Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeltaPower

    őstag

    válasz Outlander #56930 üzenetére

    "Az acsarkodóknak elmondom, hogy az úriember, akit lefogtak, közeli ismerősöm és elmondta, hogy a belső zsebében lévő jegyet szerette volna érvényesíteni, amikor lecsapott rá az ellenőr és azonnal letépték az 5 másodperccel később - a semmiből ott termő - 3db közterületissel. Nem volt lejátszva előre az egész dolog, neeem persze és nem arra ment ki az egész, hogy meg tudják büntetni egy mondvacsinált indokkal úgy, hogy kb még el sem indult a busz. Szó nem volt itt bliccelésről, csak egyszerűen annyi történt, hogy kevés volt a bevétel és kellett valami kis fogás ezeknek a kis agyatlan szemétládáknak."

    vs

    "No, hogy rendbe tegyük a dolgokat, ott voltam a buszon, amin a csávóka is.

    Szépen felszállt a Rudasnál, nézelődött, nem akart lukasztani. Amikor az ellenőrök kérték a jegyét pofázott valamit és próbált menekülni a buszon előre, az első ajtóhoz. Amikor látta, hogy több ellenőr jön (öten voltak, két nő), akkor elkezdett kurvaistenezni, próbált lukasztani valamit (nem tudom jegy volt-e) és arról magyarázott, hogy ahol ő felszállt (második ajtó) ott nem műx a jegykezelő. (Nem igaz, meg sem próbálta, de az egyik ellenőr mutatta neki, h jó az..)

    Ez után eldurvult a szitu és mire befutottunk a Ferenciekre már ordítva üvöltözött, mint egy elmebeteg. Ekkor az ellenőrök levitték a buszról, szóltak az ott járőröző yardnak, akik igazoltatni próbálták a tagot. Változatlanul üvöltött és szidta őket.. gondolom ez később sem változot.

    Tbh teljesen jogos volt az igazoltatás, az ellenőr csajszi szépen kérte tőle a jegyét/bérletét és nem ők kezdték sem az ordibálást sem a tettlegességet. Ez az eset nagyjából rendben van."

    nem az első változatot tartom valószínűbbnek...

    "Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

Új hozzászólás Aktív témák