-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz daver88 #52646 üzenetére
Szia!
Én ezt javasolnám Horgászbot Xtrem-9 390 pontyozáshoz CAPERLAN, vagy a tesója Pontyozó bot Xtrem-9 Slim 390 CAPERLAN. Mindkét botot teszteltem, mit ne mondjak kellemes csalódás volt.
Annyi különbség, hogy az első bot kicsit merevebb jobban lehet vele dobni.
Míg a tesója slim kicsit lágyabb spiccű így a dobás távolsága kisebb ez az én tapasztalatom. Nem olyan beállok és megsuhintom keményen hanem kicsit lágyabb a vége. A közeli kirohanásoknál ez viszont kedvezőbb lehet.
Mindkettő viszont 100% Karbonszálas.Három napot végig horgásztam velük egy élmény volt. Ugyan kölcsönbe kaptam őket barátaim rábeszéltek egy 3 napos bojlizásra (ami már nem a műfajom, ezért lett váltás feederre).
8-10-14 kg-os halakat gyönyörűen fárasztotta mindkét bot. A kirohanásokat simán ledolgozta, illetve amikor még a távolban volt a hal ruganyosan szépen lehet irányítani és pumpálni.
Ha választanom kellene és kicsit keményebb botot választanám.Dobni fárasztani mindkettővel élvezetes és ami nem hátrány 2 év garancia.
Bármelyik Decathlonos áruházban javítják ami javítható, illetve cserélik.Hangsúlyozom ez az én tapasztalatom és véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest