Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Panther-D

    PH! technikus

    válasz DigitXT #4923 üzenetére

    A sorköz nem lett nagyobb, mint a normális, csak a második sorba olyan smiley-t tettél amitől magasabb lett a második sor. Ezért tűnt nagyobbnak. Próbáld ki smiley nélkül.

    Tudom hogy én vagyok a feljesztő (jééé :D), és éppen azért mondom konkrétan erre a javaslatra hogy nem, mert én sem tudom jelenleg hogy hogyan lehetne programozásliag megoldani. Nyilván neked, mint usernek, szintén nem kell tudni. De ha egyikünk sem tudja, akkor nem tudom megcsinálni, akárhányszor kéred. Gondolom ezt megérted.

    Azt pl. észreveheti a konverziónál, hogy meg volt nyitva egy inline kód, és hohó bekezdés kezdődik (miközben a megnyitott tag nem volt lezárva): zárja le automatice, majd a következő bekezdésnél nyissa meg újra. Na?
    Az ötlet nagyon jó, nekem is eszembe jutott már a fejlesztés alatt is, csak megvalósítani nem nagyon tudom. Ennek igen egyszerű oka van: Először is bekezdésekre bontja a motor amit írtál, és utána azokkal külön foglalkozik (pont mint egy böngésző a HTML-lel). Ezek után a bekezdésben az [OFF] tag lezáró nélkül marad, és így invalid kódnak minősül, ergo nem konvertálhatom.
    Az egyetlen megoldás amit látok az az, hogy nem nyitok implicit új bekezdést dupla enter esetén, ez viszont 99% hogy a Logoutos írások formázási színvonalának rovására menne.

    MOD: Aki a MOD-ot nem tudja használni, az jó eséllyen az előnézetet se tudná. :(

    [ Szerkesztve ]

    Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!

Új hozzászólás Aktív témák