- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
Nah szóval reggeli után elkezdtem nézni a viasat nature -t mert nincs gép jelenleg
volt benne sok vad dolog (nagyon szép csati) aztán haver hívott lenne meló menjek be kérdezzem meg a fószert, majd hívnak ha valamelyik nem jön be, betelt -_-Tök jó idő van süt a nap ezerrel de nincs dögmeleg áááh nincs mese menni kell tekerni
Vettem belsőt(nem szokásom ) meg kulacsba port tasakosat kipróbálásra. Erről annyit, hogy aztamindenségitneki nagyon ott van most már elhiszem, hogy jó.Felcuccoltam próbáljuk ki a sport trackert jóóó. Irány Pest, a héten mikor voltunk fent haverral láttam annyi szép aranyos lányt felkell menni ebbe a jó időbe
Régi 3 ason mentem Gyöngyös - Hort - Hatvan - Aszód - Gödöllő - Budapest 25,5 -ös átlagot mentem, monti slik meg a hurkaság miatt + pofaszél végig -_- 2,5óraBenéztem a Bringalandbe mert a héten voltunk ott is jófejek voltak biztos van zselé valami Burn cuccot vettem mert haza is kellene még menni ugye.
Ajánlottak egy helyet Kati mami kifőzdéje mellettük Dózsa Györgyre merőleges István út, ettem már sok helyen de erre szavakat nem találok basszus. Étterembe nem ettem még ilyen finomat... mennyei... és annyit adott, hogy a felét hazahoztam madárláttaként
Aztán a ligetbe ott mászkáltam egyet csodálkoztam, hogy ilyen létezik mert áh nem hittem a szememnek, jó biztos csak nekem nagy dolog de én csak ohhh
Beszélgettem egyet ott a wc -s gyerekkel aztán jöttem haza
Hazafelé már csak oldalszél volt 20perccel jobbra sikeredett. Hazaérve elővettem az öcsémtől elkunyerált ZTE bladet, nagyon levan merülve használja az aksit? persze 25km rel ezelőtt kérdezte meg nagyon jó, jah hogy nem is fiókom és elveszett az egész XD nemérdekel életem legszebb napja volt 185km~- Mindenki hazudik! -
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest