- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Valakit érdekelne majd 4*256 mb ram, K7-es lap és proci, P4 celeron és lap, CD-írók, meg 1-2 vga? Holnap összeszedem a listát, áron alul.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Holnap megy lista mindenkinek.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
D@ni88
addikt
Áhh, hogy elrontották azzal a kezezéssel a meccset. Megérdemelte volna Ghána hogy tovább jusson
-
popp
aktív tag
Ghánának szurkoltam én is, kár értük. Viszont az aláírásod eléggé kérdőjeles, pedig egyáltalán nem vagyok Lújisz fan.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
popp
aktív tag
Légyszíves
Amúgy másokról is beszélhetnénk, pl Májkülről, pedig a visszavonulásáig nagy drukkere voltam. Azóta már másképp nézem a futamokat. De a lényeg, hogy arról nem Lujisz tehet, hogy "érdekes", nem igazságos büntetéseket kap. Ettől függetlenül szerintem (!) elvitathatatlan, hogy az egyik, ha nem a legtehetségesebb srác a mezőnyben, szal hogy az eredményei csak a "csalásoknak" köszönhetők, picit erős.ui.: és ugyanez igaz a focira is, 19re lapot húztak, és bejött, mert a 11es a felsőlécen landolt.
[ Szerkesztve ]
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
D@ni88
addikt
én nem azt mondtam nem tehetséges csak valahogy mindig megússza a dolgokat. Miközben mást ugyanazért vagy gyengébb vétségekért nem büntetnek. Jah és vajon hányszor nézik még el a Mclaren csapatnak hogy a boxutcában másik kocsira engedik ki Hamiltont. Ugye a pálcikás kiengedi, merthogy úgy se büntetik... Ez 2 futamon is megtörtént.
Kína és Kanada.
Aztán valahogy sikerült addig elhúzódni a döntéshozással hogy visszaért a "büntetéssel" a második helyre.
Míg Alonso aki tisztességesen játszott, és Hamilton diffúzorát nézte 2méterről, beállt az SC mögé, és a szabály betartása miatt jutalmul megkapta a 10. helyet. Míg Hamilton visszajött a büntivel a 2. helyre. Mert hát eljött az SC mellett így volt egy kör "előnye"[ Szerkesztve ]
-
popp
aktív tag
Az élet már csak ilyen. Amíg "engedik" nekik, addig jóhogy kihasználnak minden lehetőséget, fifikáznak, a versenyzéshez ez is hozzátartozik, nem elég csak gyorsnak lenni. Kétségtelen, hogy a versenybírák sokszor nincsenek a helyzet magaslatán. Az előző verseny ilyen szempontból valóban "vicc" volt, jót röhöghettek a markukban lujiszék, miközben a ferrari sírva dühöngött, teljesen jogosan.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Na azért Alonso-ra is ráfért, h picit visszavegyen abból a nem kicsi arcából. Meg régen (Renault) ott is voltak okosságok bőven.
Nekem a kedvencem Takuma Sato volt. Az baze csoda volt, ha befejezett egy futamot. Vagy szénné hajtotta a kocsit, vagy kamikaze módjára ment.
Na menjünk dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Igaza van Daninak, tényleg érdekesen szabják a büntiket, ha a feka is benne van.
Mondjuk azt az 1et szeretem benne, hogy legalább mer előzni.ui.: A panyenkás utolsó 11-es mekkora arc volt már.
-
D@ni88
addikt
Júli 1:
3
Tud valaki vidám pandát rajzolni?Amikor lefoglalták a szervert, az első blogbejegyzés egy Szomorú panda volt.
Vajon miért kell nekik vidám panda?Tegnap:
2
Én már előkerestem az összes nCore-os torrentfájlomat... és Ti?Vajon miért kéne előkeresni a torrenteket? nem azért hogy majd lehessen tölteni?
Ha nem esne le ebből, akkor ez egy visszaszámlálás lenne, és ma jön az 1es[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Kemény világban élünk ám...
A kakaóvajat nem adja ki a gyógyszertár, mert minek az neked, mit akarsz vele... miközöd hozzá?! Magáncélra kell...
De a fogamzásgátlót meg simán kiadják, csak a márkanevet kért....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Külföldön meg most kezdték el elővenni az oldtimereket némelyik olyan h a könny kicsordul a szemedből.... sajnos csak ezt az egyet tudtam lekapni ezt is csak a dugó miatt...
Meg volt egy régi merga... hasonló csak szebb mint ami a Másnaposokban volt... na az még poén is volt... 110-nél előztem... majd mutattam az Oké... h fas*a a kocsid.... erre mosolygott.. majd olyat padlózótt h esküszöm nem a fékre léptem! Szóval még erős is volt...
szerK: mondjuk ez nem OT, hanem hotrod... de renget OT van az utakon mostanság.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #5382 üzenetére
Mondtam én hogy akarok kérni. Majd vigyél helyettem is
#5384: olyan mercit én láttam már párszor, de volt egy érdekes eset. Börzsönyben voltunk, ott volt egy amit minden nap használtak szinte.... És ment, működött, semmi baja nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
Mag:
1
Az idő jó, a fiúk azonban még mindig a bányában dolgoznak... lusta, lassú banda.Ki érzi úgy, hogy eljött az ideje annak, hogy Kuka és a többiek megmutassák mire jutottak az elmúlt hetekben?
[ Szerkesztve ]
-
Router
őstag
Linksys WRT54G/GL routerek eladóak 7.5/8K!!!
www.reballing.hu/forum
-
bartucc
addikt
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ha van valakinek HD 5770-es kártyája eladó azt kérem ne tartsa magában.
köszi!
-
God Vazzeg
veterán
Laptop van valakinek eladó? Core2-es előnyben
-
faragojof
őstag
Eladó!!
iPhone 3G S 16GB
Hófehér, hibátlan állapotban, próba erejéig használt telefon eladó.
Képernyővédő, hófehér tok, bontatlanok.
Vételi ajánlatokat priviben, ha kérhetném."Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
Kereslet meg kínálat van dögivel, csak nem biztos hogy a 2 találkozik
GB 4670 512mb/2000mhz gddr3 és GB hőcsöves 7600gt 256mb/1400mhz gdr3 egyben 16k...alkudni felesleges, csak besegítenék az eladásukba és ennyi a vége árban. Gari most a szokásos 1 hét helyett holnap du-ig van, addig vagyok Kméten.
Én meg keresnék 2x1GB Geil BD ramot, az se baj ha 1066-os, csak lingvin garos érdekel, minél több a gar annál többet fizetnék értük
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabe_
őstag
Gyün a vihar...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
4-0
Sovány szakácsban sose bízz!
-
fero02
nagyúr
Kloss kollégának:
-
vikcsi
senior tag
Asus eee pc eladó, 9 colos kijelző, wifi, 20gb ssd, 900-as celeron proci, 1gb ram, jó akksi, gyönyörű szép karcmentes fekete szín, gyári tokkal, töltővel, papírjaival, fél év garival, eladó.
45e Ft - fix ár.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest