Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • faragojof

    senior tag

    válasz 7 #20922 üzenetére

    "Nem en jottem elo a belterjes kifejezessel, masok irtak elottem kozuletek, azert hasznaltam en is. "

    Sajnos rossz hangsúllyal használtad a kifejezést. Mi ugyanis nem a szó pejoratív értelmében használjuk ezt a kifejezést magunkra. Te viszont sértegetsz vele. :((( :(

    "Erre ti mit csinaltok? Csakazertis linkelitek a nos kepeket, szuntelenul ekezitek a moderaciot, faszjankoztok, homaroztok, karomkodtok, ahogy a billentyuzeteteken kifer, es meg veletlenul sincs normalis beszelgetes. Olyannyira belterjesek vagytok, hogy ha idegen jon erre, mar egybol fujtok ra, es ha valakit szankcionalunk ilyen-olyan huzasaiert, egybol jon a nepharag es a "magas lo" duma olyan szinten foghegyrol, hogy az embernek kinyilik a bicska a zsebeben."

    Szeretném megkérdezni! Mennyien mentek bennünket feljelenteni azért, mert esetleg nem segítettünk neki értelmes kérdés feltevésekor? Mennyiünket kellett bannolni azért, mert csúnyán (sic!) beszéltünk egy ide tévedővel?

    És még valami!
    Pedig a budos eletbe is, valami miatt megis idejartok (pedig senki nem kenyszerit tieket), es nem alternativ forumon epititek a kozosseget, nem Facebookos csoportban vagytok a legaktivabbak.

    Ez itt egy közösség! :K Sajnos ha indulatból fórumozol, akkor elvakul a látás.

    "Formicate Under Command of the King,,

Új hozzászólás Aktív témák