Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz lakisoft #9690 üzenetére

    Korábban sokat úsztattam 6-os bolóval a Tiszán, ma már inkább feederezek, úsztatni max. match-et használok. (a hosszú spiccbot is jó alternatíva, csak ne jöjjön fél kilósnál nagyobb hal ;] )

    Orsó: bőven elég egy 30-as alap megbízható orsó, semmi extra nem kell, még a gyors áttétel sem. Sokat nem tekered nagy terhelést nem kap, jól működjön, ne tapadjon le, ennyi.

    Egyébként aki bolózásra vetemedik, mindenképpen vegye kézbe a botot orsóval együtt, kihúzva vásárlás előtt, mert az olcsó botok nagyon nehezek, és ugyebár úsztatásnál kézben kell tartani, a jól kezelhető, könnyű és gerinces botok viszont 20-25 ezer körül kezdődnek...(15 körül talán már lehet jókat találni.) Mindenesetre csuklószorító nem árt a táskába.

    Egyébként nagyon jó poén, lehet a nyáron egyszer kipróbálom még, régen úsztattam már a kövezésen, pláne bolóval... az a baj sok cucc kell hozzá, és ahová én járok oda sokat kell gyalogolni... mindenesetre ha lemegy a víz szolnoki -200 alá, már megérhet egy próbát.

    Ja, még valami. Bolognai bot 6 méternél kezdődik, a 7 méteres az átlag (azt hiszem láttam már 9eset is, de 8asat biztos). alatta inkább 4,20-as, vagy 4,50-es match

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák