Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rics22

    tag

    Látom itt kár is erőlködnöm,megint énvagyok a nagyarcú barom...Ezt szokta mondani a sok irígy "nem matíz/suzukis" holott én nagyon is becsülöm azt,aki munkával megdolgozik érte,és fenttartja,a családjával együtt.
    Itt nem is erről a rétegről volt szó,olvassátok vissza,én se egyből 200le+ kocsikkal kezdtem,de egyszer sem haladtam úgy,mint egy agyatlan,befosi majom.

    Az írásaitok alapján senki nem vett hitelre szalon új matízt,és tényleg minden tisztelem azé,aki korretül végigdolgozza a napját,viszont még egyszer hangsúlyozom,ez az írás ide azért szólt-volna- hogy "megvitassuk" ki mit is gondol a sok ... alvó vezetőről.

    "És én itthon is és kint is betartom a korlátozást..még ha indokolatlan is...mégsem dudáltak le egyszersem a 10 év alatt."

    Igen,betartod a sebességet,ezzel nincs is semmi gond,ezért nem dudáltak le,illetve nem is fognak.

    Én innentől nem kívánom felkavarni a port,Mindenkinek igaza van,illetve ha az Oktogon környékén járok,vendégeim vagytok 1-1 italra! (CSAK Matíz/Swift tulajok! ;]

    Üdvözletem!

    [ Szerkesztve ]

    BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com

Új hozzászólás Aktív témák