Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buci30

    addikt

    Én ezért is nem vásárlok már neten mert mindenre van kifogás:
    szepsegtrend.hu
    Én egyszer reklamáltam és:

    Panasz:
    Tisztelt Vebaruhaz

    Azert írok mert rendeltem 3parfumot maguktól ebből kettot doboz nélkül.
    De a ferfi Chanel dobozos de nem volt rajta fólia!

    A masik ,hogy kétely ébredt bennem ,hogy eredeti termékek e amik a üvegben vannak mert a női ami EDP de 2h utan alig lehetett érezni az illatát! S nem megszokta az orunk mert mástól is kérdeztük aki nem volt ott.... Érthető gondolom.
    A férfit pedig en használtan mar csak mas boltba vettem de nagyon sokáig érezhető volt az illata, de ennek is az illat tartosaga 1-2h volt csak!

    Tehát en nagyon kétlem ,hogy ez 100% eredeti lenne sajnos! "

    Válasz:
    "Egyeztettem a vezetőséggel a parfümök ügyében, és sajnos az illat tartósságát nem tudjuk reklamációs alapnak elfogadni, mivel ezt rengeteg tényező befolyásolja. A csomagolással kapcsolatban megkérdeztem a kollégámat, de sajnos már nem emlékezett a termékekre, de természetesen sajnos előfordulhatott, hogy nem volt celofánozva a doboz.

    Mivel a termék már használva volt, így visszavenni nem tudjuk, de kárpótlásul az alábbi kupont tudom felajánlani, mely rendelése végösszegéből 10 % kedvezményt biztosít:"

    Válasz:

    "A parfum mint mondtam biztos, h nem eredeti mert vettem máshol egyet es össze se lehet hasonlítani a kett tartósagot es ugyan az a termek!
    Használtam? Ha nem teszem ,hogyan tudtam volna meg ,hogy ez a problémám?
    Eredeti gyari parfum es nincs fólia??? "

    Válasz:

    "Mindekelőtt rendkívül sajnálom, amiért nincs megelégedve az Önnek küldött parfümökkel.

    Honlapunkon tájákoztattuk a vásárlási feltételekről. Idemásolom belőle ide vonatkozó részeket, a legfontosabbakat félkövéren jelölöm:

    http://www.szepsegtrend.hu/elallas.php

    - A Tradegap Kft. kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni
    - A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetén a vásárló nem élhet az elállási joggal. Ezek pl. használt szőrtelenítő, borotva, hajnyíró, szakállvágó, orr- és fülszőrzetnyíró, hajvasaló, hajszárító, hajsütővas, fésű, hajkefe, dezodor, sampon, tusfürdő, kondicionáló, parfüm, dekor- és ápoló kozmetikumok
    - A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást illetve a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis láthatóan még nem vette használatba

    Tehát a fentiek szerint akkor fizetnénk vissza Önnek a vételárat, amennyiben még nem használta volna a terméket. A már kipróbált, használt, hiányos tartalmú parfüm nem értékesíthető más számára. Kérem ezzel kapcsolatban a megértését.

    Álláspontunk szerint valamennyi általunk forgalmazott parfüm eredeti, így az Ön részére szállított is.

    Annak bizonyítása Önt terheli, hogy a parfüm csupán utánzat. Ez a vizsgálat független laboratóriumban végezhető el a gyár által átadott és az általunk küldött parfüm összehasonlításával. Az nem megfelelő, ha egy üzletben vásárolt termékkel hasonlítják össze.

    Amennyiben bizonyítható az eltérés, kellékszavatosság terhel bennünket és az Ön által fizetett vételár visszajár."

    Válasz:
    "Nem tudom ,hogy kelet volna ezt megalapitanom az nélkül, hogy nem
    próbálom ki egyszer es akkir vettem észre ,hogy közel se olyan a tartosaga mint amit eddig hasznaltam ugyan ez a fajta márka es termékből....
    De rendbe reszemrol ennyi es en tudom igazam van, de nem fogom ezt bizonygatni plusz meg költeni anyagit erre.... ,egyszerűen nem vásárlók többet maguknál es akiket ismerek nekik se ajánlom ennyi. "

    No komment :)

    iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro

Új hozzászólás Aktív témák