- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDMI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #68840 üzenetére
Én nem így látom, 90%-ban legalább 4-5szálon futó könyveket olvasok, így a Trónok harca sem igényelt sokkal nagyobb odafigyelést, mint a szokásos könyveim.
Én elég sokat olvasok, főleg, mióta megvan a Kindle, napi 1-2órát legalább olvasok rajta. Korábban itthon nem nagyon tudtam rávenni magam az olvasásra, így általában csak utazásokon olvastam, de olyankor 1hét alatt 2-3ezer oldalt, viszont mióta megvan a Kindle, mint írtam, már itthon is elég sokat olvasok.
Amúgy szerintem az lenne a jó megoldás, hogy minden témakörnél lenne legalább 4-5választási lehetőség a kötelezőknél és akkor mindenki megtalálhatná a neki tetszőt és megszeretné az olvasást. Persze utána az órák menetét ez a módszer megnehezítené, hiszen egyszerre csak 1 könyvet lehet értelemszerűen venni az osztállyal...
Amúgy a kötelezők nagy része tényleg katasztrofális (Odüsszeia, Faust pl), de mi olvastunk pár kifejezetten izgalmasat is, pl Kétévi vakáció, 15 éves kapitány, A nagy Romulus, Tóték, Beszterce ostroma, Szent Péter esernyője...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest