- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Scoobyka #90100 üzenetére
Az hogy 45 ezret megér e ezt neked kell mérlegelned. Azaz hogy az ujjlenyomat olvasó, a jobb kamera, gyorsabb hardver (ezt rendszerben nem nagyon érzed, de játékoknál már érezhetően/látványosabb jobb az 5S.), a kicsit jobb üzemidő megér e neked ennyit. Amúgy ha hosszú távra tervezel, és anyagilag nem tesz gajra az a 45 ezer szerintem nyugodtan válthatsz...
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
-
TheMarci
addikt
Telefonon hogy tudom látni az iCloudban levő fileokat? Ami itt van a telefonokon, azt a képernyőt keresem:
Do You Dream?
-
Zjunior
veterán
Családi megosztásnál aki megoszt az fizet?
Nem lehet h az fizessen aki amit vesz?
Remélem ertheto a kerdes!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Scoobyka
addikt
válasz Zjunior #90107 üzenetére
oke,de te most a 6-al hasonliod ossze.
En csak szimplan az 5 es 5s kozotti kulonbsegre vagyok kivancsi,h 45gurigat meger-e meg most.
Amugy meg,ha 180e lesz huseggel a next s-el akkor a szolgaltato bekaphatja...megveszem apr-nel ausztriaba es veszek egy husegido nelkuli next csomagot,ha meg nem jon be felmondom.
[ Szerkesztve ]
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok.
Tudtok-e valami olyasmi biztosito ceget, ahol biztositananak nekem uj telefont, de ugy hogy kulfoldrol jonne vagy legalabbis nem toluk? Koszi elore is.
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Feribacsi555 #90112 üzenetére
Szia, kíváncsi vagyok csak én nem értem-e, hogy mit szeretnél.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Edi77
őstag
válasz Ferko75HUN #90114 üzenetére
Nem
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
ittakary
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit hülyén fogalmazott, de szerintem ez lenne a lényeg: Venne külföldről egy telefonit, amire törés, illetve lopás esetére biztosítást szeretne kötni...Magyarul készülékbiztosítást akar kötni az iPhone-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Feribacsi555
senior tag
Betudnek szerezni kulfoldrol fuggetlen telefont expansyson keresztul magamnak olcsobban mintha itthon vennem. De szeretnem biztositani törés lopás beázás stb ellen a telefont. Eddig nem találtam olyan biztosító társaságot, aki biztosítaná a készüléket, mivel nem az ő általuk preferált cégnél venném a telefont. És ebbe kérném a segítségeteket, hogy létezike olyan biztosito tarsasag tudomásotok szerint aki ilyen fuggetlen telokat is biztosit?
Szerk: Black jol atlatta a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz Ferko75HUN #90120 üzenetére
Még esélyetek lenne, ennek a srácnak tippmixen is 100k-k szoktak jönni aprópénzből.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Feribacsi555 #90121 üzenetére
Igen így már érthetőbb számunkra is, sajnos én nem tudok ilyenről, de lehet hogy létezik.
(#90122) szentkuti11: Ezért írtam, hogy küldje a számokat, ha nyerünk minden itteni tagnak veszünk egy i6 tokot.
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ferko75HUN #90123 üzenetére
Akkor most jós vagyok?
-
<NewL>
addikt
válasz <NewL> #90087 üzenetére
Kikapcsoltam a mobiladatforgalmat meg az LTE-t, és mintha megjavúlt volna. Ilyen fstalicska egy telefonom se volt még...
Ezaz lte volt a 7-es iOs-be, meg a tkom ez?
A 3G-t külön ki lehet kapcsolni, hogy csak edgen menjen? Régen is úgy használtam, nekem tök fölösleges a 3G. Lehet, hogy amikor nincs folyamatos 3G és átvált akkor lök le a hálóról és szakad meg a beszélgetés?Szia Fekiii úúú de kocka lettél
There's an app for that
-
Bird
addikt
Ez egy angol komment volt eredetileg és Te lefordítottad googleval?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth segítséget kérnék.
Vettem egy obd csatlakozót az autóhoz ami bluetooth kapcsolatos, sem az 5s sem az ipad 4 nem látja, de bármilyen androidos eszköz igen.
Elvileg ios kompatibilis, sőt biztos.
Lehet az eszköz bluetoothja régebbi, de ennek nem kellene visszafelé kompatibilisnek lennie?
Kerestem szoftvert ami esetleg csatlakozásban segítene, de nem találtam.
Bármit csinálok a telefon nem is látja.
Esetleg valakinek tipp mi lehet a gond?
Köszi -
-
206 cc
senior tag
válasz kircsi28 #90132 üzenetére
Ne bluetooth-os verziót vegyél hanem wifi-set az kb. 20dodó és tökéletesen megy iPhone-val....iPhone bluetooth-on nem igazán fogad adatot külső eszközről talán JB segítségével csak ...még iPhone-iPhone között is macerás az adatátvitel, nem hogy más eszközről....de biztos van itt jobban hozzáértő is.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
szildavid90
aktív tag
A neten találtam ezt az időjárásos képet! Hogyan lehet beállítani, hogy a főképernyőn olyan kép legyen mint amilyen az időjárás?
-
gergo5991
őstag
sziasztok, ios 8 óta a képeimnek kb a 50% át nem látom a telefonon. van vagy 2200 kép belőle olyan 1000-ret tudok csak megtekinteni, a többi 1000 nem találom, de a helyet ugyanúgy elfoglalja. Néztem az albumoknál, lent a photos menünél is, de egyszerüen nem találom.
rádugtam a telefont a gépre, aperture 1200 képet talált, iTunes meg 2200+-t. Akkor ez most hogyvan?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz szildavid90 #90138 üzenetére
JB nélkül sehogy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Ebben a hirdetésben eltér a telefon színe a serial szám alapján kiadott készüléknek. Ennek nem kellene megegyeznie?
-
oszy
veterán
Lehet úgy mentést csinálni, hogy a beállításokból csak egy-két dolgot lehessen lementeni? Engem most az zavar, hog elállítottam a gyári automatikus fényerő beállítást és most nem tetszik.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #90141 üzenetére
De, egyeznie kéne, de írják is a szövegben,h javított a teló, feltételezem nem APR-nél történt a javítás nem gyári alkatrésszel, ez okozza az eltérést.
Ne vedd meg a telót, ennyiért hibátlan gyári alkatrészeset is kapsz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
majestic
őstag
Tudja valaki, hogy mikorra várható a véglege 8.1?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Martin107
tag
Van egy i5. Hirtelen kikapcsolt, aztán töltést kért, rádugtam és 73%-ot ír.
Ez valami gyári hiba? Hogyan lehet orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App