-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Smooth
senior tag
válasz B-L-A-C-K #161633 üzenetére
Nekem ez az egyik fő indok, amiért nagyon tetszik az SE. Rohadtjól bírja üzemidővel. Normál használat mellett (böngészgetés, hírek olvasgatása, insta, whatsapp, telefonálgatás, némi játék) estére még mindig 50% fölött van - de ha kb egész nap durván használom, akkor se esik 20% alá.
Ma egy 7órás bringázás alkalmával ment végig mobilnet, bluetoothon HR belt, GPS stb, igaz, kijelző nem. 20%-ot esett.(#161618) agabe
Konkrétan azt a tanácsot kaptam, h ne zárogassam be, ez nem konkurencia, és akkor nem kell ezen görcsölni.
De ahogy utánam is írták, nem az akkuhasználat miatt zárogatom be. WP-n se kellett volna. Pusztán a rend miatt. Amíg használom őket, addig nyitva vannak, aztán amint végeztem, bezárom mindet. És ezen nem is fogok változtatni De nem ez őrjít meg, csak ott a legszembetűnőbb.
Ma pl zárolt kijelzőn lévő értesítésből se tudtam megnyitni. Semmire nem reagált. Megvártam, míg lekapcsolaja a kijelzőt, újra vissza, akkor ment simán.
És bármelyiket próbáltam, bárhogy húzgáltam, tapogattam, semmi. Teljes felület érzéketlen volt.
Úgyhogy szerviz lesz belőle. Mennyire szokták ilyenkor szétbarmolni a készüléket?
Eddig ahány notit adtam le garis szervizre, mindig gányoltan kaptam vissza (mondván, úgy sose tudják összerakni, mint a gyárban a gépek).# I got bored one day and put everything on a bagel...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest