Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Az első szó ami eszembe jutott:
Cuki
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Tech21
csendes tag
Kb 1 hónapja van meg a D41 kijelzős változata, nagyon régen szerettem volna integrálni kijelzőt a régi gépházamba, de még a jó öreg Aliról is húzós áron voltak az értelmesebb kijelzők, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy megrendelem
Az lcdnek nagyon szép a képe, az Aida64 LCD kijelzését én egy raspberry-vel oldottam meg, ami elől a tápegység tetején el is fért, így a vga csatlakozókból sem vesz el, és nem kell mindig plusz böngészőt indítani ha látni szeretném.
Nekem bevált!
Hiszem, ha látom! - Aki nem tud úszni, ne másszon a fára, mert elüti a villamos...
-
addikt
Mutathatnál pár igazi fotót a projectről
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Predatorr
őstag
Aztán hová teszi, ha valaki egy erősebb VGA-t igényel? Vagy egyszerűen csak egy nagyobb házat? „Minden igényre.”
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Tech21
csendes tag
[kép] [kép]
Egyenlőre sajnos csak ennyivel tudok szolgálni, mert nyaralni vagyok, ezeket csak elkészültekor lőttem gyorsan.Ezt a screent egy ezer éves tableten futtattam eddig, most is ez megy, valamint a gép kikapcsolása után ssh-n tudok váltani a másikra, ami a házi szerveremet mutatja, szolgáltatásként fut a chromium, kiosk módban. (kép később )
Rendeltem Aliról egy alaplapi usb kábelt, mert sajna a hátulról vett usb feszültség kicsi a Pi-nak, remélem ez megoldja, nem szeretnék külön tápegységezni.
[ Szerkesztve ]
Hiszem, ha látom! - Aki nem tud úszni, ne másszon a fára, mert elüti a villamos...
-
Tech21
csendes tag
Elől fent van a táp amit asszem 3 pozícióban lehet rögzíteni, alatta van még ventinek hely, viszont én alulról felfelé vezettem a légáramot, mivel porszűrő csak alul van.
Így a víz ventije átszív a hűtőn, plusz a hátsó is befelé szív, amit külső mágneses porszűrővel oldottam meg.
6700XT terhelés alatt 65-70 fok, a 9600K 65 fok körül van.
A táp azt hiszem előlről kap levegőt.
-
hardzsi2
aktív tag
Számomra és feltehetően sokunknak ez az álomPC, 10L-es dobozban vízhűtéses 4090.
Ez a "házak minden igényre" kicsit fellengzős, én pl. a NUC után már nem szeretnék sokkal nagyobb házakat.
Az észerűbb ár/érték arány miatt dedikált VGA-val max. 18L-es ITX-t egy 4070Ti-vel még el tudnék képzelni, ha játékra kellene, ennél nagyobb dobozokat és kisebb teljesítményű VGA-kat viszont már nem nagyon.flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
jim bcs
nagyúr
Jonsbo D31 STD White
Egy brutálisan stabil, nagyon massszív anyagból készült, nagyon jól szellőző ház minden területre.
Aki nem igényli az ATX formátumot annak maximálisan ajánlott MATX és ITX formátumra! 20k alatt ettől jobb házat én az elmúlt 20 évben nem találtam, de ez a kuckó most megfogott. (ATX formátumra a cikkben szereplő széria az ajánlott, ár értek arányban is)Hűtés tekintetében, ha normál ventillátorokkal kalkulál az illető akkor is extra extra hűvösen lehet tartani minden hardvert, az M.2 ssd-t is kizárólag cpu topflow hűtéssel és nem megy fel terhelés alatt sem 48 fok fölé.
Ventillátorok:
Hátul: 1x Arctic BioniX F120 White
Fent: 2x Arctic BioniX F140 Black
Alul: 2x Arctic BioniX F140 WhiteCpu hűtő:
ID-Cooling: IS-40X V2
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
addikt
Ááá, nagyon tetszik, köszönöm a képeket!
Neked is köszönöm, remek házikó⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Műszakis
tag
Nagyon jók köszi nektek , ha elől van a táp ,hogy megy oda a tápkábel?
-
Tech21
csendes tag
A belső:
Saját tervezésű AIDA 64 screen:
A home szerver képernyője (letöltött, áttervezve):
A kábel amivel a raspberry a tápot kapja:
-
addikt
Ez még mindig lenyűgöző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest