- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Van egy IBM 300PL fekvőházas csodám, P3-500MHz, 128mb ram, integrált mindene, de van 3db pci és 2db isa.1db cd-rom, winyó NINCS. A biosa holland (talán), valami beállítási hibákat ír ki, de nem szarolok vele. Kell-e valakinek? Olcsó pénzé megszámítom, vagy cserélhető értelmes dologra, mert nekem kacat. Amúgy nagyon halk gép, alig hallani hogy megy, 512SD rammal finom letöltőgép lehet belőle
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #1802 üzenetére
Egy bontott Tibi csoki?
-
GrandeP
addikt
Asszonyomnak keresek (másodállás jellegű) melóhelyet napi 4-6-8 óra vagy rugalmas időbeosztásban...
Érettségi és Kozmetikus szakiskolai végzettsége van, B jogsi és autó is van...
Priviben bombázzatok ajánlatokkal... csak olyat ajánljatok amire a saját barátnődet is elengednéd!
Szóval erotiks meg mlm-es/ügynökös ökörségek kízárva...Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #1802 üzenetére
És akinek kell az 512mb sd ram tőlem megveheti 3k-ért 2x256mb személyében
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibibi
őstag
ps2 van e eladó valakinek?
-
D@ni88
addikt
Audigy 2 eladó 3,5k
-
GrandeP
addikt
Mondom most unalmamban, adó bevallok...
Hát gyerekek, minden tiszteletem a könyvelőké...Már az első oldalon csítelni akartam, de nem jött elő a konzol...
Nagyon dúrva... inkább elmegyek valami könyvelőhöz vele... abevjava-t meg a mario is üti a programozás szintjén hát még grafikában..
Ezt most csak úgy, h pörögjön a topic...
-
GrandeP
addikt
Én már semmit nem tudok...
Tegnap is, ma is egész nap vártam h mehessek... de aztmondták nincs export... csak import, mivel nem tudok teleportálni, így sajnos amíg nincs export, addig nem tudok elindulni..
Majd talán holnap... de akkor meg megint csak 1 kanyarom lesz a héten, ami nem annyira kifizetődő...
Ha állást keresel, akkor a malomban a Focis boltba keresnek új "arcot"...
OFFF
Amúgy kezd már rendesen tele lenni a puttonyom az egész válsággal/országgál/vállalkozókkal....
Fasom, háborút a népnek... legyen egy kis ember hiány ... nem pedig minden állásra 200 jelentkező... akár kevesebbért is, csak dolgozhassan.[ Szerkesztve ]
-
kangool
tag
- HD PDA billentyűzet eladó.
http://denver.craigslist.org/sys/1630770355.html
Típusa: HP iPAQ Foldable Keyboard G750
Kompatibilitás: HP/COMPAQ
h1900, hx2000, h2200, h2410, h3800, h3900, h4100, h4300, hx4700, h5400, h5500, h6000, rx1900, rz1700, hw6500, hw6900 series- HP PE2055 dokkoló is eladó
privátban elérhető vagyok ha kell valamelyik.
-
Maxon
tag
Van egy [OT-800] telefonom eladó ha valakit érdekel
-
popp
aktív tag
Úgy néz ki behalt a crt tv-m. Tudtok ajánlani korrekt (minőségi munka és az ára is elfogadható) tv szerelőt a városban?
szerk.: jöhet priviben is.
[ Szerkesztve ]
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Norb3rto
őstag
Nincs rá most szükségem viszont neked szükséged van egy 478as lapra amin a sata nemjó 4k ért
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Csákk
senior tag
eladó...
^^
-
daninet
veterán
Valaki annó ,linkelt nekem egy oldalt ahol Dolby samplek voltak 5.1-es hanggal mindenféle felbontásban. Aki magára ismert legyen oly nedves és linkelje be megen mert egyszerűen nem tudtam megtalálni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
vikcsi
senior tag
rögtön vége a hétfőnek... és közeledünk a következő felé
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
kangool
tag
-
KTU
addikt
YOreggelt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
Ha már állásokról volt szó.. Nálunk megüresedett a technikusi szék.
ArchiCAD ismerete (ez a legfontosabb), szövegszerkesztés, jogosítvány, nemdohányzó a feltétel meg valamennyi gyakorlat az építőiparban.
Nemtudom mennyire vannak itt építésztechnikusok, soha nem lehet tudni..
100+ a fizetés egy kis otthoni maszekkal, a munka kellemes, 8-15ig egy héten kb 4 nap, klimatizált környezet[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #1806 üzenetére
Kit?
fero02: Halkan jegyzem meg, lehet nem egy E3300-at vettél, hanem AZ E3300 ikertesóját, ami nálam van 1.184V-on nyomja a 4Ghz-et Tied FPO-ja is ugyanez, de nehogy jobb legyen az enyémnél
szerk: 0.864V-on tudja az alap 2500mhz-et, nem volt még ilyen jó procim
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #1848 üzenetére
Ekkora feszen? Ami rohadtul nem tetszik a 45nm-es x2-knél se az az, hogy hasonló feszen mint ami nálam kell alapórajelhez, legyen kerekítve 0.9V, azok ilyen 800-1000mhz körül tepernek, legalábbis a topikjában ez van. Mutass nekem akármilyen amd-t, ami 4Ghz-et 1.2V alatt viszi -prime stabilan- és megvettem
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest