Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HurkaLES

    tag

    Tegnap voltam én is a Müllerben. Meglestem a CoolWatert. Nem rossz de nem bántam meg higy inkább a Chrome azzarot választottam. De ha már ott voltam próbálgattam többet is.
    Pl a Joop pour home. Asszem ez a neve lényeg hogy a rózsaszín. Hát igazából elsőnek csak egy édes valamit éreztem. 5 perc múlva meg körülbelül a papíron semmit. És nem csak én. Ismerősöm amikor megszagolta a papírt és ő sem érzett semmit. Pedig 2t is fújtam a papírra. Aztán a számotokra 2 kakukktojast is Meglestem.
    Az egyik az Ultra Male. Hát igazából ez nem jött be annyira. Nem rossz de ezt inkább egy nőn tudom elképzelni. Szinte gumicukor illatot éreztem. Ez olyan h beleszagolok uuu ez király. De harmadik szgalasra már úgy vagyok vele hogy jó jó de már elég.
    Az eros... Ezt mondjuk sajnálom hogy be van skatulyazva.
    Kövezzetek meg de ez tetszik nekem. És ami szól még nála hogy eszméletlen tartós. 1 kor fújtam a csuklómra tegnap. Edzettem egy budos kesztyűben, többször kezet mostam szappannal és zuhanyoztam. És este kifejezetten lehetett érezni. És még talán reggel is egy halványan éreztem.

Új hozzászólás Aktív témák