- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mini-ITX
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
bigdady
nagyúr
válasz manchester85 #42695 üzenetére
Szerintem jelkódzárra is jó lesz.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #42703 üzenetére
Nem élek ilyesmivel. Megoldom én a kábulatot itallal.
-
nagyúr
válasz manchester85 #42703 üzenetére
Fene tudja, ha olyan cucc volt, mint amitől mostanában hullanak a fiatalok, akkor biztos senkinek sem érte meg... szerotoni, vagy mi a t*köm.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #42708 üzenetére
Konkrétan ez tudom mi volt. Az egyik srác elég közlékeny volt elég gyorsan. Kb a Félelem és reszketés Las Vegasban készletével érkeztek.
Ettől függetlenül részemről a vodka nagyon rendben volt, de a többit meghagytuk nekik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42709 üzenetére
Egy puha tok + háti tatyó. Nem kell dobálni ez a titok nyitja.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
korpicschess
veterán
válasz Cyberpunk #42711 üzenetére
Pont azt akarok venni, erre mondtad, hogy mi a francnak foglalkozunk ezzel ennyit. no de én most sem rakom le csak ugy az asztalra, amíg nincs meg a tok körbe, mert az értéke is sokkal jobb, hogyha karcmentes, meg nekem is számít, mert mindenem óvom.
Egyébként bele lehet jönni ebbe a gépelésbe ezen a billentyűzeten is.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42712 üzenetére
Tehát óvód a következő tulajnak: Ő biztos örülni fog neki, én erre azt szoktam mondani nem neki vettem.
Én csak hordozásra értettem egyébként. De telefonra se tok, se fóliát nem vagyok hajlandó tenni. Na jó egy Samsung esetében, főleg egy ronda S3-nál meggondolnám.
-
SÖ
addikt
"A Petőfin két "hölgy" elkezdett ölelgetni, majd ki akarta lopni a farzsebünkből a tárcánkat, de kapcsoltunk„
Ilyen sztori nekem is van, csak cigi volt a kezembe, amibe bele nyúlt, és szarrá égette magát.
+1 de nem mindegy ki mivel foglalkozik, és tud-e szabad zsebet biztosítani neki. Ha valaki nem irodában dolgozik, vagy gombokat nyomogat, elkerülhetetlen, hogy koszos lesz a keze. Aki meg hívja, ezt nem tudhatja.
Élő példa az i4-em. Bumper is csak egy-két órát volt rajta. Azért a tovább fejlesztett GG2 tudhat valamit, mert a Nexusra mikró karcok sem akarnak jönni.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42714 üzenetére
Vigyázni kell a holminkra ennyi. De én ezeket használati tárgynak tekintem nem ékszernek.
-
madgie
titán
válasz korpicschess #42709 üzenetére
Fólia, iPad-re... könyörgöm, ne.
-
Bling95
őstag
válasz korpicschess #42718 üzenetére
Na meg ha tokban tartod vagy smart cover vagy valami mitol lenne karcos ? Telefonon is csak azert hasznalok mert azert nyuzom rendesen
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42720 üzenetére
Komoly gondok. El kellene fogadni, ha használsz valamit az sosem lesz olyan, mint ha most jött volna a gyárból. GG üveget meg nem hiszem, hogy fóliázni kell. Az enyémen sem volt egy deka hajszálkarc annyi sem. Természetesen a GG sem karcálló, de a fólia meg még úgy sem. Puhább anyag sokkal, ha utálod a karcot a fólián is utálni fogod.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Valakinek van NEGATÍV tapasztalata az ebay-en árult "unlock" szolgáltatásokról? Kéne egy-két jó érv, amivel meg tudom győzni a húgomat, hogy inkább fizesse ki normálisan a 10k-t egy T-s unlockért, mint 5-öt egy ilyen bizonytalan izéért...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42722 üzenetére
Elég alaposan megszoktam az ilyet nézni, ahogy a pixelhibát is leellenőrizem. De ha amúgy is csak erős fénynél, akkor meg hol a problem? Fólián is zavaró én nekem utoljára a nótán volt azon havonta cseréltem, mert rossz volt ránézni. De nekem tök mindegy ki mit csinál, csak nem értem az okokat.
Totheground: mond meg neki, hogy vagy vagy. Vagy vakon megbízik az emberekben, és vállalja a rizikót, hogy beszopódik. Vagy a biztonságra megy némileg drágábban.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #42723 üzenetére
eBay-en van buyer protection.
-
korpicschess
veterán
válasz Cyberpunk #42724 üzenetére
Nekem egy elég olcsó ebayes fólia van a Nexuson, és nincs rajta karc. Vagyis talán egy, de nem a kijelző fölött. Szóval jól bírja... Kvázi azóta az van rajta, mióta nálam van.
Az a bajom, hogy a kukacoskodó vevők erre utaznak, hiába olyan az összes, vagy kamuznod kell, vagy pedig hátrányba kerülsz a többivel szemben, ami sanszos, hogy még rosszabb állapotú...Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz korpicschess #42726 üzenetére
Nekik kell mondani keressen jobbat. az a baj, hogy elvárják a makulátlan állapotot. Én eleve olcsóbban adom, ha van kis szépséghibája. Ja bukok rajta, de az az én bajom, ha szép egy tárgy, azt nem fogom elcsúfítani. Ne a másiknak legyen jó.
-
bigdady
nagyúr
válasz korpicschess #42726 üzenetére
Nekem is van rajta. Csak ne mattot vegyél
-
korpicschess
veterán
Akit érdekel, ilyet vettem végül, a legolcsóbb, és valszeg kielégítő védelem utazáshoz:
[link]Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
madgie
titán
válasz korpicschess #42718 üzenetére
A harmadik iPad-et nyúzom (hármason kívül mindegyik "nagy" volt már), egyik kijelzőjén sem volt egy hajszálkarc sem. A munkahelyemen is van egy négyes, hetente kétszer 100 km-t utaztatják, azon sincs fólia, no meg karc sem.
Persze ettől más megkarcolhatja, de szvsz a seggük baromi érzékeny (alu), a kijelző üvege bírja.
-
DanielK
addikt
szabi miatt nem voltam itt. 195 hsz 16-a óta. lemaradtam valamiről?
-
korpicschess
veterán
Bazzzzzzzzz, most néztem meg az új Dextert, hát marha durva a 8. évad....
-
M@te
senior tag
válasz korpicschess #42738 üzenetére
nekem az nem jön be. és a törtetőket nézem most újra, közben breaking bad folytatás ahogy jön az új rész.
californication abba maradtígy van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
r3dsnake
nagyúr
Kurvaunalmas. Rengeteg fölösleges szál, semmi izgalom.
A breaking bad viszont fasza.
-
korpicschess
veterán
-
Ragnar95
félisten
Nem lesz 7.évad, én úgy tudtam, h még lesz 1?
Dexter amúgy nagyon király sorozat, most fejeztem be a 4.évadot és hihetetlenül addiktív, zseniális a történetvezetés, mondjuk az apjával való beszélgetések kezdenek unalmasak és túl gyakoriak lenni, illetve néha már az évad közepén kinyírhatná az éppen aktuális sorozatgyilkost, de ezektől eltekintve tényleg szuper sorozat, sokkal több a háttérinfó, mint sok más sorozatban és nem teljesen különálló történet minden rész, mint az a krimisorozatokban szokott lenni, egy összefüggő történet az egész és ebbe vannak közbeiktatva a gyilkosságokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
M@te
senior tag
válasz Ragnar95 #42742 üzenetére
azt nem tudom, nem olvastam róla mostanában.
Dexterből 4 részt néztem meg de engem nem fogott meg.Ami viszont örök kedvenc lett az a szökés. Minden szempontból zseniális
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
vadászcsiga
félisten
-
korpicschess
veterán
Szerintetek érdemes rendelnem egy tartalék USB kábelt? Ha elromlik (/esetleg elhagyom), akkor nem tudom mivel tölteni majd az iPadet.
1$ az ára. Bár ha 5-öt vennék akkor olcsóbb.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #42745 üzenetére
1$ megborítja a háztartást?
Más
Rendelt már valaki innen?Electronic star[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz vadászcsiga #42746 üzenetére
Bocs, elnéztem, 1,2$... Majd holnap rendelek egyet asszem.
Inkább az a kérdés, hogy mennyit húz ki a kábel.Ragnar:
Mondjuk ja, ebay jobb lenne a nem működő darab miatt.. Nem tudom Alin van-e pénz-vissza. Lehet inkább nézek valami átalakítót a régi fajtához, annak lehet máskor is hasznát venném, abból van itthon egy valahol.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #42745 üzenetére
Egy próbát megér, bár sajna elég sok a nem működő darab...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz korpicschess #42747 üzenetére
Ennyiért viszont nem éri meg
-
bigdady
nagyúr
Teljesen egyetértek. Nagyon jók ezek a részek. a tegnapi is ütött. Zach gyerek beszolasain jolat röhögtem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.