Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fesii

    aktív tag

    Éreztétek már azt, hogy ha a pályafutásotok elején történtek volna meg a hét történései akkor a kulcs már rég a tankba lenne?
    Már előző hét pénteken elkezdődött azzal, hogy későn értem be nem rakodtam meg hétfőre.
    Hétfő 4-kor indulás 5-re beérek lista a kezembe 1fiat a 1.telephelyen további 4autó a 2. telephelyen.
    A Fiatért odasétálok indítanám csak épp nem indul. Egy szép életben egy bikakábelt nem kéne keresgélni 10-15percet de hát mindegy ez nem az a cég. Felrakom átmegyek a 2.telephelyre természetesen le kell gurulni vele. Felrakom az autókat. Fiatot bikázom természetesen nem indul diesel is kifogyott belőle.
    Ismételten eme csodás cég működésének köszönhető, hogy 3liter vételezéshez Donald Trump engedélye kell. Miközben a kamionból az nem szívja aki szégyelli :DDD
    Abba nem akarok belemerülni, hogy egy fél órás melóból lett 3óra és így végig azon gondolkodtam, hogy bemenjek Prágába ne menjek nyitva lesz-e a kereskedő stb..Végül letudtam rakodni így átálltam kolinba a toyota gyárhoz. Kedden reggel berepülök a gyárba 5-6 kollégával mindenki kap 7-8 "kicsi" egyszerűen felrakható rakományt. Én persze 7-et 3 nagy döggel. Még nyugtattam is magam, hogy van aki nem olyan rég kezdett én egy kicsit régebb óta csinálom mégse ő szenvedjen mert lehet egy fél napjába kerül a felrakás. Meg hát na ezt dobta a gép.
    Felrakás kész elindulok Szekszárd Pécs Baja lerakókra.
    Már Brno-nál eldöntöttem, hogy Szekszárdra odaérek lerakom a két autójukat és még átmegyek Pécsre ott megalszok majd Bajáról visszafelé beugrok Szekszárdra odaadom a kulcsokat 10 perc alatt átnézik papírok a kezembe isten hírével már ott se vagyok..
    Aham öröm az ürömben, hogy Székesfehérvárnál defekt de hála a jó istennek dupla :R Nem kell mondjam mennyi idő ment el vele. Pont annyi hogy épp elérjek Szekszárdig.
    Másnap (szerda) végeztem a karikával go vissza telephelyre pontosabban a gumishoz először hogy kapjak szép új pirellit fél óra az egész nem gond... Odaérek arra az időre amikor a főnőkön kivül mindenki más úgy néz rád, hogy a f@sznak jössz ilyenkor már ide :DDD Hátsó tengelyen minden tök forró ő nem szerelő de ajánlatos lenne reggel szerelőknél kezdeni a napot.
    Itt már kezdett eldurranni az agyam de igazából telephelyen felrakodok és reggel műhelybe ha elmegy pár órám akkor is a Pesti lerakót probléma nélkül lerakom.
    Beérek a telepre a felrakandó szemét így néz ki:[kép1]
    [kép2]
    [kép3]
    Szép új autó :U Két éve állnak a telepen érte a vihar a szahari homok a -40 jégeső plusz 50 stb.... Ez engem speciel nem is érdekel de az annál jobban, hogy 8-ból 7 nem indul. Illetve a képeken nem jön át de borzalmasan néztek ki és egy hajszálkarc is elég sok pénzbe tud kerülni. Itt visszamentem a kamionhoz és adtam magamnak 50percet max ennyi idő felrakni 8-at ha nincs semmi gond.
    Majd megkezdtem a portásnál a problémám ecsetelését, hogy erről valami papír kéne nekem, hogy milyen állapotba is vannak az autók a későbbi kárügyintézés miatt.. Ilyenkor a telefont telefont követ majd jön egy ember aki ránéz csinál pár fotót és végül elhiszik, hogy hát jééé tényleg a telepen két éve rohadó autók elég megviseltek, így írunk róla egy papírt. Ez röpke 40 percembe került gondoltam azt a tíz percet már magamnak hagyom fürdésre. Miközben a portás után futkostam a NAGY embert kerestem aki rámondja hogy ja ez tényleg koszos mindezt az egyetlen elinduló tipoval tettem meg, ami annyit már nem birt ki, hogy elmenjek vele a vizesblokkig :W
    Séta és fürdés után újabb papírozás hogy ugyan adjanak már 3liter benzint abba a rohadt tipoba ami az ut közepén van.
    Mielőtt még meglepődnétek nem ez se ment egyszerűen ugyanis ez a hülye olasz kitalálta, hogy csak úgy tudsz beletölteni kannából, hogyha a csomagtérben elhelyezett "egyedi" toldást dugod a tankba. Csakhogy a csomagtér ajtó nem nyílik szállítási módba nehogy kilopj onnan valamit. Persze a hátsó ülés felől tökéletesen kifosztható a csomagtartó :DDD Szerda este margójára úgyéreztem ennyi bőven elég.
    Csütörtök reggel indulnák ki műhelybe csak épp a kamion teker teker de nem indul... Gondoltam a pótkocsi defekt kavarhat be a rendszernek kábelek lehúz stb de végül egy kis gázolaj pumpálás segített a dolgon.
    Kimegyek műhelybe betétek jók nem fogbe stb... ráteszik gépre a reggeli haldoklás miatt, nem látnak semmit lehet soha többet nem lesz ilyen gondom. Visszamegyek a telepre elmondom az ottani placc mesternek, hogyha valaki nem segít elindítani az autókat én elmentem haza és viszi aki akarja azokat a sz@rokat. Hála isten kapisgálta, hogy ez nem az én hetem így két emberke jött. Volt olyan amelyiket 2autóval 2kábéllal és egy segítővel keltettek életre.
    Itt már elég leszarom tabletta bevételével elindultam Pestre (Üllő) ahol meglepő módon tök korrektan és felkészülve vártak. Valszeg tudták, hogy régi új autókat viszek így 1óra alatt üres lettem.
    Csütörtök délutánra kaptam egy Esztergom-Olaszt ezt elhúztam pénteki felrakónak. Pénteken 10-re oda is értem 11-re elindultam Lábatlannál már azt terveztem, hogy tankolással és a telephely mellett elhúzva 4órára otthon vagyok. Aham.... gondoltam én....
    Bábolnán megállok tankolok indítási kép:


    Nem vagyok egy zseni de ezzel akkor ugorjunk be mühelybe itt inkább azon idegeskedtem csak,hogy na megint plusz fél órám a semmibe.
    Berepülök kábel rádug motorvezérlés csere... 1milla környéke :U
    Az viszont a nagyobbik probléma, hogy természetesen innen aztán sehova. Menjek a telepre pakoljak le aztán majd hétfőn megcsinálják. Mivel ugye lekellet rakodjak illetve kipakolni úgy, hogy ne üsse ki semmi a szélvédőt végül hazaértem saját autóval 7-re. :W
    Úgyérzem ha ezekből egy történik meg egy hónapba abban az esetben az embernek nem gond. De itt Péntekre már nagyon szívesen rálocsoltam volna a kamionra valami gyúlékonyt.
    Ezt a saját pszichológiai órámnak szántam biztos, hogy vannak helyesírási hibák meg persze a legtöbbeteket nem is érdekli, de az asszonyt nem szoktam ilyenekkel fárasztani meg valljuk be ezt max egy kolega érezheti át egy picit.
    Kérek mindenkit, hogy nagyobb csoportokba gondolok itt a face-re főleg a képeket de a kínlódásomat se másoljátok, mert esetleg megüthetem a bokám mint az importőrők miatt mint a csodás cég miatt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák