Hirdetés

Aktív témák

  • D@ni88

    addikt

    válasz bartucc #4923 üzenetére

    mérnök infó.
    úgy mentem oda, hogy szeretek programozni, meg minden :D Turbo pascalba megírtam középsuli 2-ban a snake-t, meg 10x10es táblára amőbát full fejből. Prog 1-2 meg is lett 5ös. Mielőtt Vikcsi leszólna, nekünk prog 2-n volt az ami neki prog3 szigón :D Tényleg, tesóm prog3 szigós mappájából tanultam prog2re Aztán Oprendszerek, bashprogramozás, meg ilyen hülyeségek. Prog 2ból is direkt arra mentek ki hogy minél hülyébben tegyék fel a feladatokat. Vizprog-hoz már úgy álltam hozzá hogy már rohadtul nem érdekelt, meg is buktam belőle elsőre. 2.jára már 5ös lett.
    Nem is ezzel volt bajom igazán, hanem 2. félévben csak azért buktam 15 kreditet, mert hogy az nekik jó. Villanytan 1pont miatt nem lett meg, okés, ezt elismerem hogy hibás voltam.
    Ott volt az Analízis 2 (Anál II with intruder). Nindzsa volt a tanár. Úgy jött be első órára egy full fiú csoportba hogy "sziasztok TÜNDÉRKÉIM". ZH-n vigyorgott mint a tejbetök. megyek pótra, 1,5 hetet csak integráltam, deriváltam.
    Meg is lett az eredménye, 42pontos lett a pótzh-m. Kihangsúlyozta hogy ez az eddigi legjobb pótzh (utolsó tanítási nap), szval konkrétan az enyém volt a legjobb :D De benyögi hogy ez nem elég, és vigyorog, és a 14 pontomat nem akarja beszámolni. Adatbázis 1ből, pedig a tanár vallotta be hogy akkor buktatnia kellett. Pedig előző féléves TANÁRI javításból dolgoztam, és 1:1ben ugyan azt kaptuk vissza, és a 30pontból lett 7 pontom, és persze ugyan annál a tanárnál.
    Aztán köv félévben megvan az Anál2, megvan az adatb, megvan a villany 96pontra. Kérdezem vizsgán a tanárt, hogy indul-e köv félévben elektro 1. Mondja hogy persze, mért ne indulna. Erre persze hogy nem indult. Szval szaros 1 pont miatt azzal a vonallal csúsztam 1 évet.
    Oprendszerből úgy ment a programozás oktatás, hogy megnyitottuk programrészletet, átírtunk max 2 sort, és néztük hogy fasza arcok vagyunk. Aztán ebből ugye keresztfélévben is ugyan ezt csinálták.
    Most ott van az elektro 2 vizsga, amin megint nem azt nézik hogy mit tudsz, hanem hogy mit nem. Haver elmondja a tételt, kérdez tőle egyet a tanár, nemvágja a srác.
    Aztán ezt kapta: Jó votl meg minden, eddig egy erős 3as, de mivel ezt nem tudta, 1es.

    Nem is írom tovább, mert kicsit unalmas, és hosszú lenne, mert ez még csak a jéghegy csúcsa. Majd talán egyszer - ha befejezem a sulit - kikerül logoutra szépen megfogalmazva :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák