- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz daninet #107451 üzenetére
Benne van a törvényben, árleszállítás, csere, pénzvisszafizetés...
Ha a 3. évben csinálja bármi lehet, mert a feltételeket ők írták, amit tudtál a vásárlás ideén is, csak általában senki nem olvassa el az apróbetüt....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Chaser
legenda
válasz 313313 #107455 üzenetére
értelmesebb helyen nincs apró betű meg mi van x év után
de az eredeti vételárat bármikor visszaadhatják, az eredeti állapot helyreáll
akinek nem tetszik battyoghat a nem létező fogyvédhez, ha mázlija van ő százból az egy akinek épp segítenek
de ebben az esetben eleve kétesélyes hogy tudna-e bármit tenni a fogyvédakom
sztem minden bolt azt csinálta volna/csinálja_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
-
313313
addikt
Mindmeghalunk, aki nem azt elfújja a szél...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Van neted?
Démásznál lehalt a net, elszakadt egy optika, gerinc.. Se call center, se munkaírányító felület, egyik telephelyen simcs net :DHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
bsh
addikt
válasz 313313 #107462 üzenetére
van
bementem ma is dolgozni, kábé 2 órát tudtam dolgozni, majd elment az áram a szélben. kocsival nem tudtam kiállni, mert áram nélkül nem nyílik a kapu... elgyalogoltam az étterembe hogy addig akkor kajálok. baszki olyan szél volt, hogy előre dőlve mentem és volt, hogy rendesen nem bírtam haladni. meg lépés közeb összefújta a lábam egy széllökés és bokán rúgtam magam amúgy is fáj a bokám, ez kellett. és rendesen kifáradtam. erre hát az étteremben sincs áram... egész katonatelep lehalt. akkor visszagyaloglás, kapu mechanikusan kinyit, beülök kocsiba hogy kiállok majd bezárom, erre bazz a szél befújta a több száz kilós tolókaput az orrom előtt!
szóval fasza. -
daninet
veterán
én ma itthon maradtam, mondom lesz egy nyugis nap, erre elment az áram. Széles közön elfáradt egy villanykaró.
Szünetmentesről volt még 1.5 óráig net, de kb 2 órán belül rendbe is rakták.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz 313313 #107410 üzenetére
Mivel te szaki vagy segíts már, hogy mennyi a megengedett feszültség eltérés a fázisok között 3 fázison? Azt már tudom, hogy egy fázison max +/-10% szóval lemehet a feszültség 207V-ig is. De ha három fázist kapok lehet az egyik 207V a másik 240V?
Most az a gondom, hogy nagyon esik egy fázison a feszültségem és naponta többször bekapcsol a szünetmentes hogy boostoljon. Viszont azon a fázison határértéken belül van, kb 208-209Vig esik le. Viszont a többi fázisomon nem esik le és pl a hőszivattyúm 3 fázisról megy, félek, hogy valami baja lesz.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Zeki
nagyúr
A fiam gamer széke olyan kereken van, ami fékezős, ha nem nyomja le súly. Hogy lehet ezt a fékezést kiszedni belőle? Jobb lenne ha szabadon gurítható lenne.
-
313313
addikt
válasz daninet #107465 üzenetére
Ott valami bibi van, valamelyik kötés nem az igazi. Be kellene jelenteni hibára.
Ha van ezekről érdemi adatod,esetleg írásban becsatolva az adatokat.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
válasz 313313 #107467 üzenetére
sajnos a környéken mindenkinek ez van, többször be lett jelentve. Most szervezkedünk mert MVM nem csinál semmit
Van egy szomszéd aki fél éve hajtja őket. Ha esetleg van tipped kinek kellene panaszkodni elfogadom.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz daninet #107469 üzenetére
Hát passzolom a hivatalos utat, panaszbejelentő telefon/email... nem raktak még fel mérő készüléket?
