Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Ma hajnalban mennem kellett volna a tengerpartra, mert h a srác, aki egyébként havonta összetöri az autót, saját bevallása szerint is most fáradt volt, ha ő aztmondja, akkor abból általában árokba borulás van... és ez nem vicc.
Kérdeztem reggel Főnököt h mivan, senki nem hozta ide az autót hajnalban, aszondja, vissza ment a Tamás, mert érezte magában az erőt....
Majd mondtam neki h 50k ba fogadok h úgy összetöri a mergát h öröm lesz nézni...Na elöbb hívtam csak úgy poénból h merre jár, aztmondta most ébredt, tehát nem vette fel a 2 órási cumót Egerben, de még csak az esti 11-est sem rakta le, Főnöknek ne szóljál, majd én mindjárt hívom, dupla vagy semmis játék van!
Komolyan mondom, borzasztó a srác... nálam 1,5 év alatt semmi nem volt a kocsival, nála már vadi új motor van, meg az összes elem cserélve van/volt...
(#34314) alázógyík
Már Hamburg felé kellene járnom...[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest