Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz CyberPunk666 #17842 üzenetére
a megbízót sosem árulják el, mert igen, attól tartanak, h megkerülöd őket. úgyhogy sajnos kénytelen vagy energiát beleölni, ha kell a munka a UK piac nehéz kenyér, erős az ellenszél az inkompetens, kikerülhetetlen ügynökök, meg a kamupozícióik miatt. nézz szét redditen vagy szakmai fórumokon, az a savazás, amit kapnak, leírhatatlan és teljesen jogos is...
-
Madwe
nagyúr
"Van bárki, aki bármennyi energiát is beleöl úgy, hogy még azt se tudja miről van szó?"
Megtudod a megbízót, böngésző megnyit, megbizo.com/jobs oldal megnyit, s gyk minden infot megtudtál, amit a fejvadász tud. Ok, egy céges mottót, kis háttérinfot még lehet h gyűjtened kell mellé, de az is hamar megvan...Egyszerűen ilyen a piac, az maga az értékes info, h ki s mit keres, ezért azt h ki nem szokás elárulni?
-
Domonkos
Ármester
Kedvenc:
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
buherton
őstag
Nekem nagyon sokáig a C volt az egyetlen és kizárólagos nyelv, amiben programoztam. Villamosmérnökként végeztem. Rendre kaptam az ajánlatokat a C/C++ pozíciókról, és akkor mindig visszakérdeztem, hogy a C és/vagy C++. A válasz kivétel nélkül az volt, hogy: őőőőőőőőő.
Azóta persze sok minden változott, de én még mindig C programozónak vallom magam. Azóta már megismertem a bash-t, perl-t, python-t, C++-t, és elisp-t.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 580 8GB GAMING
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest