- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsx1400
csendes tag
Sziasztok!
Holnap hozza a futár az új ketyerémet(p990i)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hosszas vívódás után döntöttem, egy MDA Vario-ról váltok!
A márka iránti vissza-vissza térő tiszteletemet bizonyítandó használok
még egy T18s telefont ami annak idején 99'-ben az első ERICSSON telefonom volt.
A nosztlgiától vezérelve vettem most újonnan és tökre bírom az egyszerűségét meg a az összes többi régies tulajdonságát.
Visszatérve remélem az új jövevényt is szeretni fogom!Attila
-
Cracker
csendes tag
Végre túlvagyok a második töltésen és elvittem frissítetni a westendbe. Nem valami szimpik. Közölték, h csak akkor frissítenek softwaret, ha valami gond van vele. Nagyon húzták a szájuk, de megcsinálták.
-
.::cHeKkk::.
tag
Sziasztok!
Zenelejátszáshoz tudtok nekem ajánlani valami jó kis progit? Amivel rendesen lehet kezelni pls playlistet.
Ileltve, létezik olyan alkalmazás ami esetleg feliratot tud filmhez megjeleníteni?A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
tag
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy a teló, hogy képes .cab fileokból installálni? %om %om nevű progit pl...
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
tag
restellem de még1 kérdés
Valamiért imToo-val lekonvertálok egy videot mp4-be is meg 3gp-be is, de valamiért ismeretlen fileformátumot ír kiA teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
tag
válasz .::cHeKkk::. #907 üzenetére
utolsó... ne is azt írja h ismeretlen formátum hanem, hogy nem tudja megnyitni Valami lejátszót esetle tudtok ajánlani?
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
Skipqer
tag
válasz .::cHeKkk::. #905 üzenetére
DivX Player, feliratokat is kezeli és nem kell 3gp-vel bajlódni.
A gyári lejátszó tökéletesen kezeli a playlisteket.
*.cab fájlokat az életben nem fog megnyitni a telefon. Ezek csomagolt állományok számítógépen kell kicsomagolni és a tartalmát használni. -
eldiablo
addikt
válasz .::cHeKkk::. #910 üzenetére
Ha jól tudom,csak 59perc 59másodperces videókat játszik le a gyári videó lejátszó.Már van UIQ3ra is SmartMovie.
A *.cab kiterjesztésü installer Windows Mobile-ra van,nem Symbianra. -
Cracker
csendes tag
A frissítés után változott a teló. A fő god az, h van pár dolog ami eddig felment rá, de már nem. Azt írjas ki, h a program nem ment át a biztonsági ellenőrzésen. Az a baj, h a Krally v1.0 ás verziójával is ezt csinálja. Van valakinek újabb? Ha igen, akkor honnan?
Felhívtam az SE callcenterét és aztmondták, h a boltanak kötelessége!!!!! a frissítés, és majd jól elbeszélgetnek velük -
Cracker
csendes tag
Megoldódott a problémám. Azért nem ment át pár progi a biztonsági ellenőrzésen, mert a naptárat elfelejtettem beállítani és az a dátum amit a teló mutatott korábbi volt, mint a progi érvényességének a kezdete. Vagyis én bénáztam el...
-
Kagylo
tag
valami vélemény, h a T-nél 2 év aláírással részlet nélkül 44970 forint a telo?
-
BloodRay
veterán
válasz czipaocsi #919 üzenetére
Szerintem csak annyi, hogy aki ilyen telót akar az valószínűleg kártyafüggetlent akar, vagy ha azt nem is de nem feltétlenül T-fos-os kinézetű szoftosat(T-mobilos vagyok... ).
Nem hinném rossz lehet. Szerintem ezzel akarják a sok pénzes üzletembert magukhoz csábítani."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
veterán
bennem igen komolyan megfordult annak a gondolata hogy veszek most t-mobilenál ilyen telefont
-
blueye
veterán
Csatlakozom.... a t-shez mi a legújabb soft, ill. abban már sok minden ki van küszöbölve a gyermekbetegségek közül?
-
Cracker
csendes tag
Abból amit a fórumban olvastam, soft frissítés ide vagy oda, még mindíg nem az igaziak a T-s mobilok Nekem vodás van, és amikor vettem, közölték, h már alig van, mert kifutó modell. Lehet a T is ki akarja szórni a maradékot, mert aki akart venni az már úgyis vett és így elpasszolhatja a berendelt készletet. Egyébként ha ingyen adnák, akkor is megérné nekik, hiszen min 2 éven keresztül bevételük van belőle...
-
Skipqer
tag
Volt már több frissítése is a T-s szoftvernek, azok azonban csak és kizárólag azokat a hibákat javították ami a gyári szoftverben is problémát jelentett, ahol a T turkált bele, az változatlan, ugyan úgy sz@r ahogyan volt a kezdetektől... Tehát nincs rá gyógymód.
Cracker (#925): Azért lehet 1800Ft körüli havidíjért aláírni a 2 évet, azt meg nem hiszem, hogy 40.000Ft lenne egy ilyen telefon és akkor még a szolgáltató saját költségeit nem is számoltam két évre... -
Cracker
csendes tag
Ja, magamból indultam ki, mert nekem 12e alatti telószámlám még nem volt, ami évente min 144000/év. Úristen, mennyit telefonálok!!! Ez borzalmas!
Valaki meg tudja mondani, h miért van az, h a feltelepített progik néha miért ugranak vissza az eszközök mappába? Nagyon idegesítő. És a mappákat át lehet helyezni? Vagy a gyári alkalmazásokat más mappába rakni? A 3650-esemen ez olyan jól megoldható volt. A fölös dolgokat leraktam a végére, amit meg használtam azt fel a tetejére..
Kösz a választ!
Ja, és ha valakit érdekel memkari a telóba, az nézze meg a www.vatera.hu oldalon 2gb sony 6500 Ft
[Szerkesztve] -
invidia
tag
durva ez a t-áresés...de tényleg annyira szét van a szoft?milyen korlátokat gányolt bele?azt hittem ez csak vodának a mániája
invidia
-
Skipqer
tag
Legnagyobb problémák:
-Operában sokszor bekavar a Web'n'Walk amikor normál HTML oldalt akar az ember megjeleníteni és nagyon nem hiányzik az idióta tördelése, ráadásul pl. az Opera Mini-hez képest még szarul is csinálja jóval nagyobb adatforgalom mellett.
-T-s téma egyes részei végig menn ragadnak, nem lehet lecserélni, átkozott idegesítő, mert szinte olvashatatlan egyes részeken a gombok feliratai.
-A telefon oldalán a ''@'' gomb szabadon átállítható lenne, a T letiltotta, fixen a netre visz.
-MMS-ben nem lehet pl. videót küldeni.
-Sok hülyeség ha a 3G aktiválva van, pl. leakad a sima GSM hálózatról is ha eltűnik a 3G jel, csak 3G esetén szinte érthetetlen a hang.
stb.
invidia (#929):
A Voda kivételesen nem nyúlt hozzá, ezért is különsen fájó, hogy a T-nek miért most kellett pont ezzel a telefonnal elkezdeni a hülyeséget... Őszintén remélem, hogy egy életre elment tőle a kedvük!!!
Cracker (#928):
Akkora számla mellett már tényleg marad a szolgáltatónak is belőle Egyébként az ötlettel semmi gondom, adják ingyen, akkor talán átgondolom majd, hogy később az utódját is náluk vegyem meg, jelenleg viszont erre kb. 0% az esély, remélem addigra újra divatba jön a gyári telefonok értékesítése...
Ilyen hibával még nem találkoztam, nálam még minden a helyén van, ott ahol hagytam, a kártyára telepített alkalmazások is a beállított helyre kerülnek vissza, ha beteszem a karit. -
blueye
veterán
Köszönöm.
Ezek közül nekem a legdurvább probléma a 3G-s hálózat elvesztése esetén való leakadás. (Bár gondolom itt is lehet tiltani a 3G-t menüből)
Másik gond a w`n`w áttördelése (ezt nem lehet kikapcsolni vagy helyettesíteni más alkalmazással?). A w850-en ez jól működik, nem értem miért rontották el ennél a készüléknél. -
tl-x
őstag
Ti milyen tokban hordjátok? Ha jól emlékszem az m600ihez én SE IEC-20at vettem és abba alig megy bele!
-
TuTa86
tag
sziasztok!én is vettem egy ilyen telt tegnapelőtt a T-nél.ahogy hazaértem update, eddig semmi bajom vele(netezni, wapozni sosem fogok vele szóval ezek a hibák engem nem zavarnak)idáig teljesen megvagyok elégedve, eddig k750i-m volt bár az gyári független. Amúgy ez volt az utolsó darab a duna plazai üzletben. üdv.
[Szerkesztve]Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
Skipqer
tag
Igen, tiltható a menüből, na de minek a 3G-s telefon ha nem lehet használni... Ráadásul a probléma nem konstans, így nem is foglalkoznak vele, mert szerintük jól működik. Átkozott idegesítő, hogy nem vált vissza GSM-re amikor kiérsz a 3Glefedettség alól, egyszerűen jelzés nélkül csak kiírja a kijelzőre, hogy nincs elérhető hálózat, ha nem nézel rá a telefonra, akkor észre sem veszed.
Én ott nem értem ezt a W'n'W-t, hogy minek kell erőltetni egy olyan készüléken, ami erre önmagában is képes, azért az Opera böngészője nem egy utolsó darab, kicsit talán nagyobb tapasztalatuk van a netes böngészők területén mint a T-nek... Egyébként nagyon jó dolog lenne ez egy nem oprendszeres telefonon, na de ide...
A gyárilag tárolt könyvjelzők köst volt olyan ami a W'n'W használata nélkül tölötte be az oldalt, de sajnos nem mindig... -
blueye
veterán
1. Én szoktam kapcsolgatni a GSM/3G elérhetőséget az akku miatt. Így ez jó hír nekem.
2. Igazán arra voltam kíváncsi, hogy megkerülhető-e a W'n'W másik böngészővel?
Beneveztem egyre, holnap hozzák. Körül kell néznem program ügyben, erről sem olvastam eddig túl jó dolgokat... -
Skipqer
tag
Én is rengeteg figyelmeztetést olvastam korábban arról, hogy a 3G milyen veszett módon zabálja az aksit ezért kb. 5hónap alatt 1napra volt bekapcsolva, aztán kaptam egy SMS-t, hogy a WAP Start csomagoksoknak márciusban hétvégén ingyenesen lehet netezni, így bekapcsoltam, azóta ki sem kapcsoltam, mert egyáltalán nem (vagy legalább is szinte észrevehetetlen mértékben) meríti jobban. Bekapcsolt 3G, BT és WIFI mellett az eddigi készenléti idő rekordom 6nap, melyben volt kb. 10-15MB 3G forgalom, 1óra beszélgetés és napi pár SMS és e-mail. Szerintem nem rossz, azok után, hogy az összes teszt arról szólt, hogy nagyon jó esetben kibírhat 2napot, az aksi méretét először meglátva egyébként rendesen meg is ijedtem...
Szerintem azt próbáld meg, hogy a gyárilag tárolt SE könyvjelzők közül nyitod meg az egyiket, majd azon a ''fülön'' nyitod meg az oldalt, akkor az esetek többségében W'n'W mentesen tölti be...
Programok tényleg elég hiányosak még most is, de már érezhetően jobb a helyzet, mint pár hónapja volt. Elég kevesen fejlesztenek UIQ alá, de a végeredmény általában jóval jobb mint az átlag s60-asok... -
SIKIRIKI
tag
Sziasztok!
Csak annyit segítsetek, hogy erre navigációs rendszert fel lehet e rakni??
Választ előre is kösziAz élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
tl-x
őstag
Én ugy vettem, hogy felhivtam a t-mobilt és megkérdeztem melyik üzletben van 5 nél több P990i és oda mentem! Tegnap vettem a mamutban de volt még a westendben és a europarkban is! Elötte való nap a mamutban egy db se volt!
-
Skipqer
tag
Az az érdekes, hogy a gyári szoftveres változatnak nincsen gondja, ha elhagyom pl. Bp-et, akkor gond nélkül üzemel tovább GSM-en, míg a T-s verzió megállt és kereste tovább a 3G-t persze sikertelenül.
Programokra ezt a helyet, az M600 topicot és a google-t tudom javasolni. Én mondjuk eddig el voltam az integrált progikkal, amik meg hiányoznak a P900-ról még nem jelentek meg.
Rolly (#942):
Szerintem nem lehet benne csalódni Ilyen tudású telefont nem találsz még egyet a piacon bárki bármit mondhat. Amiket tud, azt pedig egytől egyig kiválóan. Nekem nagyon bejött, hogy minden nálam van egy készülékben: telefon, fényképezőgép, zenelejátszó és rádió... -
veterán
figyu jelentleg egy k750-em van s ezt szeretném lecserélni a p990-re namármost amit te írtál azt a k750is tudja ami nekem pluszba kell az a office cucc benne az érintő képernyő, s hogy normális naviprogit fel lehet rá nyomni.
igazából egy htc 3300-ast akarnék venni de hát az 140 ezer körül van s annyit nem adok érte
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest