- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #26897 üzenetére
Ha annyira fontos a vga részleg akkor meg amd-t kell venni. Szép-szép az intel fejlődése, de amd mellett eltörpül vga-ban. Ammeg" a másik, hogy amd-t mai napig szépen alul lehet feszelni, intel meg korlátozva van. Nem is találtam olyan lapot ami 0.1V-nál enged többet csökkenteni...persze lehet van. Pedig bőven gyári alatt elmennének sandy meg ivy procik.
Köztes megoldásnak pentium+HD7750 / ha jól rémlik HD 5770 tudású 3D-ben kb / pl. Jó kártya nagyon, ráadásul nem sokat eszik, ára se vészes. Tápcsati nélküli, nem is nagy, legtöbb ITX gépbe is elférnek. Ha meg valami passzívat veszel az még kevesebbet eszik mint a referenciák._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
válasz Chaser #26903 üzenetére
Csak az a gép amit kinéztem nem létezik AMD-s lappal. Meg amúgy is Intel párti vagyok (lettem) LGA775 óta. VGA nem fontos, de ha már veszek, miért ne venném a jobbat? AMD nekem utoljára a 939-es 4200+ -os volt. Azóta fika...
WunderKinder: olyan, mint a Mengele?
[ Szerkesztve ]
-
-
Devid_81
félisten
válasz Norb3rto #26916 üzenetére
Akkor Te nem a vagatlant nezted?
Sok film nalam sem birja sokaig...most is inkabb Strike Back-et nezek....
-
Chaser
legenda
Tényleg emelkedtek a ramok nabazz, gyorsan rendelni kell valami ram csodát mert ez így nem lesz jó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Chaser #26913 üzenetére
én most yutubról beraktam a tv-n a kincs ami nincs hd verziót, és századszorra is élveztem, bár ilyen nagy felbontásban már nagyon érződik mindenhol, hogy sok a stúdió jelenet, régebben mosottban ez nem annyira látszott
más:
mondjatok már olyan china webboltokat ahol sok ékszert-ruhát-csajos cuccot lehet venni, ebay elég drága ruhákkal kapcsolatban, majdnem olcsóbb itthon megvenni
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
Egész jó lett a ph-s cikk ApU vs olcsó dualcore intel+diszkrét vga ügyben. Bár sok újat nem mondott, de most nem tűnik fizetett hirdetésnek
-
bubi92
őstag
Itt van nektek egy kis zene. ezt még ti vének(bartucc kivételével) is ismerhetitek
-
Chaser
legenda
válasz daninet #26930 üzenetére
Hazudik! Amíg ezt a pár karaktert bepötyögöm több ezer cuccot pakoltak fel közben
szerk: Amúgy van egy ruha shop, nem tudom a nevét én se. Ékszert meg bayen is találhatsz tonna számra, nem tudom pontosan mit ért alatta. Van pár cucc ami kinn jóval drágább, az tény. Viszont azokat nekünk kéne ott árulni
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Chaser #26931 üzenetére
de eléggé ismétlődnek a cuccok főleg egy szűkebb kategóriában, azért lenne érdekes máshol is szétnéznie, mert nem 10-20 ékszerből akar mondjuk választani az ember, hanem ha lehet akkor 100ból.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz daninet #26939 üzenetére
Bárki meg tudja csinálni, aki fényező ... csak bele kell ködölnie.
Vadászd le pl a Sági Attilát. Adok privátban elérhetőséget."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
-Hogy hívják az V. kerület orvosát?
-Dr. Oetker -
-
Devid_81
félisten
Csak halkan jegyzem meg, latom itt is van par filmes
Argo.2012.720p/1080p.BluRay.x264-*****
Ilyet lattam valahol Zamazonon, rendelheto![ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest