-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz tothjozsi96 #175657 üzenetére
Jah, hogy arra értetted, hogy csak szeretnék ilyen telefont! Én, meg úgy vettem ki, hogy szeretnék ilyen tokot. Ezért nem is értettem. Ha ismernél nem kérdeztél volna ilyesmit.
Ez itt nem a dedó, azért, mert off topik. Kis túlzással nekem már akkor volt pro max, mikor a legtöbb örült, hogy leadhatta a rendelését.
De attól még ez a kamera megoldás ormótlan és a mai napig gáz. Ahogy olvastam, Gsx-rr fórumtársnak sem jön be a dizájn.
Nekem sem jön be, mert ez már xs (max)-nál is lényegében elavultnak mondható volt, de ott még elment, Egyébként azt is használom, sőt gyakrabban, mint a bugosabb pro max-ot. De ez nem android, hogy 725 féle készülékből lehet választani. Itt egy évben csak egyszer van frissítés mobilra, nos ez nem az volt.
Ha note10+ mellé teszem az xs - pro max-ot, kb mintha valahol leragadtak volna az őskorban apple-ék.
Ettől függetlenül, én nem tartozom azok közé, ha birtoklok egy terméket, akkor nem fogok róla negatív kritikát írni, mert nem vagyok elfogult. A kamera megoldás meg az egyik legormótlanabb része az egész készüléknek. Szerencsére a hátlapját nem kell sokat bámulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs