-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
válasz WunderKinder #32451 üzenetére
Most miéé?! Te férfiállat!
-
fero02
nagyúr
válasz Outlander #32448 üzenetére
Próbáld meg értelmezni, amit a másik ír, hátha úgy könnyebben eljut a tudatodig.
"Maga a dugó a hitvány, hiányzik a belseJükből a rugós rész, ami a fasza kontaktot volna hivatott megoldani. Tisztelet a kivételnek persze."
Én nem a fizikai méretükről beszéltem. És nem 2 különböző dologról van szó. Mind a kettő laptop töltő, csak az egyik eredeti, a másik pedig utángyártott.
Csak a kivitel minőségét, illetve annak különbségeit kellett volna észrevenned (hogy tudd, miért írtam korábban azt, amit...)
-
csaszi72
senior tag
válasz ekrisztian #31697 üzenetére
kipróbálva, megy!
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
chipi-85
senior tag
-
-
Outlander
addikt
Az új mortal kombat ki jött már?! [link]
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
-
chipi-85
senior tag
Naa, GrandeP most a tűzszerészeknél dolgozik?? [link]
-
bsh
addikt
válasz chipi-85 #32466 üzenetére
másodállásban pedig táncművész
-
OP-ToTo
aktív tag
Virtuális 7.1et USB-n keresztül valakinek? Tökéletes ha meghalt a laptopban a jack.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Chaser #32471 üzenetére
"2. Virtual 7.1 - 1000,- ft /képen jobbra/
Ezen fizikai hangerőszabályzó, hang és mikrofon némító gomb is van.
Új, 1 hét próbagarral.
Személyes átvét Szentes, máshova posta +400ft-ért ajánlott levélként belföldre. "Ezt árulom én is. Én személyesen odaadom Kecskeméten
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Chaser #32473 üzenetére
Én azért ilyet vettem, mert ezt árulja pár ezresért a logitech is. Az bevált, ez is ugyanúgy. Pesten vaterán lehet kapni occóért, csak éppen utalj előre meg 500ért leküldik ajánlva. Sokat számít az, hogy helyben adja az ember.
-
DeltaPower
addikt
Ezekben mi a virtuális?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
Fiók kisöprő hadművelet...
Enermax tápegység... (bontatlan fóliás) 15k
Enermax 5,25ös helyre beépíthető csilivili bizbas..
Hiányos - vagy komplett , teszteletlen vízhűtés, nem értek hozzá. ez valahogy nekem mindig kimaradt.
Zacskóban hozzá apró bizbas dolgok, ha valakit érdekel, bedobom szatyorba és megnézi..
Hátlapi kivezetések...
gameport , 2 usb2.
Illetve egy igazi kuriózum... hátlapi, rendes sata kivezetés..
1-1 molex és 2-2 sata. szabvány, nem esata.Ezeken kívül jó pár esata, usb2, meg dvi, dsub kábelek, átalakítók... ezek 5-600 ft / db
Nincs már rájuk szükségem, vagy legalábbis nem ennyi mindenre.
A kép minőséget lecarom...
Az ár megegyezés szerint... eladni szeretek, nem árulni..
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz OP-ToTo #32474 üzenetére
Jah teljesen jó, árulják itt 2-3000-ért is Ez a fajta vakerán se olcsó.
DeltaPower: Stereora át tudja konvertálni a 7.1 filmeket, ezért virtual. Meg a sw-ével tud némi térhangzás effektet a forrásokra tolni. Real 5.1 sokkal drágább és ekkora méretben nincs is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #32483 üzenetére
Sok minden nincs ebayen $3-ért de attól még ismerem Azt hiszem pont enermax aki kilép a táp gyártásból, napokban volt egy hír, de lehet másik nagy gyártóval keverem. Nem FSP az biztos 6-7 éves tápoknak nem volt még jó hatásfokuk, kivéve a full passzív pl Zen-t, mert anélkül az megsült volna. Most olyan 15k-ért van egy FSP Raider 550, az 5 év garis- ideális esetben -, jó hatásfokú, modern. 15k körül újan. De a tiedet vakerán 10-13k-ért simán el lehet sózni.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
OP-ToTo
aktív tag
Mi történik ha rádugok egy ilyen usb-s hangkártyát egy androidos tabletre? Lesz rajta mikrofon?
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Devid_81
félisten
Nektek is szarakodik a PH?
...
-
Devid_81
félisten
válasz bubi92 #32492 üzenetére
Folyamatosan megszakad a kapcsolat azt irja...most epp mobilrol megy de az elozo hsz-t kb tizedjere sikerult elkuldenie...kicsit paraztam is mondom ez lehet 10 egyforma hsz lett...de nem csak 1 volt
Ejj akkor k.rva London maaa megint...eccer sok penzem lesz lebombazom.[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest