az a gondom vele h ha bekapcsolom 3 perc után lefagy teljesen még a töltés se veszi. Van e valakinek ötlete h miként lehetne helyrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest