-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mester6
tag
válasz Sterilzona #35453 üzenetére
Ha tetszik a topik, biztos jó ember vagy! Így kötelességünk megóvni, a ettől a vásárlástól, aminek most nem örülsz, de később rájössz, de jó hogy ezt megúsztam. Talán az E.S.E. POD-os gépek környékén , úgy elsőre nem érne csalódás. Hirdetnek itt is ilyen masinát. ha visszaolvasol megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz Sterilzona #35453 üzenetére
Munkahelyen van ilyen, hozza a kapszulás Tchibók szintjét. Drágán ad, a szarvasinál jobb kávét. Itt általánosan elfogadott, hogy a kapszulás kávé sz.r, és ezzel egyetértek. De pl a kollégáknak saját pénzen vettem ese podos gépet, de nem ízlett nekik, maradtak a Tchibonál, a podos gépet eladtam bukó nélkül. Ha pl veszel egy használt podos gépet 30k körül, annak több előnye van:
- nulla, vagy minimális bukással bármikor kiszállhatsz, mert el tudod adni a gépet - használt kapszulás eladhatatlan
- választhatsz, hogy olcsóbb, vagy drágább kávét iszol, sokkal nagyobb a választék
- a gép olcsón javítható, és ritkán romlik el. Cserébe a Tchibo gondolkodás nélkül cseréli 36 hónapig a gépet, ha elromlik
- Ese pod sajna nincs a nagy áruházakban (senseo kávépárna nem jó), míg Tchibo bolt szinte minden plázában van.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest