Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • 3lépés hogyan kell egy egyedi stílusos oldalt, egy sablonos tucattermékké változtatni:

  Címlap
  Fórum 01
  Fórum 02

  Az régi felbontás mizériát meg nem értem. 1440soros monitoron kb. ugyanoda van állítva a nagyítás hogy az új méretezés legalább hasonlítson a régihez (160% kontra 190%). A modernizálásnak hála eltűntek a szép gombok, igényesen kidolgozott ikonok és színátmenetek. Minden egyszínű lett, kész csoda hogy legalább a színvilág nem lett kék-fehér, pedig az lett volna a csúcs. Ráadásként a fórum hozzászólásokban a szöveghasáb új "balra zárt" állapota a régihez képest elég gagyi kinézetet kölcsönöz. Én most rákapcsoltam egy "sorkizárt" opciót, hogy kitűnjek a tömegből ;]

  Másik topikban leírták hogy a Logout oldal átállása tart majd a legtovább. Részemről nagy dögség, de remélem eltart vagy pár évig...

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Nem értem hogy legalább a Logout miért nem maradhat a régi, legalább a fóruma. Az új nem akar kézre állni sehogy se...

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Nem blokkolod mármint a reklámot? Én úgy tudtam hogy az csak akkor ad lóvét ha ráklikkel valaki, vagy a sima megjelenés is ad? Nekem ott ugyan nincs blokkolva meg jattoltam is külön, de ha tudom hogy ez a jövő sztem meggondoltam volna a dolgot... lehet pont ez az összeg hiányzott a szétcseszéshez, legalább ha egy napot nyertünk volna ;]

  [ Szerkesztve ]

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Képben megmutatnád hogy akkor mi változott? 2008 eleje óta vagyok tag és nem emlékszek arra a váltásra bármely irányba is történt. Ez valószínűsíti hogy ha valami változott is, az egyértelműen pozitív irányba történt, nem okozott felfordulást az arra "érzékenyeknél" hogy 10év múlva is emlékezetes legyen.

  (nem úgy az MSN 8.5 elvesztése és a 9 után sokan valahogy visszatrükközték a régit vagy az új verziót módosítgatták addig mire szinte 8.5 kinézetű lett. Na az emlékezetes volt, mert én is szoptam vele annyit hogy valamilyen szinten használható legyen, de a PH! oldalakkal szál gondom se volt)

  Ez most nem mondható el. Az hogy sokaknak tetszik ez az újítás és nem jönnek ide tapsolni 1ébként azért is lehet problémás kijelentés mert sztem ennek a tábornak a fele kb. olyan tipikusan magyar beállítottságú hogy "jó lesz ez csak meg kell szokni" - tehát úgy gondolják hogy: nagyjából szarok az egészbe úgy ahogy van, úgyse tudom befolyásolni akkor meg kit érdekel?! És igazuk is lesz mert nagyon úgy fest hogy tényleg nem lehet befolyásolni. Különben is a mobil a nagy sláger, menjen tehát a szutykadvány mobilokon és kész.

  Na az ilyen mentalitású embereket tényleg nem érdekli hogy néz ki az oldal, csak legyen a mobilon valami addig se kell az erdőt, pusztaságot nézni amíg utazik remélhetőleg utasként.

  És megint azok szívják meg akik vannak annyira igényesek és fen tudnak tartani egy PC-t és láthatóan számukra kényelmesebb a régi design mint az új. Naná hisz PC-re lett tervezve.

  [ Szerkesztve ]

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Nem értem. Mit befolyásol a reszponzívitás ? A hirdetőnek nem az a lényeg hogy minél többen járjanak az oldalra? De ha már ennyire a reszponzív az isten akkor a régi megjelenés már nem adta volna ki reszponzív módban?

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Visszatekertem egy kicsit az időben és a legutóbbi váltás 2010 februárjára tehető.

  Egy sztem direkt arra létrehozott topikban a legtöbbet kifogásolt módosítás egy nem megfelelő színkombináció valamelyik főoldalon (címlap vagy fórum, nem tudom), valamint a hozzászólásokban megjelenő link kék volt a piros helyett. Ettől nagyobb problémát első körben nem találtam, viszont találtam egy váltás előtti képet. Mivel a gépemen ilyen kép nincs, nem úgy a mostani és közvetlen ezelőtti állapotról, ez arra utal hogy akkoriban nem viselt meg az átállás a mostani meg igen.

  De legalább eszembe jutott hogy ilyen is volt a PH! ami ha most csak úgy visszajönne, legfeljebb néznék egy nagyot és használnám tovább az oldalt szó nélkül. Mobilon (Nokia E72) mindig a totális full nézet megy, felőlem a külön mobil nézet is mehetne a levesbe, nem halnék bele.

  Cifu a #18217 kommentben megmutatta a kőkorszaki kinézetet ami azért volt kár, mert kb. még azzal is jobban elvolnék mint a vadonat újjal. Úgyhogy én már nem mondok semmit ezzel kapcsolatban, mert még a végén nagyképűnek tartotok, de valahogy nem okoz fejtörést ha egy oldal vagy dolog összetettebb avagy elavultabb a "kelleténél".

  A felbontás optimalizálás nekem nem jön át, mert a korábbi oldal 190% méretezésen fut (már ami megmaradt belőle) az új 160%, szóval véletlenül pont nem változik semmi. Nekem az a lényeg hogy kb. a megszokott betűméret legyen továbbra is, ahogy a korábbi kommentemben csatolt képeken is látszik. A reszponzívitás nekem továbbra se nem oszt nem szoroz, mert teljes méretű böngészőben nézek mindent oda nagyítva ahova kell - tehát ha nem dőlök bele egyértelműen a székbe olvasásnál, akkor még nagyítanom kell.

  A vitából valszeg én itt kiszállok, mert látszólag túl sok lóvé van már ebbe a projektbe ahhoz hogy közvetlen a kukába menjen. A SUPREME7 #18249 kommentjében felvázolt főoldal átvariáló verziót viszont megfontolom én is mert logikusabb elrendezésnek tűnik.

  [ Szerkesztve ]

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • "ne ahhoz a foschhoz' hasonlítsd már a ph-t" - pedig megtörtént... és ez azért röhejes összevetés mert néhány érdekességet leszámítva gyakorlatilag egy szeméttelep az egész. Ha nem volna a kapcsolati háló, akár mehetne is a levesbe az a site úgy ahogy van.

  Nem tudom itt mi lesz a helyzet, mert amióta lement a modernizálás aktuális üteme, ugyan a PH főoldal az első ami tölt (az van be könyvjelzőzve), onnan kapásból átlinkelem magam a Logout-ra és úgy lépek be. Az összes fórumos szövegelésemet a régi oldalról intézem. Cikket azóta nem olvastam, pedig komplett gépcsere következne és elég sok infót szedegettem össze innen korábban is valamennyi fejlesztés előtt. Most valszeg úgy fog kinézni a dolog hogy semmi olvasás nélkül meglehet az első fórumosan összekommentelt gép, néhány grafikon kíséretében azt annyi - úgyhogy ennyit az időzzünk sokat a főoldalon megoldásokról.

  [ Szerkesztve ]

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

 • Pacsi. Csak ezzel lehet megtévesszük a statisztikát, mert ha a kattintás is számít akkor azt jelzi hogy látogatjuk ám mi a főoldalt is.

  A helyes eljárás az lenne hogy Logout a PH! helyére és akkor valósul meg a nem látogatjuk a címlapot. De így mivel betöltött még ha csak 1mp-re is az már látogatásnak számít ;]

  [ Szerkesztve ]

  ATI 9700 VGA-t keresek megvételre. Ha van, üzenj!

Hozzászólok Aktív témák