- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
válasz apeelme #2898 üzenetére
Esetleg itt vannak a driverek közvetlen linkjei:
MT6577 USB VCOM drivers.zip
PdaNetA4013.exe+ ROOT közvetlen link:
Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.7z[ Szerkesztve ]
[Phone: Jiayu S3 (2GB)][Sys: JIAYU.DE 5.1 RC1][Recovery: TWRP 2.8.7.0]
-
gabika318
aktív tag
válasz gabika318 #2901 üzenetére
Végre megtaláltam itthon az elfekvőben lévő VODAFONE SIM kártyáimat.
A régi típusú SIM-mel nem ment az újabb JB rom, az újabb típusú SIM-mel viszont igen.
Segítségképpen mutatom a képeket:Ezzel a chippel szerelt kártyával com.android.phone FC-vel elszállt
az öszes rom kivéve gyári ICS:Ezzel pedig tökéletesen működik bármelyik rom:
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
válasz gabika318 #2902 üzenetére
Akkor a vodás kártyámmal nem lenne probléma, de már a telenoros kártya bejelentkezésekor jönnek a bajok.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
bagkri01
őstag
válasz Dominó85 #2904 üzenetére
Szerintem nem egyre valószínűbb, hanem TUTI, de se időm, se energiám a kártyacserélgetéshez.
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
kymco
veterán
A handcent sms vs GThrill 4.1.2 ("cm10") problémára itt a válasz:
Yes, I've just tried. I've had a look around and think I've found a fix. Will be in the next update!
(If you want to fix it yourself, extract the lolfisch.zip file with 7-zip, etc. Then Install notepad++ and navigate in the exracted folder to system>build.prop. Open it with notepad++ and remove the line. dalvik.vm.jniopts=forcecopy
Archive the ROM back to a zip file, and install as usual.)www.refujvaros.hu
-
gabika318
aktív tag
válasz Dominó85 #2904 üzenetére
Megerősítem, most már tény, hogy az öreg SIM kártyám okozta a com.android.phone FC-t.
Megkaptam a Vodától (teljesen ingyen), 5 perc ügyintézéssel, az új (microsimes) SIM kártyámat, ezzel tökéletesen működik bármelyik rom. Gthrill v3.0 - 4.1.2vel be is teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
gabika318
aktív tag
Most, hogy megvolt a SIM kártyacsere, megosztanám a GThrill v3.0 4.1.2 ROM magyarított változatát, 5 perce van a telómon, így még nem sokat tudok róla írni.
GThrill_v3_v4.1.2_H958_eng.scm.1355564366.zip
MD5: 9b4b6ec301c74fb485f461fa8647a67dApeelme féle CWM 6.0.2.8-ból telepíthető.
Edit: A Google, a romot valamiért vírusnak látja, nem kell foglalkozni vele....
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Töltő téma, 220V.
Huawei S7 Slim töltőjével töltöm már 1 ideje a G3-at, mivel a 700mA ZTE-vel mintha tovább tartott volna,
a Slim töltője 2A-es, nem melegszik, a G3-se,
13% állapotról, kb. 4,5 alatt tölti fel.
Úgy gondoltam ha a Huawei 3250 mAh teljesítményű akkujának jó, akkor a G3-nak is.#2910 gabika318:
G3N?
vagy van valami kiegészítő pack a "sima" G3 romokhoz, hogy jó legyen G3N-re?[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gabika318
aktív tag
Sorry, kifelejtettem: sima G3-ra való ez a magyarított rom:
GThrill_v3_v4.1.2_H958_eng.scm.1355564366.zip
MD5: 9b4b6ec301c74fb485f461fa8647a67dEnnek a G3N-es változata itt van, pár hozzászólással ezelőtt:
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_2745-2745.html
amdk7 jóvoltából.[ Szerkesztve ]
-
-
Lidl
senior tag
Hali,
Tudja valaki, hogy milyen Bluetooth van a telefonban?
Úgy értem, hogy milyen verzió, és milyen profilokat támogat?Füles vásárlását tervezem, és nem tudom eldönteni, hogy kell-e A2DP-s vagy sem.
Még a hivatalos oldalon is csak annyi van, hogy van benne BT. (sima G3-ról van szó)
Köszi
Lidl -
ÁrPi2
senior tag
Sima G3? akkor MT6620.
Wireless connectivity combo solution for SP and Tablet market -
KTU
addikt
G3, S500 chip
Bluetooth Tulajdonságok:
Támogatja a Bluetooth V3.0 + nagy sebességű módban (HS megfelelőség) ‧ ‧
Támogatja a Bluetooth V2.1 + Enhanced Data Rate (EDR) Bluetooth V4.0 kis energiaigényű technológia (LE) ‧ ‧ beépített 13dBm teljesítmény erősítő (Class 1) és a kiegyensúlyozatlanság Converter (Balun) WiFi / BT jobb együttélés teljesítményt ‧ kis energiaigényű szkennelés funkció csökkenti a teljes energiafogyasztást (Scan Mode)G3N S501 chip
Bluetooth Tulajdonságok: ‧
Támogatja a Bluetooth V2.1 + Enhanced Data Rate (EDR) Bluetooth V3.0 + nagy sebességű módban (HS megfelelőség) ‧ ‧
támogatja a Bluetooth V4. 0 kis energiaigényű technológia (LE) ‧ beépített 10dBm erősítő (Class 1) és a kiegyensúlyozatlanság Converter (Balun) WiFi / BT jobb együttélés teljesítményt ‧ szkennelési funkció alacsony fogyasztás, csökkentik a teljes fogyasztás (Scan Mode)kínairól fordítva, google
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bagkri01
őstag
[link]
Elég korrekt makro képet csinál automata módban.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
GazVezír
tag
Erre a hozzászólásra senki nem tud semmit?
-
apeelme
addikt
válasz GazVezír #2921 üzenetére
Próbáld meg hogy a google profilodban kapcsold ki az automatikus szinkront gmail-re, majd adj hozzá egy új fiókot a készülékhez az E-mail használatával, és az adatokat a szinkronizálni kívánt gmail fiókra vonatkozóan töltsd ki. Emlékeim szerint így állítható a szinkronizálási idő.
-
sergio81
tag
Üdv Mindenkinek!
Feltettem próbaképpen a GThrill v3-at, szépen muzsikál, de ébresztést nem tudok beállítani!Azaz ha az előre beállított időpntot bepipálom ok, de ha változtatni akarok rajta vagy újat adnék hozzá, hibával kilép az óra!Valakinek ötlet? -
szazso66
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges szilikon tokja?
-
GazVezír
tag
Köszönöm a válaszokat. Látom, hogy Androidnál egy kicsit másképp alakulnak ezek a dolgok. iOS alatt külön menüpontot szenteltek az értesítéseknek, ami a push notifications-re képes programokat fogja össze, így egy egységes felületről állíthatjuk be, hogy mely programoktól szeretnénk értesítéseket fogadni. Azonban most olvastam, hogy a Jelly Bean már fel van szerelve mindenféle értesítéssel kapcsolatos extrákkal, szóval a Project Butteren felül már ezért is várom a frissítést :-).
Mi okozhatja azt, hogy egy ki-bekapcsolást követően a People programban a SIM-re felvitt nevek esetében sok esetben hiányoznak az utolsó karakterek? Nagyon idegesítő jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
sanko78
csendes tag
Gyöngyös, Jászberény környékéről van valaki esetleg?
-
bagkri01
őstag
válasz sanko78 #2933 üzenetére
Nem vészes az, pont ma csináltam meg a Sanyez féle ics magyarított rom telepítését. Pár perc alatt megvan.
-
bagkri01
őstag
-
andyTM
őstag
- az ominózus miui-s rom magyarítása megoldódott valakinek? - szeretnék váltani
-
bb71
őstag
Most aliexpress-en 175.12usd a legolcsobb, ez ippeghogy tobb, mint 40000-, ft
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
semmi
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
Muszáj megosztanom a mai tapasztalatomat GPS ügyben mert dühös vagyok.
Itthon a mellékelt leírás alapján még a készülék megérkezésekor elvégeztem a szükséges műveleteket. A pozíció fix-el nem is igazán volt gond, talán csak lassabb volt az eddigi készülékeimnél (30-40sec).
Ma volt egy kirándulásunk párommal 100km-es hatótávval, felraktam egy "hárombetűst" és elindultunk. Az első meglepetést még az induláskori városban való "félrenavigálás" okozta. Mindig valamely párhuzamos utcában jelezte az aktuális pozícióm így a navigáció eléggé eklektikus (értsd: használhatatlan) volt. A második meglepetés a ~negyed-félóránként eldobott pozíció volt úgy hogy műszerfalon vagy kézben helyezkedett el maga a készülék tehát nem volt árnyékolva.
Hazafelé indulás előtt egy friss EPO-t letöltöttem, a "hárombetűs"-t félretettem, és google navigációt beüzemeltem az eredmény sajnos ugyanaz volt. (hozzáteszem hogy mobilnet folyamatosan bekapcsolva volt)Nah, hát ez van...Ez így nem a legjobb szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz apeelme #2944 üzenetére
Tényleg hektikus ez a GPS ügy. Vagyunk itt páran, akik a legelső szériából rendeltük a G3-at és tudtommal azokban egészen normális módon működik a GPS és a navi program is.
Ma tekertem egyet a Nagyberekben és kipróbáltam a pozíciókeresést. A G3 20 napos EPO-val kb. 10 másodperc alatt hat holdat látott, de egy-másfél perc alatt talált fix pozíciót. A fényképezőgépem (Sony DSC-HX9V) kb. másfél perc alatt.
Készítettem egy-egy fényképet is csak az összehasonlítás kedvéért (napsütés, tájolás keleti irány, automata mód):
G3
HX9V (Exif GPS koordinátákkal)[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Dominó85
addikt
válasz apeelme #2944 üzenetére
Remélem sikerült a képet is beillesztenie a G3-nak. Nálam semmilyen hiba nem jött elő a GPS kapcsán. Leszedtem a GPS Fix-et Playről, 20 percig futott első indításnál egy teszt rajta. Aztán bekapcsoltam mindent ami a beállítások alatt a GPS-hez tartozott és ment is. Sygic-ket használtam, letöltött Budapest térképpel.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest