Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz mummy56 #3801 üzenetére

    Az akksimegzuhanás mondhatni normális jelenség ezeknél a telefonoknál. Az viszont nem, hogy melegszik és rohamosan merül. Az új ROM-mal ennek mindenképpen változnia kell a jó irányba, ha kb 2 napot kibír az akksi akkor ez megoldódni látszik. Ideig-óráig megoldható az akksimegzuhanás is, de a kalibrációját pontatlanul állították be Jiayuék. Valami rémlik, hogy a G4S és újabb telefonoknál volt ilyen hibajavítás ami arra irányult, hogy pontosabban mérjen. Én teljes feltöltés után volt, hogy töröltem az akkumulátor statisztikát a telefonból (Play-en is van rá alkalmazás), újraindítottam, és pár feltöltésig jól mutatta a hátralévő energiát.

    A Superkernelt ácsoló spanyol brigádnak is figyelmébe ajánlották, hogy valamiért a ROM-ban/kernelben 1000 mAh van megadva, de állításuk szerint ez nem jelent semmit, mert nem onnan veszi a telefon az adatokat amikor az akksiidőt számolja. Nekem azért gyanús ez a dolog, de sajna semmi időm nincs mostanában komolyabban foglalkozni a telefonnal.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák