Új hozzászólás Aktív témák

• kisbandima

tag

válasz philoxenia #11475 üzenetére

Mostanában már nem szoktam játszani, az Intel X3100-as integrált videókártyának ráadásul nincs dedikált memóriája. Én még nem éreztem, hogy kevés lenne a 2 gb ram, pedig használok Visual Studio 2010 Ultimate-et is. Mikor másodjára volt szervizben, megkérdeztem őket, hogy mennyibe kerülne, ha 2x1 gb ram helyett 2x2 gb ramot tennének bele, de sokalltam az árat amit mondtak (a 2x1 gb memóriát nem tudták beszámolni és visszakaptam volna). A laptop teljesítménye általában elegendő, néha azért jó lenne egy erősebb processzor. Költeni erre már nem akarok, mert úgy tűnik, hogy az alaplapot megint cserélni kellene. Az USB 2.0-ás portokat néha USB 1.1-esnek látja, ami a sebességben meg is jelentkezik, valamint amikor megnézem a néha bekövetkező BSOD logjait, akkor ott is az usb driver van megjelölve a probléma okának. Húzza ameddig húzza, én már annak is örülök, hogy eddig bírta. 4 év alatt szinte semmit sem kellett rákölteni.

Az egyetlen dolog ami pénzbe került az a második szervizelés volt. Megkérdeztem a Dunaelektronikás srácokat, hogy van egy ilyen problémám, kb mennyi ideig fog tartani a szervizelés. Mondták, hogy max 2 hét. Feladtam a laptopot postán, vissza is írtak hogy megkapták. Két hét múlva kérdeztem őket e-mailben, hogy mi a helyzet. Más számítógépem nincs, az e-mailt az iPhone 3GS-emről írtam, szorgalmi időszakban! Közölték, hogy nem tudják mi a baja, rendeltek néhány alkatrészt és most azt várják (nem csak az alaplappal volt baj). Mondanom sem kell, tiszta ideg lettem. Egy hónap múlva jött a futár srác, hogy csomagot hozott (az egy hónap a feladástól számítva értendő). Átvettem, majd a srác mondta hogy 2000 Ft + áfa lesz. Akkor azt hittem agyvérzést kapok, mert a garanciából még több mint fél év volt hátra.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák