Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    válasz Daffni2 #37340 üzenetére

    Én kifejezetten szeretem a kávéjukat, mindig olaszos kávéból kérek és nekem az elsők között van a Tamp & Pull-al együtt.

    Az tény,hogy ha van valami gond,akkor a helyszínen kellene jelezni azt. Ettől függetlenül picit sznobnak, lekezelőnek és arrogánsnak érzem a választ, hiszen mindig a vevőnek van igaza és annak megfelelően kell ezt kezelni.

    Én már leírtam itt anno,hogy a Madalban nem ízlett a kávé, baromi citrusos volt,pedig a hagyományosabból kértem. Majd máskor is elmegyek és megint tesztelem.
    Viszont az a szubjektív véleményem volt és tudom,hogy az újhullámos kávéknál bizony más a pörkölés, sokkal gyümölcsösebb és citrusosabb ízeket kapni. Nem beszélve, hogy pl. rendkívüli precizitással készítettek minden egyes kávét.

    Szyszko: Köszi a gyors választ, akkor mindjárt meg is rendelem a gőzkart,mert délelőtt lelőtte a régit,eléggé meg is ijedtem,akkor erővel lőtte le a véget. Mondjuk az lehet az én hibám volt,mert ha nem csont szárazan teszem fel azt as kis gyűrűt,akkor bizony a nyomás hatására lenyomja magáról a véget.
    Viszont a tegnapi tűvel való megpiszkálástól sokkal nagyobb lett a lyuk és nem szépen lövi a gőzt sem,sem a vizet.

    Továbbá tegnap óta csinálja azt,amit eddig nem, hogy ahogy elzárom a gőz csapot, eddig azonnal elhallgatott a gőz hangja. Most ha elzárom,akkor 1-2 mp-ig még lassan elhalkul. Ez mitől van?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák