- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
LOOL
Látszik h az összes moderátor általános iskolás...
Napközben 1 hsz volt a miért moderáltuk topikban... de 18 óra körül-óta kicsit megszaporodott..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz GrandeP #13300 üzenetére
A keskin az egy ratyi német tucatáru ...
Ezek MAE felnik (amikről a keskin koppintott )Amúgy sok gyártó csinál "gulli" felniket.
Gullidecker/csatornafedél a gyűjtőnevük, az ilyen "tömör" felninkek.[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-
bsh
addikt
-
GrandeP
addikt
Élménybeszámoló, római kebab és tésztaház vagy mi a központban..[link]
Asszonynak: sonkás pizza, nekem csirkés kebab...
Ez olyan igazi magyaros hely...
A pizzatészta és a kebabtészta is egy az egyben olyan volt mintha egy igazi jó kis, 46-os parasztkenyeret ettünk volna....
Pizza feltét iszonyat szegényes volt, alig éreztük h van rajta valami, cserébe 700 ft volt a 30-as, és ugye a már említett ujjnyi vastag kenyér tészta, inkább volt valami otthoni melegszendvics, bár az sem, mert azt megpakolod, akkor inkább ilyen munkahelyi.
Kebab, volt benne minden, 4 db uborka karika, 2 db paradicsom karikával, meg egy kis káposzta, húsi finom volt és sok, szósz is finom volt, fura volt h kemping sajttal volt dúsítva, a kapros tejföl, egyébként elég kevés volt rajta..
így és a kenyértésztával, eléggé fújtós volt (mint egy sima zsőmle otthon)... 740 ft..
kb. hambicenteres buci, olyan 70%-a lehet a méret, tehát fogjuk rá jól laksz vele...Igazából, olyan, gyorsan, jól laksz hely, (nem vártunk 10 percet h kész legyen), viszonylag olcsón...
De soha nem fogsz az ízvilágért visszajárni....Bühlben ettem mindig kebabot és dürümöt ha arra volt dolgom, 5 ojróért, azóta is keresem azt az ízvilágot hungarisztánban, legközelebb a Józsefvárosi piacon áll hozzá egy "büfé"...
Istenem , az de finom...Kecskeméten még nem is ettem értelmes gyros/kebab/dürümöt.. mondjuk pizzából is kb a mammamia a legjobb, de az is hanyatlik mostanában...
Viszont csilisbabot kibajót Gyíkbót melletti, hetente új néven működő helyen lehet kapni a legjobbat a környéken...
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz GrandeP #13308 üzenetére
Melyik az a csilisbab lelőhely? Ide a címmel-névvel ízibe!
Itáliában is beszüntették a chilisbabot, szóval új lelőhely után kell néznem.
Amúgy Rómában 10 perc? Király rekord, nekem kb 30-45 perc volt. Csak azért vártuk meg, mert haverral jól elbeszélgettünk és annyira nem voltunk éhesek. -
aXXon
őstag
Nekem is ez a 30-40 perc volt a tapasztalatom, úgy, hogy rajtunk kívül még egy két fős társaság volt jelen. Miután megkaptuk a kaját és gyorsan benyeltük, vártunk még egy 20 percet a baklavára, majd szóltunk, hogy akkor fizetnénk és a baklavát mégsem kérnénk. Jaaaaaaaaaaaah, bocs, elfelejtettük
Ha ez vigasztal, most görögben kerestem az igazi jó gyrost, de nem találtam meg. Jó volt mind, de egy sem volt az igazi, hiányzott belőlük valami markáns íz. Kecskeméten a Nándi féle gyrost bírom, nem találtam kint sem olyat, ami versenyezne vele. Pesten a Józsefvárosit laci80 szokta emlegetni, még sajnos nem volt hozzá szerencsém, de nekem azt hiszem Ramius mutatott egy másik a Westendben, a Szerájt, na az volt még istentelen finom.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bsh
addikt
[link].gif
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #13316 üzenetére
-
george11
addikt
"Bühlben ettem mindig kebabot és dürümöt ha arra volt dolgom, 5 ojróért, azóta is keresem azt az ízvilágot hungarisztánban, legközelebb a Józsefvárosi piacon áll hozzá egy "büfé"...
Istenem , az de finom..."Miért nem keresed a magyar ízvilágot? ... kell ilyen műanyag szarokat enni, aztán meg csodálkozol, hogy jobb lett volna egy darab császárszalonna kenyérrel, meg paprikával
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér.
A hentes feldobja a mérlegre.
- Uram, ez pont 1 kiló 20 deka.
- Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge.
Hentes visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne.
- 1 kiló 70. Megfelel?
- Szuper, elviszem mind a kettőt!(tudom, hogy régi, de kapja be aki beszól )
-
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #13320 üzenetére
Beszélhetsz ennek ... volt kamionos, most meg rendszergazda ... se tanulni se dolgozni nem szeret, akkor meg mit vársz tőle?
Legközelebb a mekiben fog enni, és beszámol róla, hogy egy kalap fos, de legalább drágaKedves Fherentzc, ha legközelebb éhes vagy, akkor keress egy hentest, és vegyél rendes ételt, ne az utángyártott félmagyar félgörög/török/olasz szemetet
Amíg nem komád a kajálda tulaja, és szakácsa, addig úgysem kapsz rendes ennivalót ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
Troll a reggeli mellé. Vagy csak reggeli agyf@sz.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
válasz bartucc #13322 üzenetére
Szerintem igaza van. Mi az hogy lehet hogy lesz eladó procim, és még ára sincsen?!?!
Az ilyentől én is hülyét kapok.Lefordítom, ez mit jelent egyébként :
"Ha vagy olyan balek, és adsz érte most 20K-t, erőt veszek magamon, és kiveszem a gépből"
Na, ezért nem fogja senki megvenni az okoskától!
Szerk.: Meg se próbálj meggyőzni, hogy nincs igazam, mert igazam van.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #13323 üzenetére
Ebben egyetértek, hogy utálok ajánlatot tenni, írja ki, aztán ha tényleg el akarja adni, úgyis megveszem. Az ilyen egyébként nem piaci árban gondolkodik, de a másik meg ment volna tovább, kár köcsögölni is...
Nincs igazad, mert nem. (és ide képzelj egy ártatlanul pislogó Bandikafejet)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #13325 üzenetére
Na ez a másik, amitől a falra megyek.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bsh
addikt
esetleg ingyen elvihető lehet egy majdnem működő szobai ventilátor. (lusta vagyok levinni a kuka mellé )
-
GrandeP
addikt
-
bsh
addikt
-
-
bsh
addikt
válasz bartucc #13338 üzenetére
21"-30"
szerk: ha van valakinek 2 portos usb hátlapi kivezetése, akkor kéne egy még a mai napon. usb3 is jó.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #13343 üzenetére
Kizárt dolog mert nem tudom!
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
Használt 775-ös lapja valakinek?
Kellene 1 nagyon gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest