Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kozsy18

    tag

    A 9Baristaknak uzenem:

    Hurutos kohogesre kivaloan alkalmazhato, kozepen lukas Halls cukorkat talaltam.

    Elozzetek meg, hogy az eszkoz - bar neman - de iranyotokba kopkodjon forro vizet a kemenyen at: vasaroljatok tartalek tomcit a szelep fole.
    Foleg akkor, ha volt mar szetszerelve (vagy tervezed) mert a 3 atmeno furat rendkivul eles, es konnyeden ki lehet vele csípni az amugy puha tomitoanyagot.

    Merete D12xd8xs2, anyaga foodgrade, hoallo szilikon (a legtobb nepszeru kavegepboltban tudnak segiteni). Abban bizva, sikerul egy kemenyebb gumira talalni, ezzel mersekelni a tomitofelulet roncsolasanak valoszinuseget osszeszereleskor, 75A-s kerult bele (szemratetellel annak tunt).

    A hocserelo belso, rez palastjan van egy szokofurat, amin keresztul a rugot meg tudod akasztani, igy a szelep beesik, a szoban forgo O gyurult a feszkebe lehet igy illeszteni es a felso szigetelo elemet nem fogja eltolni. (De kerlek ne lodd szembe magad, a surgossegin csak te fogsz furcsan nezni, es a latoszervedbe szorult szelep igen kellemetlen, ha viszket).

    A beavatkozas ota koszoni szepen, kivaloan erzi magat es a likon feltoro fekete nedu lattan meg Jockey Ewing is elismero csettintesre emelne jobbjat.

    "Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."

Új hozzászólás Aktív témák