Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz tothjozsi96 #187127 üzenetére

    Nekem a játékok picit lagosabbak ,meg néha ha másolgatok fájlokat külső meghajtóra akkor nem csinál semmit és többszőr kell nekifutnom.
    Olyan problémáim mint neked nálam nincsenek ,inkább a megszokott dolgok picit módosultak ,jobb klikk ,idegesít a kikapcsolás folyamata meg van egy csomó eset mikor nem ott van egy-két dolog ahol megszoktam.

    összeségében nekem sem tetszik az új rendszer ,majd lesz egy kis időm és visszateszem a Win10-et csak mostanság erre sincs nagyon időm ,amúgy is csak torrentre meg Fifára használom a Windows-t.

    Ezek már nem új rendszerek ,inkább semmik...
    Hol van az ,mikor az XP-ből Vista lett ,aztán Windows 7 utána meg Windows 8....
    Mai napig a legszebb és a legjobb a Windows 7 lenne ,csak már nem támogatott játékok terén ezért sem használom ,meg a mostani alaplapomra simán már fel sem megy.
    Néha mikor anyukám gépét nyomkodom (6600q /8gb ddr3 / HD 7770 / ssd) Windows 7 van rajta és csak ámulok milyen gyönyörű ,gördülékeny és stabil rendszer ,szebb mint bármelyik MacOS.

    Mac-et meg utálom mint a sz@rt ,most is azon írok és mai napig alig megy normálisan (gyári billentyűzet meg olyan mint egy papírdarab) ,gyári safari böngésző meg alig bír el egy facebook vagy egy youtube oldallal közben meg 10700k meg gddr6-os vga van benne ,MAcbook-ban meg M1 - vicc és dísz az egész.
    Egy IOS / iPadOS rendszer megöli az egész asztali felületet.
    MacOS nálam Final cut ,Logic és Facetime-ra van használva ,meg youtube on szoktam videókat nézni de mikor görgetsz vele köpnél egy nagyot ahhoz képest ,hogy milyen hardver ek vannak alatta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák