Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz sugarforce #14666 üzenetére

    Annyiból szóba került a vizsga, hogy csináltunk próbavizsgát, de 7-8 perc után mondta is, hogy hagyjuk, menjünk végig a vizsgaútvonalon, de már kétszer buktam volna. De én sem érzem, hogy sikerülne megcsinálni*, eddig még nem volt olyan óra, ahol ne csináltam volna valami hibát (gyalogost rendre nem veszem észre). És sokszor nem az oktató mondja, utólag én is észreveszem. Arra meg az oktató se nagyon tud mit mondani, hogy hátranézek (holttér...) és közben elhúzom a kormányt (de ez is csak városban jellemző, nem is értem).
    Amikor abba akartam hagyni akkor még biztatott meg mindig próbált segíteni, de szerintem ő se tud velem mit kezdeni. Ha valami bunkó lenne akkor rá tudnám fogni, de nem az. Ismerősöket is kérdeztem akiknek van jogsi, de néhány dologra ők is csak a vállukat vonogatták/a problémát se értették.
    Igazság szerint csak a beleölt pénzt sajnálom, vidékről járok be vezetni, mindennel együtt már lazán a félmilliót karistolja amit eddig ráköltöttem. Egyébként csak azért kellene a jogsi, hogy barátnőmhöz/től busztól függetlenül tudjak menni/jönni, néha már kínosnak érzem, hogy ő hoz/visz. Lehet jobban jártam volna, ha ennyiből veszek egy jófajta kerékpárt... :((( Csak azért ~20km hegyi terepen esőben/hóban nem jó.

    *Kivétel ha sikerülne kihúzni valamelyik távolsági vezetést, arra az oktató is azt mondta, hogy hibátlan volt már elsőre. A városban viszont...

Új hozzászólás Aktív témák