- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #10350 üzenetére
Igen, legfeljebb nem fogja beismerni az egója miatt.
-
manchester85
veterán
Az a "baj", hogy a trance-nek világszerte milliós rajongótábora van, az emberek ezeken a rendezvényeken nem politizálnak, nem keresik a botrányt, mindenki nyílt és közvetlen a másikkal, tényleg a zene szeretete (meg a drog ) tartja össze őket. De a lényeg itt tényleg azon van, hogy ez a zene tényleg a zenéről szól. Nem akar senkinek beszólni, nem sírja el a világ fájdalmát, nem is akar vicces lenni. Tele van euforikus érzelmi töltettel, amihez nincs szükség drogra, de tényleg csak az érzi át, aki tudja, mit keressen a trance-ben.
Barátnőm U2-t, indie-t, alternatív rockzenéket hallgatott, mielőtt megismerkedtünk. Azóta imádja a trance, ugyanúgy, ahogy én. (És ez nem ilyen egymás majmolása, mert sok más zenét, amit én még szeretek, azokat nem szereti, főleg a progresszív rockzenékre gondolok, mint pl. a Pink Floyd, Queen)
Régen rengeteg rockzenét hallgattam, de a mai rockzenékkel nem annyira vagyok kibékülve, (valahogy eltűntek a jó kis gitárszólók, kiállások, amiket én nagyon szeretek, amik a trance-re is kifejezetten jellemzők) a régieket pedig már teljesen "kihallgattam".
Itt van egy pár nagyon jó leírás a trance zenéről, az alábbival különösen egyetértek:
"Trance is indisputably one of the most emotional genres that actually exists, because it is all self-interpretation. There are no instrumental or musical limits to trance, and rather than listening to some random guy screaming about his life, associating with a trance progression or hookline is much more deep, and much more personal."
Aki szerint ez nem zene, az menjen el orvoshoz, és vizsgáltassa ki magát.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #10352 üzenetére
Én még mindig marhára nem értem, hogy miért OFF -ként küldesz el egy-egy hsz. -t az OFF topikban.
Jut eszembe, milyen tokot raksz az iPadedre? Kezedben van már?
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #10352 üzenetére
Az utolsó mondatért kár volt szerkesztened a hsz-t.
valahogy eltűntek a jó kis gitárszólók, kiállások, amiket én nagyon szeretek
Nesze -
manchester85
veterán
válasz máyköl #10353 üzenetére
Mert ez már offnak is off. Ilyet, de a tok meg Pesten van nagymuternél. Azt majd jövő héten hozom el, mert megyek fel egy napra a WTA tenisztornára.
Nincs még. Épp most hívtam ismerőst, de senki nem vette fel, nagyon jó. Vezetékes szám, de elvileg az anyja ott van, tehát nem értem, hogyha ők még nem is értek haza, akkor az öreglány miért nem őrzi a telefont. Ja, az a forgatókönyv, hogy ők ma érnek haza, és majd keressem őket az otthonin. Remélem, nem zuhant le a gépük, mert akkor lőttek az iPademnek.
VadászCsiga!
Jah, de Ozzy zenéje nem is igazodott a mai rockzenei/ metálzenei trendekhez. Ez simán elmenne a 80-as években is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #10356 üzenetére
De az OFF -ba nem lehet OFF -olni... iPhone OFF topik. Vagyis az iPhone használók baráti köre, hol bármiről lehet beszélgetni. A körömgombától kezdve a hangyák szaporodásáig.
Értem... Ezek szerint tényleg nem értek még haza.
-
manchester85
veterán
válasz máyköl #10357 üzenetére
Na de van egy csomó iPhone-nal kapcsolatos téma (milyen lesz az új, milyen fóliát vegyek rá, stb) aminek már inkább az offban a helye. Értem én, hogy elvileg minden, ami off, az odavaló, de azért szerintem mégse. Mivel eleve egy telefonos topikról van szó, így valamennyire csak maradni kell a telefon témánál, vagy legalábbis semmiképp sem elvinni zenefórum irányába.
Tehát off-ba mehet az, ami nem mehet on-ba, de az off nem egyenlő azzal, ami lehetne egy más érdeklődési kör on-ja. Szerintem. De engem nem zavar, ha zenéről van szó, csak elvileg megértem, ha mást meg zavar, na mindegy.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #10356 üzenetére
Jah, de Ozzy zenéje nem is igazodott a mai rockzenei/ metálzenei trendekhez.
Ja akkor neked a Nickelback valóDe egyébként a Nickelback az pont jó is.
Ja lányoknak egy korsó alkoholmentes sőr mellett.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #10359 üzenetére
Ezt arra írtam, hogy a mai rockzenei irányzatokban kevesebb a szóló, viszont ha a régi nagyok adnak ki új albumokat, attól az még olyan, mintha 20 éve adták volna ki. Legalábbis a rockzenekaroknál ez így megy. De egyébként a Nickelback az pont jó is.
i6 Silver
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #10355 üzenetére
Nem tudom betölteni.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #10361 üzenetére
Ha mobilról vagy, azért, mert vevo-s.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #10361 üzenetére
Nekem sem megy telefonon. És így?
Ja így már. Élvezd!
Manchaster
Ez a 20 éve adták volna ki nem igaz, én kb 20-25 éve hallgatok rock zenét azóta is követem a krémjét és azok a maiakhoz képest teljesen máshogy szólnak, mondjuk maradjunk Ozzynál ő is sokat változott.[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #10358 üzenetére
Ne haragudj, de szerintem nincs igazad. Nem teljesen vagy tisztában az OFF topik fogalmával.
Fólia, tok, stb. mehet a szakmaiba is. Az OFF teljesen más kategória. Ha szeretnéd megtudni, miről szól igazából egy OFF topik, akkor olvass bele az Sgs OFF -ba. De tényleg. Gyakorlatilag a chat jellegű fogalmat tudná a legjobban kiváltani.Ez nem iPhone OFF topik, ez egy egy OFF topik, amibe nagyrészt iPhone tulajdonosok írnak. Nem mindegy.
Ha meg valakit zavar, hogy itt nem épp az iPhone a téma, akkor bocs, de azt pont lesz@rom. Ha iPhone buzi, és egésznap a telefonjáról akar olvasni, ott a szakmai. Ez egy OFF topik, ahol bármiről, de tényleg bármiről szó lehet. Ha ez neki meg nem tetszik, akkor el lehet menni, nem kötelező olvasni a topikot.
-
manchester85
veterán
Oks, legyen így.
i6 Silver
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #10363 üzenetére
Csak nem rocker vagy?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #10368 üzenetére
Nem nem. Szeretek mindenféle zenét de élek halok egy jó riffért. Valaha gitároztam egy-két noname bandában aból megmaradt egy szólógitár meg egy Marshall erősítő, itt porosodik mindkettő, havonta egyszer felkapom és eljátszom rajta a Sweet child o'mine szólóját aztán annyi. Első számú kedvencem a rock, második egy jó jazz mondjuk Pat Metheny utána jöhet bármi ami jó.
-
manchester85
veterán
Na, késett a gép, csak holnap lesz iPad.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #10370 üzenetére
Így szokott ez lenni nem baj holnap is iPad lesz az.
-
Ocarina
aktív tag
Megint érdekességeket csinál a telefonom. Ha lezárt képernyőnél megnyomom a ki/bekapcsoló gombot behozza a kikapcsoló sávot. Egy ki-bakapcsolás megoldotta.
Örülnék, ha már nyáron jönne új iPhone, de valószínű, hogy őszig ki kell húznom a 3GS-el.Más: Ingyenes memória takarító app van iPad-re?
[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #10369 üzenetére
Akkor ezt nézde meg. Másfél perc után kezdődik maga a szám. Ott vagyok én is a második sorban a gitáros előtt.
-
manchester85
veterán
válasz Mela Kehes #10374 üzenetére
Egyszer én is majdnem voltam egy Whitesnake koncerten, de elmosta az eső. 2006-ban volt asszem.
Icecave!
1 órája szálltak le ismerősék. 10-nél előbb nem érnek haza, úgyhogy 1 napi repülés után pofátlanság lenne ma még ezt összeegyeztetni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
válasz manchester85 #10375 üzenetére
Ja, vagy megláttak téged és gyorsan hazamentek a p*csába
Miért csak holnap jön az iPad?
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mondomén
őstag
Nem nagyon ismerem őket, de nagy kedvencem EZ a szám. Amúgy a Kaliforgiában hallottam először (ha mond a név valamit).
-
nagyúr
válasz manchester85 #10375 üzenetére
Nahát, neked is van szíved? Mik vannak Na, mindegy, eleget osztalak más csatornákon, itt unalmas másnak, szóval abbahagyom.
Más: tudtok valami olyan addiktív és hasonló játékot, mint pl. a cover orange, meg ilyenek? Ahol 1-1 pályát kell megoldani, és rakosgatni dolgokat, stb? Tehát nem állandóan a képernyőn kell tartani az ujjat, olyanra gondolok. Valaki játszott már a machinarium-al? Jahh, iPadra keresek játékot.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
Na bakker nehogy már most zárjátok le az off-ot! Most értem haza és szerkesztem a zúzós cuccokat. 1h eufólia garantálva.
-
vadászcsiga
félisten
David Coverdale-nek iszonyat nagy hangja van (Deep Purple jól rátalált annak idején) de a Whitesnake-et nem szeretem nem az én világom ez a glammes hangzás, a nyersebb tökös rock jobban bejön (Slash, Black Label Society stb) viszont az ennél keményebb metál már nem.
Ja és persze újabbak is vannak nem vagyok annyira régimódi sőt általában inkább ezeket hallgatom pl: P.O.D., Foo Fighters.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #10387 üzenetére
Én nagyon sokáig hip-hop, rap vonalon mozogtam. 1-2 éve kezdtem belekóstolni másba is. Mostanra már szinte minden játszik. Viszont rockból csak a régi nagyokat bírom meghallgatni. Van a számaikban valami, ami megfogja azokat is akik nincsenek annyira oda ezért a stílusért.
-
Mela Kehes
addikt
Én meg már úgy vagyok, hogy újakat nem nagyon hallgatok. Illetve új együtteseket. Megvan a 10-15 régi kedvenc és az ő új albumait mindig beszerzem.
Az első lemezem a Europe: The final countdown volt. Sokan a címadónszámig ismerik, de az egy hete kiadott új albumuk már a kilencedik. Ilyen a mai Europe."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Dupla.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Igaz a hangminőség olyan amilyen, de ha van fejhallgató, v. jó hifi, akkor azzal.
Tayler Bates - 300
Tayler Bates életrajz. Jó ha elolvassuk, mielőtt kritizálnánk a stílusát.
Az 300 című album Kr. e. 480-ban zajló thermopülai csata eseményeit dolgozza fel. 300 spártai katona harcol a legvégsőkig Xerxész (Rodrigo Santoro), a perzsa uralkodó milliós serege ellen.
...hogy ráhangolódjunk előbb nézzük meg ezt a videót.
Ízelítő - 300 - Fever Dream
-----------------------------------------------------------
Dire Sraits - Private Investigations
Vangelis - Dream in an Open Place
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #10389 üzenetére
Ezek szerint nem egyforma az izlésünk én nem szeretem a melírozott hajú rockénekeseket
Plusz előszeretettel keresem az újdonságokat.SÖ
Ezek inkább amolyan fejhallgató tesztelő számok nem?[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Nesztek rockerek, TenaciousD. Aki még nem látta a filmet az szégyellje el magát.
@vadászcsiga
black sabbath?
Szép ápolt a hajuk, nem melírozott. Az iron man-t például nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #10392 üzenetére
Mi a különbség? Kitáró, Enigma, stb. még a tölcséres korszakomat idézi.
szerk, akkor még hangfalakat teszteltem
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Körbenéztem új lemezek ügyében iTuneson, Madonna új albumát most fedeztem fel pedig már 1 hónapja megjelent, az I'm addicted nagyon üt SÖnek ajánlom fejes tesztelésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest