Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz pepe091 #12043 üzenetére

    "Ezt több modi is szokta jelezni, én is szoktam szólni a tagoknak, hogy így válaszoljanak, de erre jönnek az Alapelveket lobogtatva, ami annyit mond, ha néhány szavas választ adsz több embernek, akkor egy hozzászólásban tedd."

    És tökéletesen igaza van azoknak a tagoknak! Az emiatt való cseszegetésnek valami teljesen beteges megszokás a forrása, vagy épp a frusztráció, hogy azokat a tagokat is cseszegették egykor, akik emellett az "okádjunk mindent egy hozzászólásba, hadd legyen undormány és követhetetlen az egész"-dolog mellett kardoskodnak. Ha a moderátor emiatt izélget, akkor nyugodtan lehet hivatkozni az alapelvekre, amik valóban cseppet sem szólnak arról, hogy egybe kellene okádni a hsz.-eket, csak valóban akkor, ha 1-2 szavas választ adsz.
    NEM, attól, hogy külön címzed a hozzászólásokat, hogy ANNAK REAGÁLJ, AKINEK SZÓL A HSZ., NEM lesz áttekinthetetlen a fórum. IGEN, attól, hogy mindenkinek szépen külön megcímzed, SOKKAL KÖVETHETŐBB lesz a fórum, hiszen visszakövethető az előzmény. NEM, semmi előnye nincsen, ha undorító módon egybehányod a külön-külön válaszokat, legfeljebb lespórolsz néhány pixelt (minek?! Kinek hiányzik az a pár pixel?). IGEN, a Prohardver adatbázisa elbírja, hogy a külön címzett hsz. miatt plusz egy (vagy több) rekord még bekerüljön pluszban.
    Nem szól tehát túl sok érv amellett, hogy valaki egybeokádja a több embernek szóló hozzászólását, hacsak nem az, hogy egy hsz.-ből így lehet undorítóan nagydarab hsz., nem lehet visszakövetni a szálat (sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak bedobják a nevet, még a megválaszolt hsz. azonosítóját sem írják; de még ha írják is, nem linkelik, ami tökéletesen érthető, mert rendkívül macerás), valaki arra gerjed, hogy megspórolt pár pixelt, meg külön rekordo(ka)t az adatbázisban.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák