Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    hű, miből maradtam ki, hah! én is leírom a tapasztalataimat.

    5 éve lakunk együtt, 5 és fél éves kapcsolat. :) én kb. háromszor annyit keresek, mint a szerelmem, de igazából soha nem érdekelt, sőt, örülök neki, ha jól tud élni velem, mert marhára megérdemli.

    viszont kb. fél éve elkezdtem agyalni, hogy miért van az, hogy előfordul, hogy hónap végén elfogy a pénzünk. számoltam, agyaltam, nem jöttem rá. beszéltem pár emberrel és hihetetlen, de kiderült, hogy az összes, hosszú ideje kapcsolatban élő ismerős külön kasszán van a nőjétől. költségeket felezik, vagy ahogy arányos, a többi meg külön. aztán elővezettem én is ezt itthon és azóta baszki gyűlik a pénzem, de a drágám se koplal, meg mindent meg tud venni, amit akar. ezt adjátok össze.

    arra jutottam, hogy az volt a baj, hogy amíg közös kasszán voltunk, szartunk a pénzre, mert a másiknál úgyis van még. hát, nem volt mindig. most meg mindenki szépen beosztja a sajátját, és minden kafa. hihetetlen, komolyan. és igazából semmi nem változott, csak én mondjuk nem rendelek kaját minden másnap 2 ezerért, mert látom, hogy baszki ez drága, ő meg csak 20 cipőt vesz havonta, nem 40-et. :D na jó, túloztam. 10-et. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák