-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz vendingo #27799 üzenetére
Én az xfish-től venném - annyira korrektek voltak, és 3000 Ft fölött ingyen szállítanak.
Elvileg van is nálukPostázást nem vállalok.
-
Steady74
Topikgazda
Itt is érdemes szétnézni, magyar a tulajdonos.
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek a tippeket. Remélem jövő héten betudok rendelni egy 335-ös light beastmaster cx-et.
Esetleg valakinek tapasztalat az említett bottal?
Nagyobbacska halakkal (4+kg) hogy birkózik meg?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gban
Közösségépítő
Hülye kérdés, fonottból van süllyedő, vagy az nem megoldható és mind lebeg?
mod: közben találtam braided sinking-eket de horror árban vannak ahogy nézem
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
vendingo
veterán
Köszi. Már csak egy jó merítőnyél meg fej kellene, mert nekem nincs.
Illetve stégről pecázok, és valami fain bottartó is kellene, mert sima 1 ágúval nem megy a dolog, kemény a stég.Sokat nem szánnék a manőverre, de gagyit se szeretnék. ~10-15k a keret a kettőre.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #27811 üzenetére
Leírnátok hogy kinek milyen van, mik a tulajdonságai, mennyire vált be, stb.?
Lényeg hogy terjedelmes legyenPostázást nem vállalok.
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #27814 üzenetére
Ezért írtam a talánt, mert nem emlékszem pontosan
Vendingo: tripodjaim vannak eladók, 2 közepesen rossz meg egy beton stabil
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vendingo #27809 üzenetére
Nézd meg a DG-nek a 3,5 méteres rakós nyelét, szerintem nem lehet rossz. 15 körül nézelődhetsz még a Top Mix-nél is, ennyiért már használható nyelet lehet venni ott is.
De a legjobban a szintén HD oldalon is fellelhető NEVIS Whisper Power rakós 4 m-es nyelet ajánlanám. Láttam már élőben, szerintem tök jó.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vendingo
veterán
válasz sityupityu #27817 üzenetére
Köszi. Tavaszig ráérek, majd nézelődök.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tween
őstag
Nyeletlen fejsze az ügy
-
mano660
tag
válasz sityupityu #27817 üzenetére
Itt most olcsóbb is.
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz Grillo #27820 üzenetére
Van kettő vékonyabb, én topszettek tárolására használtam, meg van egy nagyon erős, vastag anyagból készült darab. Ha lejutok a pincébe lefotózom. Eladni nem akarom őket mert igazából pénzt már nem érnek, árucserében benne vagyok, esetleg 1-2 doboz Krusovice vagy ilyesmire gondoltam
-
Steady74
Topikgazda
Nem bírtam magammal, bementem a Milo márkaboltba, és csak elhoztam valamit Egy Guru első feeder bottartót, 5.500-30%, nem rossz bolt volt
-
zsola32
senior tag
ma megjöttek a cheburashka ólmok, 2-3-4-5-6-8-10-13-15-18-20-24-30 súlyban.
elég jól állok az előke kötéssel is, végül 0.10 és 0.13 Power Pro spagóra lettek kötve, Korum és Guru horgok.
azért nagy f@sz volt horgászboltos mikor kezdtem a horgászattal való ismerkedést, szó szerint hagyta hogy olyan horgokat vegyek, amit most már úgy látok, hogy a büdös életben nem fogok használni.
még jó hogy van ez a fórum, meg az internet... -
tepenzed
őstag
Valaki tudna ajánlani olyan ernyőt, ami eső és nap ellen is kiváló 10 ezerért?
-
mano660
tag
válasz tepenzed #27833 üzenetére
A helyedben gyűjtenék még pár ezrest (valamint megvárnám a tél végi akciókat), és ezt venném.
Évek óta használom ennek az ernyőnek a PVC-és változatát (sajnos az már nem kapható, anno 13 ezres volt az ára), és mondhatom strapabíró ernyő.[ Szerkesztve ]
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
csƵ
addikt
Walter új filmje.
Fonott damillal methodozik. -
Steady74
Topikgazda
Nem tudom. A tógazdák féltik a halakat, ahogy olvastam egy teória szerint, a hal fárasztása során több sérülést tud okozni a halnak - állítólag. Amúgy rengeteg helyen tiltják, biztos van benne valami. Ha jól tudom a Don Carp Lake-en sem szabad fonottal pecázni. Nyomon követtem a tulaj fb oldalát, hát nem semmi pénzt tolt bele, ő is a halak védelmével magyarázta annak idején.
Feltűnt nektek mennyire eltűntek a kommentek a HD oldalairól? Jómagam 2002.03.04 (az indulást követő nap regeltem) óta vagyok fent, és elképesztő mennyi jó ember tűnt el a fórumokból. A mostani kék fúziós cikk alatt semmi post. Lehet kezd leereszteni a lufi?
-
veterán
-
zsola32
senior tag
válasz sityupityu #27843 üzenetére
mondjuk én új vagyok a témában, de a stég és dovit termékeit favorizálják nagyon.
vagy nem, én ezt érzem (facebook csoportok) -
tepenzed
őstag
válasz zsola32 #27844 üzenetére
hát azoknak nagy marketingjük van a feederes csoportokban az biztos, a Dovit elsősorban azért mert az adminok nagy része Dovitos, a stég meg nagyon elterjedt a beszámolók miatt. Pedig azért vannak sokkal profibb cuccok is, nekem most a Ringers pl jobban adta ősszel és a sonubaitsben sem kellet csalódni.
Bár legyünk őszinték, az esetek többségében bőven elég a szín és a csali típus, a többi csak szerencse, a kaja és a hely ezerszer fontosabb.
A haldorádót meg nem kell félteni, biztos vagyok benne, hogy ők keresnek a legtöbbet,egyszerűen már senki nem akar vacak oldalakon írogatni, mikor ott a facebook pl. Azért nézd meg, a videókon ott van a 100.000+s megtekintés, komment meg van 2 az oldalon hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz tepenzed #27845 üzenetére
megint nem tudok mást tenni, mint egyet érteni kihasználják a közösségi média előnyeit, és bár nagyon óvatosan, de adagolják a Dovitot.
Beszélgettem pénteken egy kis horgász-webáruház tulajával. 50% körüli árrésről beszélt Walterbolt és HD tekintetében.. nem csoda a 40-70 milliós osztalék
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz Steady74 #27846 üzenetére
én amúgy a Waltert azért szeretem, mert ők legalább nem viszik túlzásba a marketinget Néztem ezt az új Walteros videót is a fonott zsinóros methodozásról, egyszer volt csak hogy röviden elmondta mit használ meg a botról egy gyors említés az elején aztán ennyi, így kéne mindenkinek
-
joe979
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest