Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz becuszabi #6839 üzenetére

    Elfordul, vagyis nálam gyakorlatilag nincs olyan, mint a harmadik verzió, amit írtál - ez tényleg nem teljesen normális. Ha egyenesen tartom, akkor is elfordul szinte azonnal, valahogy rosszul van a súlypontja. Nem csak nekem, másik tesótulajnak is ugyanígy, igaz mindketten lecseréltük az eredeti kormányt. Magyarázta egyszer egy ismerős, hogy ha jól emlékszem úgy kell lennie, hogy a kormánycsapágy (vagyis az a teteje, izé, most nem jut eszembe a pontos neve :B ) kb. egy síkban kellene legyen mindig, de itt elfordul és lejjebb lesz. Na ezt elég hülyén sikerül magyaráznom, de ha kipróbálod, látni fogod.

    Mindkét oldalra kb. egyformán fordul, szóval nem hiszem, hogy a kábelek okozzák. :B Most megemeltem középen, de kb. ugyanaz a helyzet.

    Rugóstagilag: itt az X-fusion honlapja, ott az O2, és valóban nem ír gyárilag ilyen hosszúságút. Ez most hirtelen kicsit kétségbe ejtett, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy annyira egyedit tegyenek bele, ami eltér a szokásostól, ez nagyon nagy kicseszés lenne. :Y De most már tudni akarom én is... :U Nekem mondjuk nincs vele gondom, elégedett vagyok vele. Viszont épp most fog párom menni vele egy kört (ha fehér Specit láttok, ő lesz az :D) valszeg Pilis fele, kíváncsi leszek, az ő Manitou-jához képest milyen lesz ez.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák