-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz WunderKinder #81642 üzenetére
Az Auchanban rántott csirkeszárny akció volt, egyet fizet kettőt kap. Na én azt vettem.
-
MODERÁTOR
Hol lehet Kecskeméten karórát, (több fajtából válogatva, nem horror áron) vásárolni?
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
God Vazzeg
veterán
Mosógép akciót tudtok-e valahol? Felül tőltős whirlpool előnyben
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #81661 üzenetére
aztat' mondják whirlpoolt nem szabad, de azért én is olyat vettem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #81665 üzenetére
Nekünk is a régi bőven 10 év felett és még él, csak a maiak nem olyanok... belealkudtam egy adag extra gart vagy biztosítást, ha szükség lesz rá kiderül ér-e valamit
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
én most vettem egy casio beside valamit totál látatlanban a netről, de teljesen jó lett [link]
Yutbobon meg tudod nézni az összes órát rengeteg teszt van róluk.Ebayt nézted már? Mostanában nagyon sok autómata óra van noname kategóriában ami videotesztek alapján nem is rosszak. Pl ez: [link]
Mindig nézegetem, olvasom miket írnak róla, de soha nem mertem megvenni pedig nem egy nagy anyagi kockázat a 6-7ezres árával.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
válasz daninet #81667 üzenetére
Nekem szögletes, automata Seiko-m volt megboldogult lány koromban. Kb. ilyen. Imádtam. Amíg Alpáron egy Gyíkországi ellenség le nem szakította a csuklómról, amit nem vettem észre. Azóta sem hordok karórát. Nagyon jók az automaták.
"Formicate Under Command of the King,,
-
trebrona
nagyúr
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Outlander
addikt
válasz faragojof #81668 üzenetére
Én hétfőn kaptam kézhez az okosórám , kedden játszottam vele, szerdán meg eladtam nem kis haszonnal.
Így ha jól számolom eddigi életemben összesen kb 7 napig hordtam órát.
Tetszenek, tetszenek, mindig nézegetem, pár évente veszek is valamit, pedig tudom h nem fogom használni , zavar, és azt a napi 2 percet sem tudom dolgozni tőle amit szoktam, az meg milyen már?
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Jelentem bubi mentesen felraktam a telóra a glasstot.
Most meg is dícsérném magam, Soltvadkerti sütizősön kívül, mik a lehetőségek?
Van egyáltalán finon cukrászda az Auchanon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Én még nem láttam olyat ami érdemben használható semmilyen árszegmensben. Mind gagyi, rövid üzemidővel. Talán az LG-nek volt vele valami próbálkozása, de az is teljes zsákutca volt.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Zeki
nagyúr
válasz daninet #81682 üzenetére
Van választék, a minőség másik dolog, de csak arra kell, hogy ezt nem hagyja a táskájában/otthon, hanem mindig nála van.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #81692 üzenetére
Én is elugrottam a boltba hogy veszek kenyeret, tejet, valami dühítőt és egy 22x600-as fúrót, hát voltak annyian hogy azt hittem karácsony van.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
vodrosjozsi
őstag
Üdvözlet
Lenne egy főzőlap amit be kéne kötni viszont én nem értek hozzá.
Csak annyit tudok hogy dekopír fűrésszel le kell vágni a munkalapból 1 cm-t és csak ezután köthető be.
Tud ebben valaki segíteni mert egy szaki nem bír idejönni (helyileg Kiskunlacháza) pestről ami ugyan elég gáz de nem tudok mit csinálni, nem tudom beszerelni.
ha lenne valaki aki be tudná szerelni azt megköszönnémSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Outlander
addikt
Észrevettétek h egyes külső linkek a http://cheapito.com/-on keresztül mennek ki a péháról, mint "referrer"?
Nem, nincs spywarem, se surfbar, se semmi...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Egy cég
Ha normális a neted nem biztos h észreveszed, pikk-pakk átrohan rajta, mint mondtam refer linkként használják.
Tehát egy rövidebb, betű szám kombináció, a valós link helyett.Több topikban is észrevettem, különböző felhasználóktól. De persze lehet h mégis csak spyware.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest