Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi107
tag
Sziasztok
A két ipod között mi a külömbség?
[link][/L(L:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101249)[link](/L)
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
Hasznalja valaki folia nelkul az ipodjat? Mennyire hajlamos a karcolodasra a kijelzo? Mindjart a legelso nap tettem ra elore hatra egy invisible shieldet, meg egy szilikon tokot, de a tok allandoan folszedi a folia szeleit es eleg hulyen nez ki, meg zavaro is. Viszont nem merem leszedni a foliat, mert felek, hogy osszekarcolodik..
Egy kis hirdetes: van egy vadi uj, nem hasznalt szethajthato bör tokom touch 3g-hez, ha esetleg valakit erdekel, irjon egy privit es kuldok rola kepet.
-
Dogmatix
tag
válasz dani3l #12958 üzenetére
attól függ milyen a tokod. Ismerősöm 4s-ét fólia nélkül használja, bújtatós tokban tartja és full karcmentes. Én touchomon nem volt fólia amikor vettem, a hátulja elég karcos, de a kijelző full karcmentes volt, de én raktam rá fóliát, bár már nekem is elég gané állapotban van (én berakom a kulcs mellé is simán a zsebembe). Pár hétig használtam fólia nélkül, de akkor nagyon vigyáztam rá Tehát ha bújtatós tokod van és azért odafigyelsz rá akkor szerintem nem gond
-
dani3l
őstag
válasz Dogmatix #12959 üzenetére
Ilyen szilikon, tehat a kijelzöt csak annyira vedi, hogyha leteszem fejjel lefele, akkor nem er le. Bujtatos tokokat nem szeretem, abbol mindig ki kell venni a cuccot..
Többnyire odafigyelek ra, bar ma pl pont a kulcs mellett volt nekem is..
Amikor rendeltem a full body invisible shieldet, kicsit feltem, hogy a hatulja hogy fog föltapadni a gömbölyitett szelek miatt, de meglepö modon azzal semmi gond, ugy ra ragadt, szerintem ha akarnam se tudnam leszedni, az elülsö szelet viszont allandoan felcseszi a tok, pedig nem keves ideig szoritottam ra amikor fölraktam, de ugytünik nem szamit..Arra gondoltam meg, hogy teszek ra valami "kemenyebb" foliat, ami nem gyürödik, viszont azok marha gyorsan karcolodnak. Vagy lehet megprobalom kicsit lefaragni a mostanit, bar felek, hogy elrontom.
-
sondor88
csendes tag
hello!
tudom, hogy nem 100%-ban idevág, de lehet azért tudrá itt valaki válaszolni:
lenne egy olyan bajom, hogy van egy ipod classicom (aszem 6.gen) és sehogysem tudok videot rárakni. persze mp4-et próbáltam
már össze-vissza szinkronizálgattam itunesba, de semmi
zenét simán tudok rátenni -
e30st
tag
válasz sondor88 #12962 üzenetére
úgy kell, hogy beírod googlebe, hogy iPod video converter. van ilyen progiból sok-sok ingyenes féle, egyiket töltsd le, és abba betöltöd a te általad választott videót, kiválasztod az output format-ból az iPodod típusát (320x240 felbontás), és utána indítod a convertálást.
Ezután iTunesba importáld be a videót.
Ha ez is megvan, akkor már csak rá kell húzni onnan az iPodra. Ha nem viszi át, ott konvertálási gond lehet. De ha kifejezetten egy ilyen iPod video convertert használsz, ilyen elméletileg nem fordulhat elő. -
Dogmatix
tag
a mai naptól nem vagyok ipod touch tulajdonos De maradtam az almánál és beszereztem egy iphonet
-
-
xxman
senior tag
Nekem is egy ideje i4-em van.
Nem érzek nagy eltérést egyedül a kamera ami tényleg odavág nagyon a szegény táccsnak!I just wanna have some fun.
-
Roliiii
aktív tag
Ha már ennyi az off, hogy ki mire cserélte, én iPad re cseréltem, 1G-re, de nem bántam meg, nagyon jó, teljesen más felhasználói élményt nyújt, 5-6 naponta öltöm aktív használat mellett, iPod Touch 4G vel fölég az akku volt a bajom!
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
xxman
senior tag
ipad 1-en én is gondolkodom erősen. pár tapasztalat ?
I just wanna have some fun.
-
Roliiii
aktív tag
Jobban kezelhető, felhasználói élmény jóval nagyobb, jobb olvasni rajta, netezni, mindent jobb csinálni, sokkal, illetve, hogy nem kell izgulnom mikor merülök le ez megfizethetetlen. Bevágom a táskába és a hurcolás is megvan oldva, persze tokban. Szerintem megéri váltani, egy használt iPad 1 re rá kell fizetned kb 25e et simán megéri.
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
dani3l
őstag
JBL Radial Micro-val kapcsolatvan van esetleg valami tapasztalatod? Azzal szemezgettem, mivel a sima Radialra sajnalom a penzt, meg amugysem hiszem, hogy tul sokat hasznalam.. Vagy mi az amit ugy abban az arszegmensben ajanlanal meg esetleg? Dizajnra a Radialok jönnek be legjobban.
Meg ami meg erdekelne, ha esetleg tudsz rola nyilatkozni, hogy ezek mennyire müködökepesek akksirol/ elemröl? Ertem ez alatt, hogy müködnek e egyaltalan arrol, es ha igen, meddig birjak? Mert ha helyhez kötött, akkor inkabb nezek valami 2.1es hangfalszettet, de ha mondjuk meg tudom fogni es ki tudom vinni a kertbe vagy akarhova, mindenfele kabel nelkül, akkor mar latom nemi ertelmet.Illetve vateran mennyire "biztonsagos" ilyeneket venni, hamisitjak ezeket, esetleg kell figyelni valamire? Microt talaltam fixarasat 10k-ert, ami jo ar lenne, csak hat kicsit gyanus is.
-
e30st
tag
válasz dani3l #12976 üzenetére
A radial microt csak boltban próbáltam, engem nem győzött meg. Nincs külön mélynyomó benne, kb ugyanúgy szól mint az On Stage 200. jó, de nagyobb hangerőn már nagyon hiányzik belőle a basszus.
Vaterán Hergendrőger Jácint árulja a JBL termékeket. Azt érdemes tudni róla, hogy senkit nem ver át, a radial, amit 10-ért ad, az is eredeti. Ha dobsz egy PÜ-t, megadom az elérhetőségét, és akkor nem kell jutalékot fizetnie, talán még 9-ért is odaadja. Ő ausztriából szerzi ezeket, többségét hibásan, vagy boltokból megmaradt termékeket, a hibásakat megjavítja, gondolom a radial micro 10-ért is ilyen lehet, és nem eredeti tápot ad hozzá, hanem ő maga csinál hozzá, vág, forraszt, más tápokra rárak egy hozzá való kimenetet. De mindig figyel, hogy a megfelelő feszültséget, áramerősséget, teljesítményt adja a táp, szóval azzal se lesz gond. Ha valamelyik termék amit veszel tőle nem működik, vagy gond van vele, azonnal gond nélkül kicseréli egy másikra, szóval csak ajánlani tudom.
A radial micronál viszont figyelj arra, hogy korábban, még a touch és az iphone megjelenése előtt is létezett a termék, és akkor 3,5V-al töltötte az iPodokat. A touch és az iPhone óta már 5V-os töltést használ az Apple, és erre a dokkolópiac is lépett, és azóta van JBL radial micro 5V. Ennek az 5V modellnek ráadásul további újítása, hogy a mobil-interferencia okozta pittyegést kiszűri, szóval ha iPhone van rajta, nem fog megjelenni a szokásos ilyen zaj, amikor hívnak.Akksi nincs benne, nem is megy akksiról, elemet se lehet bele tenni.
csak az on tour modellek mennek elemről, meg az On Stage micro-k. Illetve még az On Time szériába lehet elemet tenni, de az csak arra való, hogy kikapcsolt állapotban is emlékezzen az időre, és a beállított ébresztésre.
Amúgy az ilyen hordozható, akksis dokkolókról az a hír járja, hogy akksiról/elemről lényegesen gyengébben szólnak, illetve nagyon hamar lemerülnek. Én pl egy ilyen margitszigeti zenehallgatásra vittem magammal egy olcsóbb hordozható hangsugárzót (4 kicsi 4W-os, 1 8W-os mélynyomó), megvettem bele a 6db elemet jó drágán, és 4 óra alatt teljesen lemerült.
ha hordozhatót szeretnél, akkor olyat vegyél, amibe bele van építve az akksi. olyat viszont csak garival érdemes, hogyha tönkremegy, akkor viszont cseréljék.
egyébként a pixmania most 21670-ért adja az új, bontatlan radial micro 5V-t, 2 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Egy egyszerű kérdés: egyik Ipod touch-al sem lehet telefonálni / valahogy megoldani? (mert arra ott van a drágább Iphone?) -
e30st
tag
válasz RAiN91 #12978 üzenetére
Egyszerű válasz: egyikkel sem lehet telefonálni, arra bizony iPhonet kell venni
Bonyoltultabb válasz: ott a Viber, Skype, Google Call, és egyéb letölthető alkalmazások, amikkel wifi segítségével lehet hívni mobil és vezetékes hálózatokat, valamint wifi segítségével számtalan VOIP alapú internetes telefonáló izé használható vele.
Továbbá léteznek olyan speciális tokok, amik átalakítják az iPodot úgy, hogy telefonálni is lehessen velük. ha nem gond, ezekről most nem linkelek, és nem írok bővebben, legyen elég annyi, hogy többségük használhatatlan, körülményes, lassúk, valamint elcsúfítják a készüléket. Mellesleg ezek többnyire no-name kínai gyártók termékei. És még annyit érdemes hozzátenni, hogy nincs az az ember, aki a mindennapokra egy iPod touchot használna mobiltelefonként egy ilyen tokkal. Parasztvakításnak, meg suliban való menőzésre nagyon jó egy ilyen tok, de ezt senki sem fogja hosszú éveken keresztül telefonálásra használni. -
Kommy
veterán
-
BlackTiger
tag
Garanciát adnak a fülesre? A bal része nagyon idegesítően zizeg, zörög.. zenét nem lehet hallgatni vele, plusz alul is kissé megtört a kábel, de az inkább csak esztétikai probléma.
Ha pl. bevinném egy Starkingbe kicserélnék szerintetek?Tigris
-
kinggg
csendes tag
válasz BlackTiger #12994 üzenetére
Szerintem nem fogják, de ha van időd akkor egy próbát megér.
-
dani3l
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Amazon Prime Video
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest