- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Igen,de az egyszerűség híve vagyok.
Horog,5-7-10 cm jelzősúly(2g),kapókedv függő.
Alsó cérnaütköző,pici forgóba az úszó(picit összenyomom),felső cérnaütköző,és mindezt dirrektbe a főzsinóron.390,420-asokkal.
Lehet bonyolítani,alul forgó,horog előke vékonyabb,illetve a jelző ólom elosztás.
Bevált gyorspecára,csónakból,és nem macerás.2 perc alatt kész a szerelés.
Anno 15 perc otthonról indulva a bedobásig
Ha sok halat ad a víz,pecánként 10/15 métert le kell szedni a zsinórból.
Partról se kell messze tenni,csak amit kényelmesen meg lehet szórni.Horgászni mentem...B.i.L
-
galervin93
őstag
válasz hermanyi #48737 üzenetére
Sajna több dolog is akad ma, nem tudok kimenni, pedig végre a szél sem fúj, még az új spiccet is ki lehetett volna próbálni ilyen szép időben. No de sebaj, sok keszegnyálkát neked!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
dik
őstag
Purina purazamat nevű cuccot sikerült errefele szerezni állítólag ugyan az mint a Bigaroma. Fene tudja majd elválik. Remélem ez is jó lesz...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
szetcsuszott
aktív tag
Nem hiszem, hogy van új a nap alatt, kiindulva abból, hogy pl a dovit honlapján vannak a horgászoknak szánt cuccok, meg vannak a takarmánykiegészítők pl.
Vagy abból, hogy a haltáp kft. a múltkor valamelyik horgász cég megrendelésére a lebegő harcsanevelő pelletjéből gyártott süllyedőt.. és az már valószínűleg nem bruttó 300 Ft/kg áron jutott el a vevőkig, attól tartok. én már régen nem hiszek a csodákban.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
dik
őstag
válasz szetcsuszott #48757 üzenetére
Aha jó értelek. Meg nem mindegy is nem érdekes csoda az nincs nem is lesz. ...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
MurdR
veterán
Én azt a csúszó úszós szereléket annyira nem értem (hogy miért jó ha csúszik, meg pontosan mi is fogja meg), de majd kint a parton leírás szerint megpróbálok kötni egyet, és meglátom hogy megértem-e
Kezdetnek 360-as botot vettem, mert az a kényelmes méret azokon a helyeken ahol pecázni szoktam (fák-bokrok stb.).
Úszóból több méretet rendeltem, majd kitapasztalom, hogy a bothoz melyik illik a legjobban.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
B.i.L
senior tag
Cérna ütközőt lehet kapni,mondjuk én viszek magammal 1 kis spulnit ,alulra kell,hogy az úszóteste ne érhesse el az olmozást-ez a gubancgátló,felsőrészen meg a mélységet állítom.Ha ügyes vagyok,akkor a 40 métert könnyebben dobom meg vele,ugyanis a súly majdnem eggyütt van.Gyere le Házirétre és megmutatom
A legfontosabbat majdnem kihagytam : azért cérna,hogy a gyűrűsoron könnyen átszaladhasson.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
gban
Közösségépítő
Én is leírom az én változatom.
Zsinórra gumi ütköző, majd az úszó (akár forgókapcson, hogy könnyebb legyen leszedni), megint egy ütköző, zsinór végére forgókapocs.
Ha ez megvan, zsinórvégi kapocs fölé annyi ólom hogy szépen álljon az úszó.
Ezután előke, egy db ólommal, a horog fölé ízlés szerint, pl. 5-7 centire.
Ekkor az úszó jobban elmerül mint az ideális, az alsó ólom okán.
Addig húzod fel az ütközőt míg az úszó beáll valamivel az ideális merülés alá merülve.
Ilyenkor biztos lehetsz hogy az alsó ólom és a horog is fekszik a fenéken.
Amikor a hal megemeli a csalit és az ólmot is, az úszó feltolódik a korábban beállított ideális pozícióba.
A gyakorlatban amúgy sokszor merül az úszó kapáskor, vagy elindul oldalra, ha a hal beszippantja azt már indul is el vele, és nincs ideje az úszónak emelkedni.Postázást nem vállalok.
-
-
partxxx
tag
A nagy match vonaton maradva
Keresek megbízható, elsőfékes, sekély dobos orsót olyan 30/40-es méretben.
max 20k, de inkább ~13ktudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz partxxx #48763 üzenetére
Daiwa Crossfire, Spro Passion. 20ezer körül Daiwa Ninja, én ezt használom.
---
Szerk.: matchnél én szeretem a lehető legkevesebb ólmot a horog köré pakolni (max 1-2 tizedes jelzőt használni), érdemes valami jobbféle karbon antennás úszót beszerezni ehhez, vannak már elég jók korrekt áron (Cralusso, Walter pl.).
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #48755 üzenetére
Jó volt , Potyot nem fogtam de sok bodrit és pár db dévért sikerült . Parabolix bomb tetszik és végül is ezért mentem ,hogy kipróbáljam .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Ezt a Multi fish ládát gyártja még valaki? Nem találok infót róla. Szeretnék venni pár kiegészítőt.
Illetve hol tudnék venni olcsón, viszonylag jó minőségű kiegészítőt ládához?
Nem szeretnék nagy márkákat venni, hogy nézne ki, egy száktartó annyiba kerülni mint maga a láda -
joe979
aktív tag
-
Batib
őstag
Öööö segítsetek már ki! Melyik az a púpos tó amiről folyik itt a társalgás.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz Szeszkazán #48787 üzenetére
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
B.i.L
senior tag
Daiwa Aqualite Power Match 3.9m most sikerült vennem majdnem féláron/12k
Megy rá Laguna 3000,zsinór meg majd...Horgászni mentem...B.i.L
-
centrino
aktív tag
54€ a nordfishing77 -nél, teljesen jó ár a 12 érte, grat!
-
Steady74
Topikgazda
-
csƵ
addikt
Az AnglingDirect megvesz minden angol horgászboltot? Tavaly a FostersOfBirmingham, idén a ChapmansAngling...
-
partxxx
tag
válasz galervin93 #48766 üzenetére
ez a te hibád
a Daiwa Ninja mellé rendeltem egy Daiwa Ninját is
AnglingDirecten akciós volt
Daiwa Ninja Match & Feeder Reels, Size: 3012
Daiwa Ninja Match Rod, Length: 13ft -
Batib
őstag
válasz partxxx #48798 üzenetére
Szerintetek a Brexit után vámot kell fizetni az Angliából érkező drágább cuccokra?
Mert akkor esetleg érdemesebb előbbre hozni a vásárlásokat.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.