Bürokrácia van, javítással nem nagyon szeretnek foglalkozni. Talán egy partnert megkeresni (Kasos/Szabó Zoltán) hátha tudnak valamit.Szerk: esetleg írásos megkeresésnél megadod a trafó számod(visszakerrsed a hálózato) xxx-xxx x helye szám) és behivazkozol pár szomszédot fogyhely számmal( 0400..... pontok helye 6 számjegy)
Szerk2.: a vasárnapi nagy viharra hivatkozol, hogy azóta 1 fázisba szar a fesz, ha telefonálsz, szomszodok is tegyék meg.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
AMD1975
tag
Srácok azt közölte az időkép ma havazni fog, meghalunk.
-
gzoli2
tag
Sziasztok, eladó egy Gigabyte rx 570 4Gb vga, 2019 júliusi, két hónap garit adok rá nálam kipróbálható illetve házhoz viszem Kecskemét-Izsák-Orgovány vonalon. Ára: 65000 Forint az ár fix mint az állványzat a nagytemplomon
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
tocsek18
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz 313313 #107470 üzenetére
Köszi.
Közben beindítottam az inverteremen a logolást. Így néz ki
30mp-ként mér, dátum, óra, fesz, frekvenciaMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz daninet #107477 üzenetére
Ennyire nem kellene váltakoznia....
Meg mintha kicsit alacsony is lenne, 23x meg szokott azért mindenhol lenni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Chaser #107479 üzenetére
Aztat én értem,meg a 205-206-ot amit elsőnek is említett.. Én csak azon csodálkozom,hogy milyen "stabil" a feszültség nála...
daninet: nem volt fent mérő a hálózaton? Vagy hibára nem jelentetted még be?
-
bsh
addikt
költői kérdés: az mé' van, hogy MIUTÁN megrendelem a pizzát, akkor közlik, hogy ja amúgy 1,5 óra lesz a kiszállítás? mé nem előtte szólnak?
és erre kihozzák 20 perc után. még jó, hogy nem mentem el bevásárolni addig a másfél óráig... -
daninet
veterán
foodpanda ezt csinálja. Szállítás 60 perc, lenyomod a rendelés gombot és átvált 80 percre Próbálom bojkottálni amikor csak lehet. Kétségkívül kényelmes használni, de 40% feletti jutalékot kérnek a boltoktól ezzel felnyomják az árat mindenhol (nincs már pizza 2500 alatt ha megnézed sehol), az éttermeknek pedig azt mondják spórolják ki a kajából a bevétel kiesést. Tru story.
Legtöbbször ha közvetlen hívod az éttermet olcsóbban kapod a kaját.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz daninet #107486 üzenetére
én nem vagyok ilyen foodpandán meg netpincér meg hasonlókon. soha nem is rendeltem még olyantól. mindig közvetlenül az étteremből. max pizzériától szoktam rendelni mostanában, normál méretű pizza 1800-2000 körül/alatt, saját futárral. (régen egész jó kis plázacica futáraik voltak )
skót és joe-val mi lett? már megint eltűnt egy rakás pizza az étlapról... alig van már pár fajta. nem is merek már onnan rendelni.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Nem dobtam még ki a full rossz laptop akkut. Ha kell, írj rám, jöhetsz ma érte.
Mi pénteken családi pizzát rendeltünk egy halom extrával a Királytól, az appjával. Azzal van 10% kedvezmény. Isteni volt mindenki szerint.
-
313313
addikt
A Király pizza isteni egy mondatban...
Mi valamikor 5-6 éve rendeltünk tőlük utoljára, pizza hideg, kemény volt és alig volt rajta feltét...
Manapság Rómából rendelünk fényévekkel jobb a Királynál.
Régen a Godi Papát szerettük, meg akik átvették de már ők se csinálják.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
trebrona
nagyúr
Eladó i12: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Valakit egy már nem használt pc érdekel? i58600, RX 480 16 Gb DDR4..és a sallang..?
Holnapkészítést vállalok.
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #107496 üzenetére
Mijaza i58600?
Az engem erdekelThe Pentium was originally to be named 80586 or i586
Akko ez lesz az
[ Szerkesztve ]
...
-
tocsek18
senior tag
németből lejöttek az okosok 2db S500 mercivel, bemutatták a középső ujjukat és távoztak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest