Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • faragojof

    senior tag

    válasz alázógyík #30679 üzenetére

    :(
    Nem jó hozzáállás. Nem tudhatod, ki, milyen megfontolásból indult útnak. Nem is a te kötelességed meghatározni, hogy jól, vagy rosszul döntöttek e, hogy nekiindultak. A katasztrófavédelemnek azért ez a neve, azért kapják a nem is kevés fizetésüket, hogy az ilyen helyzeteket a leggyorsabban meg tudják oldani. Jelzem, nagyságrendekkel magasabb fizetést kap a katasztrófavédelmis az irodában ülésért, mint egy tűzoltó a helyszínen. Most mutatkozott meg, hogy vészhelyzetben GYakorlatilag töketlenk!!!! Mi lenne, ha Paks mondaná be az unalmast??! :W

    Ehhh...

    Kormányunkat minősíti, a vészhelyzet huszadik órájában szétküldött sms. Látszattevékenyég!! Semmi más. És mivel a telenor nem adta hozzá a hálózatát, még ők lesznek a hibásak??! Ugyanmár.

    Az utóbbi évek tendenciája az, hogy a gyökér időjáráselőrejelzők, a hírhajhász médiával karöltve, mindenért vörös, meg kék, meg lila riasztásokat adnak ki. Ha sokszor kiáltanak farkast, és nem jön, akkor egy idő után leszarom a ragadozót. De ha véletlenül mégis jön, akkor elvárom hogy a mindenkor folyamatosan fizetett vadász tegye a dolgát.

    Hmmm... Szerintem. :R

    "Formicate Under Command of the King,,

Új hozzászólás Aktív témák