-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
sexymusprime
tag
Üdv!
Ma egyik pillanatról a másikra elkezdett majomkodni a telefonom :/A böngésző (Dolphin amúgy, de kétlem hogy számít) használata közben egyszercsak a telefon nem reagált semmire. Egy idő után meguntam a dolgot, kivettem az akkumulátort, majd visszaraktam. Az akkumulátor töltöttsége 50%ról 9%-ra ugrott, és a böngésző még lefagyasztott mindent. Egy újabb újraindítás (plusz sim, és sdkártya ki-, és betétel után... igen, windowsos vagyok :Đ ) elindul (akkumulátor 70% ..?), a Multipicture LWP (ami hozzátenném, hogy az SD kártyáról szedi a képeket) és a launcher megy szépen, viszont néhány dolog nem indul el, pl. Galéria, Dolphin, a Fájlkezelő nem akarja megnyitni az SD kártyát, Jetaudio.. ennyit teszteltem hirtelen. Ami elindul az például a Chrome, a Timely, az Üzenetek, és a Névjegyek alkalmazás, és mint mondtam gond nélkül megnyitja a widgeteim, és a háttereim, amik egytől egyig az SD kártyán vannak (ami amúgy a szememben a leggyanúsabb, mert NAGYON régi).
wat teh actual fcuk.
ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest