Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Index.hu kezdőlapot néztétek már ma?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Jeti1
tag
válasz Chaser #34186 üzenetére
Konkrétan az a rész repedt, tört el, ami forog mikor kinyitod a laptopot. A bal oldali. Így is ki lehet nyitni meg lecsukni a kijelzőt, csak óvatosabban kell vele bánni.
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
Chaser
legenda
Grandepöcs beküldött egy képet a pöcséről amit felraktak ..de biztos olyan kicsi hogy nem látszik
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
válasz GrandeP #34302 üzenetére
Nincs ezen semmi meglepő. Viktorka meg Matolcsy azt nyilatkozta, egyre jobb a gazdasági helyzet, csak még a lakosok nem érzik. Ha ilyeneket mondanak, borítékolható a leminősítés.
Mindig az ellenkezőjét kell értelmezni, akkor igaz lesz."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #34305 üzenetére
Esküdj, hogy csak tréfálsz!
Nyomozásba kezd a kormány??!!
Hát mi ak@rv@.. na ezt inkább kisípolom, mert ezért nem ban, hanem fejbelövés jár...mondjuk azt is tudom kinek járna a fejbelövés...Csak úgy mondom. Múlt héten voltam OOSZI előtt, ez a nyomorékfelülvizsgálat. Eddig három évente kellett mennem. Most!!!! Novemberben, jövő év júniusig hosszabították meg!!!!! Azonnal körbefutottam a házat, hátha én is látom a várva-várt javulást!!! Jelentem nincs!!! Hogy is lehetne! Hisz így születtem!!
B@ssz.. Na ide megint síp. De vagy másfél perces...Kicsit le kell higgadnom. Addig is, ugye nem volt agyatlan amelyik kitalálta a 100% lycrát
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Ja! Még valami! Ez úton szeretném megköszönni bsh fórumtársnak a villámgyors hangkártyás, kedves seggítségét!4!
"Formicate Under Command of the King,,
-
DeltaPower
addikt
válasz faragojof #34308 üzenetére
Ha a leminősítésre gondolsz, ez folyik a csapból is reggel óta, nekem már nem újdonság, hogy index címlapos lett.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mephi666
nagyúr
válasz DeltaPower #34311 üzenetére
meg egy ideje téma volt már ez... így igazából nem meglepő, de szerintem elég szar ügy, hogy így tél előtt jött és februárban térnek vissza rá: beb@sz megint ez a hír a forintnak egy időre, ami külön jó a devizahiteleseknek így a téli hónapok előtt ...de persze magyarországon mindenki jobban él, mint eddig, csak kevesen érzik... ilyen sz@revő, pesszimista népek vagyunk mi, hogy nem látjuk a szépet
...remélem átment az irónia
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
GrandeP
addikt
Ma hajnalban mennem kellett volna a tengerpartra, mert h a srác, aki egyébként havonta összetöri az autót, saját bevallása szerint is most fáradt volt, ha ő aztmondja, akkor abból általában árokba borulás van... és ez nem vicc.
Kérdeztem reggel Főnököt h mivan, senki nem hozta ide az autót hajnalban, aszondja, vissza ment a Tamás, mert érezte magában az erőt....
Majd mondtam neki h 50k ba fogadok h úgy összetöri a mergát h öröm lesz nézni...Na elöbb hívtam csak úgy poénból h merre jár, aztmondta most ébredt, tehát nem vette fel a 2 órási cumót Egerben, de még csak az esti 11-est sem rakta le, Főnöknek ne szóljál, majd én mindjárt hívom, dupla vagy semmis játék van!
Komolyan mondom, borzasztó a srác... nálam 1,5 év alatt semmi nem volt a kocsival, nála már vadi új motor van, meg az összes elem cserélve van/volt...
(#34314) alázógyík
Már Hamburg felé kellene járnom...[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bsh
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
Jeti1
tag
Lehet a városban kapni valahol óriás nyalókát? Konkrétan 10 cm-nél nagyobb átmérőjűekre gondoltam. Voltam már 1-2 helyen, de sehol se találtam.
Túl nagyok lennének az igényeim?Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
KTU
addikt
20 ezer forint éves útdíj
Az egyik terv a gyorsforgalmi hálózaton kívül az összes főutat is - minden kategóriában - fizetőssé tenné58 éve: 1953.11.25 Anglia-Magyarország 3-6
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #34345 üzenetére
Egészségedre.
-
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest