Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz icecave #43084 üzenetére

    Részben igen, de akkor sem erted a lényeget. A mesterséges anyagokra, adalékokra akkor sem az undorító vagy gusztustalan a legjobb szó. Általában szerves dolgokra használjuk ezt a jelzőt, mint: körömpörkölt, a már említett disznósajt, egy döglött patkány vagy egy szép nagy szar. A vegyi anyagok, stabilizátorok, egyéb adalékok nem konkrétan gusztustalannak nevezhető dolgok. Egyrészt még ha pontosan tudnám is, pontról pontra, mi van egy sajtburgerben, akkor se tudnám, hogy mit jelentenek a gyakorlatban ezeka vegyi szakszavak. Másrészt ha megtudnám hogy van benne 20 féle ízfokozó, vagy stabilizátor, akkor sem azt tartanám gusztustalannak, hanem azt, ha kiderülne, hogy marhaszem is van a húspogiban. Előbbire az "elmenne a kedvem" leírást használnám, nem a gusztustalant.

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák